Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
22.4.10 14:29

Denny Ondrasek je kouzelny!!! Gratuluji.

A jak se citis? Jak valcite? Je to docela srumec, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.4.10 14:36

Ahoj Katko,
no já byla s Ondrou ještě pak 4 dny na nedonošeneckém, takže jsem se stihla dát docela dohromady a odpočinout si. Cítím se fit a malej hezky v noci spí, takže se to dá :wink: Hlavní je, že už se pěkně rozkojil, jak byl malej a neměl tolik sil, jedl třeba na tři etapy. Ale každý kojení je lepší a lepší, a na oběd se najedl už na jeden zátah a spí do teď. Pěkně to všechno dohání a včera ho v poradně vážili a má UŽ 2,4 kg. Tak se mi ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.4.10 15:19

Denny :mavam: moc blahopřeji k narození Ondráška, přiznám se, že jsem trošku šmírovala v jiném vláknu a už jsem tu novinu zjistila :oops: . Je moc krásný, maličký, ale on to brzo dožene. Tak ať jste hodně zdraví a je vám spolu hezky. :srdce: Dej nám vědět, jaká byla první jízda s novým kočárkem.

Katko :mavam: tyjoo, teda ten je! :palec: Teď ti budu závidět ten zelený :mrgreen: A jaké máš první dojmy z kočárku? Ty můžeš fundovaně srovnávat, když jsi měla starší Slalom. Zdá se ti, že je nějak tragicky užší? A ještě se holky na koníkovi pohoršovaly nad materiálem té boudičky. Mně ten neopren vyhovuje. Právě jsme se vrátili z korza ve městě a Adámek ani nemukal, jak se mu dobře jelo. Byl vyspaný, takže důležitě seděl a křoupal kukuřičné křupky. Musím jít umýt kšíry a madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.4.10 17:05

Denny - gratuluji k Ondráškovi, je to kouzelné miminko :kytka:

Katko - naše zelená vypadá fakt moc pěkně :palec: Už se nemůžu dočkat, až mi taky dorazí :dance: Srovnávací foto je parádní, jde na něm krásně vidět, že ta šířka tak dramatická teda rozhodně není. Řekla bych, že je to dosti srovnatelné s Casualplay a ten nebyl nijak extra úzký, ale měl krátkou opěrku zad a nízko boudičku. Tak nějak jsem kočárky taky fotila, když jsem se rozhodovala, jest-li si nechat Casualplay nebo Jané Nomad :lol:

Holky, co jste byli v Delfínku, docela chápu vaše rozhořčení, asi bych u nich taky nic nekoupila :evil: Ani ke mě se nějak extra nechovali, ale já mám „hroší kůži“ co se týče obchodů, prostě když nikde jinde nemají, musím to zkousnout 8-) Ale jsem rozhodnutá, že pokud nedodají ve slíbeném termínu, koupím jinde :think:

Bumblerider India - moc pěkný kočárek, také jsem ho okukovala, ale nevyhovuje mi ani maličká korbička a ani polohování sportovní sedačky, tak že jsem ho docela rychle zavrhla. Brala bych ho pouze ve variantě pro dvojčátka :lol: Na to, že mají malou korbičku, mají docela nevhodně řešený sporťáček, ale barvičky jsou super, takové čučavé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.4.10 20:44

Denny!!!!!!!!!!Hrozně moc ti gratuluju!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: Víš,že se Ondrášek narodil na svátek naší princezny!!!!! :dance: Je to pusinka,je nádhernej a ty jsi úžasné,v Motole bych je nakopala :pocitac:
Hlavně,že je vše ok!Pak napiš,jak se ti jezdí s kočárkem! :lol:
Kat-ko,ty já se na to vykašlu,moc užší teda neni,spíš vůbec,ne???A zelená je parádní,vyplatilo se počkat ,paráda!Holky máte někdo ten ,,můj" Anis???Jsem zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.4.10 20:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.4.10 21:18

Denny moc gratuluji k Ondráškovi je nádhernej :kytka:

Katko děkuji za porovnávací test.Fakt žádný tragický rozdíl.Kočárek je prostě super :potlesk: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.4.10 21:39

Katko díky, dívala jsem se na baby-café, muselo ti to dát práci. Na sedačku máme tedy stejný názor, že je i tak pohodlná pro dítě. Naměřilas rozdíl 5 cm. To je sice dost, ale do sedačky Reverse si sedne i můj 10 letý syn, horší je to s opěrkou. Ta je užší, ale je tak vypolstrovaná a „otevřená“, že se dají ručky v poloze vsedě upažit. Horší je to, když se dá sedačka dolehu a překlopí stříška, ta ten pohyb rukou pasažéra trochu omezí. Ta boudička je připevněná vlastně k opěrce, proto je úzká. Nevím, jak to bylo u starších Slalomů. A jízda se ti zdála ztuha? To bohužel taky nemohu posoudit s jiným kočárkem, mně se teda nezdá, jede se mi s ní lehce, přední kolo je dost citlivé, při sebemenší nakloněné rovině stáčí a táhne kočárek dole a musí se vyvinout více síly na vyrovnání. To myslíš? Já bohužel nemám srovnání se žádnou trojkolkou, tuto řídím prvně. Ale to je asi normální jev, ne? Ještě jsem nezkoušela jízdu se zaaretovaným kolem. V každém případě se mi zdá jízda v po směru i proti směru stejná. Na velkých kočičích hlavách to drncá, i když mám nastavenou měkkost odpružení, na odpružení musí Španělé ještě zapracovat. :lol:
Co se týká té zadní kostrukce do tvaru C mi maximálně vyhovuje, board nepotřebuji a je pravda, že mi konstrukce vůbec nezavazí při chůzi ani při běhu. Pláštěnka se mi moc nehodí, není dost skladná a do kočárku ji nedám. Ty máš i nánožník? Chystám se objednat na zimu, jak se ti zdá?
Takže skóre Slalom 2007 x Slalom 2010 - 1 : 2 nebo 2 : 1? :think:
Denny a jaké jsou tvé poznatky po dnešní projížďce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.4.10 21:48

Jsem trada, ze se VAm srovnani libi.

Takze ztuha to jede, 2007 se ridil sam, tady to neni… treba jen jeste neni vyjezdeny… a mam pocit, ze musim neco udelat s prednim koleckem- jde ztuha.

Odpruzeni- jeste jsem nenastavovala.

Nanoznik je krasny, podajny, pekne sedi a velike + vidim v zipech po stranach- tudiz nanoznik je pridelany a jen odzipuji a vyndam prcka.

No a jeste jsem spatne nasadila predni kolo a az v terenu mi to doslo- kdyz se mi zdalo ze kolecko vrze… tak uz je to OK.

Mam ale porad problem s rukojeti.....mne vyhovuje spise kulata…ale to bude o zvyku

No a jeste ten potah- na neopren jsem si zvykla. Jaky mate potah?
Ja mam semis trosku pogumovany??? Cekala jsem neco jneho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.4.10 21:49
Bianca123 píše:
Katko díky, dívala jsem se na baby-café, muselo ti to dát práci. Na sedačku máme tedy stejný názor, že je i tak pohodlná pro dítě. Naměřilas rozdíl 5 cm. To je sice dost, ale do sedačky Reverse si sedne i můj 10 letý syn, horší je to s opěrkou.

Ty jo dobrý,foto nemáš???? :huban: :mrgreen: :-P :dance:
Tak alespň je vidět,že unese mnohem víc než těch ubohý patnáct kilo dle EU :-D :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.4.10 22:18

Enny :lol: syn má v 10 letech sice jen 27 kg a zadek má jak dva kmínky, ale dosednout nesměl, jen jsme blbli. Ale pro prču můžu udělat foto. :mrgreen:

Katko, ten neopren je zajímavý na kočárku, že? Je fakt, že to funguje, voda po něm zklouzne. Potah - ten by měl být u všech stejný, ne? :think: Ta zmenšovací vložka je takový jakýsi semiš velmi hladký, mi je velmi příjemný na dotek i prcek si na to rád dává hlavičku a sedačka je bůhvízčeho takový nešustivý šusťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.4.10 22:40

ka-tko, super srovnání :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.4.10 23:03

Ahoj,
tak já jsem celkem spokojená. Jediné, co mi vadí, že kočárek prostě nemá měkčí odpružení. Při větších nerovnostech to s Ondrou pěkně házelo :roll: No, ale s tím jsem kočárek kupovala - že tohle mínus vynahradí dalších X plusů.
A k té rukojeti, taky mi teda vyhovuje kulatá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.4.10 04:55
Bianca123 píše:
Enny :lol: syn má v 10 letech sice jen 27 kg a zadek má jak dva kmínky, ale dosednout nesměl, jen jsme blbli. Ale pro prču můžu udělat foto. :mrgreen:Katko, ten neopren je zajímavý na kočárku, že? Je fakt, že to funguje, voda po něm zklouzne. Potah - ten by měl být u všech stejný, ne? :think: Ta zmenšovací vložka je takový jakýsi semiš velmi hladký, mi je velmi příjemný na dotek i prcek si na to rád dává hlavičku a sedačka je bůhvízčeho takový nešustivý šusťák?

Ty jo Biani,to je jak já :mrgreen: Ale stejně je to pozitivní zpráva!Ježiš,jakou to má tu rukojeť???Jako hranatou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
23.4.10 08:32

Rukojeť je takový mírně hranatý ovál, drží se to v pohodě, ale samo, že je lepší kulatý. Co k tomuto výrobce vedlo?? :think:
Denny, tak první jízda dobrý, jo? Je pravda, že pro to miminko malé, novorozené to odpružení hodně chybí. Já jsem s Roanem pořád hongala. Pro ty větší děti už je to celkem jedno. Nato, že píšou, že má luxusní odpružení teda nic moc. Kdyby měl ještě plastový kola, tak z prcka asi vytřepu duši. A řídilo se ti dobře, nebo se ti zdálo, že jede trochu ztuha, jako Katce?
Katko, zkus to přední kola prostříknout, mně to jede samo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4