Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
23.4.10 08:34

Rukojeť je takový mírně hranatý ovál, drží se to v pohodě, ale samo, že je lepší kulatý. Co k tomuto výrobce vedlo?? :think:
Denny, tak první jízda dobrý, jo? Je pravda, že pro to miminko malé, novorozené to odpružení hodně chybí. Já jsem s Roanem pořád hongala. Pro ty větší děti už je to celkem jedno. Nato, že píšou, že má luxusní odpružení teda nic moc. Kdyby měl ještě plastový kola, tak z prcka asi vytřepu duši. A řídilo se ti dobře, nebo se ti zdálo, že jede trochu ztuha, jako Katce?
Katko, zkus to přední kola prostříknout, mně to jede samo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.4.10 09:44

Kočárek je tvrdý jen ze začátku, zadní náprava časem změkne.Já s ním jezdila cca 1měsíc a kolečka jsou o 90%lepší, potřebují rozjezdit. Co se týče předního kolečka tak tam u všech byla utažená brzda, musí se trochu povolit.Jinak když zmáčknete ruční brzdu tak se nevrátí na 100% a pak drhne o kolo pořád a jde to z tuha ovládat.Pak se musí růčo zatáhnout dolů.Ale prý si sedne.Mě osobně se kočárek ovládal zlehka tak po 2týdnech, až se všechno asi rozhejbalo.Tak to vydržte.Pak to stojí za to.Ježdění s nim je paráda a ta stříška též, na mimčo díky nižší stříšce a kšiltu vůbec nesvítí slunko a nefouká tak jak u předešlé kolekce.Prostě super.Kamarádky manžel stříšku trochu roztáhl(o 5cm) teď má prcek naprostý komfort.Z 28 na 33cm zad. Tou stříškou to Jané dost zúžil a popravdě zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
23.4.10 09:59

Prosím tě a jak to roztáhnul? Já bych se bála, že to zlomím! Je pravda, že boudička je dost úzká a když se překlopí, tak zužuje tu opěrku, ale zase je praktická, jak říkáš, že dítko pěkně skryje před sluncem a větrem. No nízká se mi nezdá, teda aspoň v tom smyslu, že by se pod ni dítě nevlezlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.4.10 10:11

Pod stříšku se vejde naprosto bez problému i 3leté dítko.Jak se nandavá stříška tak jí tam udělal nástavec.Je to kutil.Ten snad umí všechno.Vypadá to hned o dost širší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
23.4.10 11:14

Aha, sem myslela, že to nějak roztahoval. :oops: Takového manžela bych brala taky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.4.10 14:27

tééda člověk se tu pár dní neukáže a tady takové novoty :mrgreen:
denny obrovská gratulace k Ondráškovi,je nádhernýýýýýýý :srdce:
katko zelený je teda bombový,moc krásný!! :potlesk: zatím mě teda nezklamala žádná z barev co jsem měla možnost vidět.Já jsem nejvíc samozřejmě nadšená z mojí :mrgreen: :mrgreen:
rukojeť…mno taky jsem zvyklá na kulatou,ale nějak mi to nevadí.Boudička super a ten semiš mi právě hrozně moc vyhovuje,je to tak příjemné na dotek..úžasný.
Jinak potah jako takový je parádní,protože se dá lehce otřít hadříkem a pohoda :palec:
joooo Blani rozdělala jsem tu pláštěnku a jsem v šoku asi jako ty 8-o nechápu co to jako má být.No je to první a snad jediné mínus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
23.4.10 15:48

Ahojky Renčo, ta zelená teda je, že? Ještě, že máme vybráno, teď bych teda fakt nevěděla, jakou vybrat. Ještě se někdo pochvalte s tím Anis a tím oranžovohnědým! Tu pláštěnku koupím nějaký univerzal na trojkolky a koupím si i ten nánožník, Katka psala, že je dobrý. Tak ahojte, jdeme jezdit. :dance: :dance:

Jo holky, taky máte po bocích té konstrukce, jak se to skládá takové dvě malé kovové stříbrné kolečka, které tam mají trochu vůle a semtam trochu cinkají, jak se třepou? Nejdřív jsem myslela, že mi vrže kolo a ony ty kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.4.10 16:42

Blani :mrgreen:
no já bych teda asi neváhala,mě by prostě vadilo že po vyndání té vložky je kočár prakticky černý :-? ale jinak je ta zelená úžasná to joooooooo :potlesk: :potlesk:
na ta stříbrná kolečka juknu,ale zatím jsem nic nepostřehla.užijte si procházku,je tam nádherně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.4.10 22:34

Ahoj holky, tak my dneska trandili dopoledne, řídil tatínek a ani mě k tomu nepustil.
To odpružení teda fakt chybí, docela jsem uvažovala, že bych si na to pidi období přivezla ten záložní kočárek, co mám u mamky :roll: Ale tatínek nechce, tenhle se mu hrozně líbí a prý budem teda jezdit po rovinkách :nevim:
Ale musim říct - asi to tu někdo psal - že se mi zdá, že to odpružení docela polevuje, možná to chce opravdu čas. Jinak jsem potkala v obchodě pani a měla Jané Unlimite…má kola plastová a to už si teda vůbec nedokážu představit :roll: Tak jen doufám, že kočárek ještě povolí a bude o něco měkčí. Jinak jsme kupovali slunečník a prodavačky v krámě ten náš kočárek pěkně okukovali a vyptávali se…HEČ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.4.10 22:34

a tady řídí Kuba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.4.10 22:35

a tady náš drobeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.4.10 22:37

a tady máme zachumláno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
24.4.10 22:47

Krása Denny,malinkej drobeček,to znám!!!! :huban: Neboj,určitě změkne,hele ten náš mutsík taky každým dnem povoluje!!!!!! :dance: Ale psát u toho Jané luxusní odpružení bych zakázala :evil: Taťkovi i bráchovi taky sluší!A co ty tady tak pozdě večer??? :nevim: Ty jo už jsou i ty Unlimity,no ty plastový kola mě taky dost děsej 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.4.10 23:07

Enny, tak tak :pankac: pod pojmem luxusní odpružení si představuju úplně něco jiného.
No budu doufat, že se to zlepší :think:
Já za chvilku budu kojit, tak si pak půjdu lehnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
25.4.10 09:46

Ahojte holky, Denny hezké fotky. Malý Ondrášek už je šikulka, jak si hezky hoví v tom lehátku. Taky máme takové. Jízda se Slalomem je příjemná, to odpružení prostě není a ani se to po téměř měsíci ježdění moc nezměnilo. Dnes plánujeme výlet někam do přírody, tak uvidíme, jestli to kočárek ustojí nebo na příští výlet vytáhneme terénní tank Roan. :mrgreen: Zatím jsme jezdili po zpevněných cestách, občas nějaká kočičí hlava a to docela šlo. Holt prcek si bude muset zvykat, že to semtam hodí. Jinak jsem zatím nezaznamenala žádný problém se stabilitou a to jezdíme pořád se sedačkou proti směru, má nízko těžiště a pevnou konstrukci. Víc si teď všímám kočárků a prohlížela jsem si High trek, tak už od pohledu mi je jasné, že to s tou stabilitou bude někde jinde.
Tak užijte krásnou neděli, u nás svítí sluníčko a už se chystáme vyrazit na výlet někam do Chřibů asi na Buchlov. :mavam:
Tady fotka v lehátku:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4