Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProRukojeť je takový mírně hranatý ovál, drží se to v pohodě, ale samo, že je lepší kulatý. Co k tomuto výrobce vedlo?? ![]()
Denny, tak první jízda dobrý, jo? Je pravda, že pro to miminko malé, novorozené to odpružení hodně chybí. Já jsem s Roanem pořád hongala. Pro ty větší děti už je to celkem jedno. Nato, že píšou, že má luxusní odpružení teda nic moc. Kdyby měl ještě plastový kola, tak z prcka asi vytřepu duši. A řídilo se ti dobře, nebo se ti zdálo, že jede trochu ztuha, jako Katce?
Katko, zkus to přední kola prostříknout, mně to jede samo. ![]()
Kočárek je tvrdý jen ze začátku, zadní náprava časem změkne.Já s ním jezdila cca 1měsíc a kolečka jsou o 90%lepší, potřebují rozjezdit. Co se týče předního kolečka tak tam u všech byla utažená brzda, musí se trochu povolit.Jinak když zmáčknete ruční brzdu tak se nevrátí na 100% a pak drhne o kolo pořád a jde to z tuha ovládat.Pak se musí růčo zatáhnout dolů.Ale prý si sedne.Mě osobně se kočárek ovládal zlehka tak po 2týdnech, až se všechno asi rozhejbalo.Tak to vydržte.Pak to stojí za to.Ježdění s nim je paráda a ta stříška též, na mimčo díky nižší stříšce a kšiltu vůbec nesvítí slunko a nefouká tak jak u předešlé kolekce.Prostě super.Kamarádky manžel stříšku trochu roztáhl(o 5cm) teď má prcek naprostý komfort.Z 28 na 33cm zad. Tou stříškou to Jané dost zúžil a popravdě zbytečně.
Prosím tě a jak to roztáhnul? Já bych se bála, že to zlomím! Je pravda, že boudička je dost úzká a když se překlopí, tak zužuje tu opěrku, ale zase je praktická, jak říkáš, že dítko pěkně skryje před sluncem a větrem. No nízká se mi nezdá, teda aspoň v tom smyslu, že by se pod ni dítě nevlezlo.
Pod stříšku se vejde naprosto bez problému i 3leté dítko.Jak se nandavá stříška tak jí tam udělal nástavec.Je to kutil.Ten snad umí všechno.Vypadá to hned o dost širší. ![]()
Aha, sem myslela, že to nějak roztahoval.
Takového manžela bych brala taky… ![]()
tééda člověk se tu pár dní neukáže a tady takové novoty ![]()
denny obrovská gratulace k Ondráškovi,je nádhernýýýýýýý ![]()
katko zelený je teda bombový,moc krásný!!
zatím mě teda nezklamala žádná z barev co jsem měla možnost vidět.Já jsem nejvíc samozřejmě nadšená z mojí
![]()
rukojeť…mno taky jsem zvyklá na kulatou,ale nějak mi to nevadí.Boudička super a ten semiš mi právě hrozně moc vyhovuje,je to tak příjemné na dotek..úžasný.
Jinak potah jako takový je parádní,protože se dá lehce otřít hadříkem a pohoda ![]()
joooo Blani rozdělala jsem tu pláštěnku a jsem v šoku asi jako ty
nechápu co to jako má být.No je to první a snad jediné mínus ![]()
Ahojky Renčo, ta zelená teda je, že? Ještě, že máme vybráno, teď bych teda fakt nevěděla, jakou vybrat. Ještě se někdo pochvalte s tím Anis a tím oranžovohnědým! Tu pláštěnku koupím nějaký univerzal na trojkolky a koupím si i ten nánožník, Katka psala, že je dobrý. Tak ahojte, jdeme jezdit.
![]()
Jo holky, taky máte po bocích té konstrukce, jak se to skládá takové dvě malé kovové stříbrné kolečka, které tam mají trochu vůle a semtam trochu cinkají, jak se třepou? Nejdřív jsem myslela, že mi vrže kolo a ony ty kolečka.
Blani ![]()
no já bych teda asi neváhala,mě by prostě vadilo že po vyndání té vložky je kočár prakticky černý
ale jinak je ta zelená úžasná to joooooooo
![]()
na ta stříbrná kolečka juknu,ale zatím jsem nic nepostřehla.užijte si procházku,je tam nádherně ![]()
Ahoj holky, tak my dneska trandili dopoledne, řídil tatínek a ani mě k tomu nepustil.
To odpružení teda fakt chybí, docela jsem uvažovala, že bych si na to pidi období přivezla ten záložní kočárek, co mám u mamky
Ale tatínek nechce, tenhle se mu hrozně líbí a prý budem teda jezdit po rovinkách ![]()
Ale musim říct - asi to tu někdo psal - že se mi zdá, že to odpružení docela polevuje, možná to chce opravdu čas. Jinak jsem potkala v obchodě pani a měla Jané Unlimite…má kola plastová a to už si teda vůbec nedokážu představit
Tak jen doufám, že kočárek ještě povolí a bude o něco měkčí. Jinak jsme kupovali slunečník a prodavačky v krámě ten náš kočárek pěkně okukovali a vyptávali se…HEČ
![]()
Krása Denny,malinkej drobeček,to znám!!!!
Neboj,určitě změkne,hele ten náš mutsík taky každým dnem povoluje!!!!!!
Ale psát u toho Jané luxusní odpružení bych zakázala
Taťkovi i bráchovi taky sluší!A co ty tady tak pozdě večer???
Ty jo už jsou i ty Unlimity,no ty plastový kola mě taky dost děsej ![]()
Enny, tak tak
pod pojmem luxusní odpružení si představuju úplně něco jiného.
No budu doufat, že se to zlepší ![]()
Já za chvilku budu kojit, tak si pak půjdu lehnout ![]()
Ahojte holky, Denny hezké fotky. Malý Ondrášek už je šikulka, jak si hezky hoví v tom lehátku. Taky máme takové. Jízda se Slalomem je příjemná, to odpružení prostě není a ani se to po téměř měsíci ježdění moc nezměnilo. Dnes plánujeme výlet někam do přírody, tak uvidíme, jestli to kočárek ustojí nebo na příští výlet vytáhneme terénní tank Roan.
Zatím jsme jezdili po zpevněných cestách, občas nějaká kočičí hlava a to docela šlo. Holt prcek si bude muset zvykat, že to semtam hodí. Jinak jsem zatím nezaznamenala žádný problém se stabilitou a to jezdíme pořád se sedačkou proti směru, má nízko těžiště a pevnou konstrukci. Víc si teď všímám kočárků a prohlížela jsem si High trek, tak už od pohledu mi je jasné, že to s tou stabilitou bude někde jinde.
Tak užijte krásnou neděli, u nás svítí sluníčko a už se chystáme vyrazit na výlet někam do Chřibů asi na Buchlov. ![]()
Tady fotka v lehátku: