Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
27.4.10 07:45

Fortum - to teda hledím 8-o já bych ho brala hned, ale v té zelené a nebo v modré. Možná se maminky té novinky bojí a nechtějí kočárek kupovat z druhé ruky. No a navíc nás nadšenkyň ještě asi moc není :lol: Dle mého to chce čas, ale ty na prodej asi spěcháš, co? :think: Držím palce, ať ho brzy prodáš, cena je opravdu luxusní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.4.10 08:27

Fortnum jestli se můžu zeptat :-P jaké je to lůžko matrix?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.4.10 09:07

Ahoj, prodávám ho, protože jsem blbá. Asi 2měsíce před porodem jsem si objednala v Německu kočár a zaplatila 50% zálohu a ze slíbených 4týdnů bylo nakonec týdnů 12. Nikolka se do toho narodila o měsíc dřív a problém byl na světě. Koupila jsem Janéčko s tím že ten v Německu zrušíme, ale to ze závazných objednávek ze zálohou nejde a stál 900EUR. Snažila jsem se ho prodat, ale je poměrně dost drahej a nikdo ho nechce.Manžel je na nervy, kam se koukne tam je kočár.Tak musí 1znich do světa.Popravdě se s ním budu těžko loučit :cry: .Matrix je super je pouze o 1cm kratší než transporter a je zas o 3cm širší než transporter. Manipulace v autě super :palec: . Hlavně nemusím prcka přendavat, prostě vezmu z auta sklopim do úplného lehu a je z toho korbička. Suprová věc. Kamarádce se tam vejde i 7měsíční holčička.Takže bych Matrixe kdychych nemusela tak neměnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.4.10 09:25

přiznám se, že vás tu šmíruju, jednak z profesionální zvědavosti :mrgreen: a jednak kvůli mojí sestřenici, která čeká miminko a vybírám jí kočárek, tak abych měla přehled…

fortnum, taky se divím, že nejde prodat .. za tu cenu… a co máš jako druhý?

Denny - gratuluju k miminku!! krásný brouček :srdce:

ale co jsem chtěla napsat - na matrix prosím pozor při používání v autě. může být super, jako korbička, ale v crashtestech adac naprosto beznadějně propadl.. (stejně špatně by asi dopadly korby homologované do auta, kdyby je někdo vůbec testoval, tam jde zas o to, že protisměr je v autě u prcků klíčový..)
 http://www1.adac.de/…nisseite.asp?…

(stejně dopadla i polohovací sedačka od casualplay, není to jen Jané, sice je polohování hezké, ael asi na úkor bezpečnosti.. :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.4.10 09:50

Má to své pro a proti. Pravda je že Matrix je těžší,než klasická sedačka.Pokud vím tak test nedopadl moc dobře u pžedešlého Matrixu u toho nového už je to jiné.Zvedla se boční stěna a má zvedlej chránič hlavičky - má 5ti bodové pásy. Což casual nemá.kamarád prachuje v Crach testech u octavia a koukal na sedačku a říkal že je to super propracovaný.Říkal že když by se nedejbože něco stalo tak je mimčo díky té stěně v bezpečí,říkal kdyby je měl každej ,bynebylo tak vysoké úmrtí miminek v autě za poslední rok. Casual je moc otevřenej a nemá boční stěny jak Matrix.Jeho názor.Testy dělá také tak si troufám říct že by v tomto nelhal.
Koupila jsem teutonii sprint edicion -materiál na zakázku.Také se to o dost prodražilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
27.4.10 11:14

Ahoj, tak včera jsme jezdili s autosedajdou na onstrukci ve městě, prostě pohoda :-D

Fortnum - můj názor je, že autosedačka je prostě utosedačka a ten protisměr ( jak psala Nataša ) je opravdu důležitý v chování tělíčka dítěte při prudkém brždění a nárazu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.4.10 11:21

Jak to myslíte protisměr :nevim: ? Mimčo buť leží bokem, což nemusíte využívat.Jinak se poutá jako každá jiná autosedačka.Proti směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.4.10 11:42

Ahojte

Tak Handy uz ma sportaky!!!! Dnes mi volala pani, ze ma pro mne tu green valley

No rekla jsem ji pravdu, ze kocar uz mam.. a ona, ze uz to vi, at si nemyslim, CR je mala a tech odberatelu moc neni, ze to zjistila podle jmena :think: :wink:

No omlouvala jsem se, i jsem ve ctvrtek psala mail, ze kocar stornuju.

Asi sondovala, jak jsem slusna a jestli reknu pravdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.4.10 11:54

To si teď Handy budou muset řešit holt se Španělskem.To že dodavatel dodal se 3měsíčním spoždění se nemohou divit. A co ta brzda, nekoukala jsi na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.4.10 12:19

já jen píšu, co jsem viděla v testech. mám jednoho známého, který dělal přes 5 let v automobilce šéfa kvality. a on by si nekoupil autosedačku, u které nejsou udělané testy u adac nebo TUV nebo jiné nezávislé organizace, které důvěřuje (on ale věří jen těmhle) .. jakože pohled na sedačku by mu nestačil.. protože oko je jedna věc, a materiál atd. věc druhá.. je hodně sedaček, které jsou hluboké apod, a přesto testy jsou špatné.. aříkal, že viděl sedačky (páč se u nich testy dělaly), které tipoval, že musí vyjít výborně a ejhle, nevyšly.. takže prosto.. to že firma sedačku do adacu nepošle, o něčem svědčí.. :(

ale každopádně sjem ráda, že ho vylepšili a doufám, že je bezpečnější a brzy si jí otestovat nechají, prootže pokud je skutečně tak bezpečná, je škoda ten test nemít.. protože věřím, že maminek, které se rozhodují na základě testů je hodně a mně osobně by pohled na ní nestačil.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
27.4.10 12:28

fortnum, měla jsem za to, že tyhle korby se poutají bokem :nevim:
Ale stejně v těch crash testech nic moc :roll:
A ty máš teď teda jaký kočárek? Já to nějak nepochopila s tím německem :zed: promiň :lol:

Katko, co by ses omlouvala. Kočárek sis prostě obstarala jinde, když oni tě vypekli a jim si vědet dala ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.4.10 12:34

Já mám teutonku S3 special etition. :pocitac:
Test neprošel u nového matrixu?
A nebo jen obecně u všech lůžek a autosedaček při lehu na zadních sedačkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.4.10 12:42

Teď jsem na to koukala, ale je tam ten starý matrix, ten novej je úplně jiný.A při lehu bokem se nejedná jen o matrixe ale úplně o všechy lůžka a autosedačky.Samozřejmě se nemusí vůbec používat.To záleží jen na mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.4.10 12:47

TAk ja s koleckem zatim nic nedelala- mala mi momentalne chrni na balkone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.4.10 12:49

Nový matrix ještě nebyl v tetstech, což mi osobně přijde trochu podezřelé, mám pocit, že není uplně nový, že je minimálně z loňska.. pokud je z letoška, chápala bych to a očekávala ho v testech 2010. stratu tam dali hnedka jak s ní vyšli - asi věděli proč :wink: **
denny** - ne, Matrix a prima od CP se poutá bokem jako vodorovná pozice a protisměru jako autosedačka. ale i v protisměru ty sedačky propadly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí