Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAlimro,kočárky jane v Olomouci prodávají taky v prodejně Brouček u hotelu Flora.Je to sice malý obchůdek,ale p.majitelka i prodavačky byly vždycky ochotné,zkus se zeptat tam.
Alimro, teda přístup Delfinka k zákazníkovi je hrozný. Přece platí náš zákazník, náš pán! V takovém obchodu bych si nic nekoupila i kdyby byl přes ulic. Jestli sis kočárek prohlédla, tak se neboj a klidně ho kup i přes internet. Jak radí Katka, taky ho mám z Babycaru Brno. Navíc je tu báječná možnost po 14 dnech bez udání důvodu vrátit. Ale to asi u Slalomu hrozit nebude.
A vůbec, kolik stojí v kamenkách? Není to dražší?
Ahoj, dala jsem do bazárku inzerát na jané reverse tak pokud někdo bude mít zájem.Jezdila jsem s ním jen 1 měsíc a je bez chyb. Jinak je super.
Ajdo děkuji za další tip určitě se půjdu do Broučka podívat a pozeptat.I vám ostatním děkuji za vaše rady a názory.I tak kdyby se něco stalo s kočárkem tak je pro nás Olomouc z ruky,ale spoléhám na kvalitu.Uvidíme kde budou ochotní mi prodat korbičku z loňské kolekce.Ještě mám čas,tak snad stihnu kočárek pořídit dřív než se mimouš narodí.
Alimro, Broučka vyzkoušej, já tam tedy dlouho nebyla, ale paní majitelka byla vždycky fajn.
Tak se mi potvrdilo, že v Delfínkovi nejsou moc profíci. NO jestli jste jeli ještě takovou dálku, tak bych byla pěkně naštvaná. Já si i říkala, že být paní majitelkou Delfínka, tak tu prodavačku vyhodím. Neumí složit jediný kočár, neochotná, vybavuje se se známýma a když jsem se jí na něco zeptala, tak mlela blbosti a vůbec mě neposlouchala. Byla jsem tam ještě jednou a to tam byla paní majitelka a ta teda byla v pohodě, celkem ochotná, ukázala mi vše, co jsem chtěla, měla trpělivost.
Já mám ještě laťku hodně vysoko, bo jsme vloni celý rok bydleli v Německu a když si vzpomenu, jak tam se chovají k zákazníkovi!!!
Tam opravdu platí zákazník náš pán, sám úsměv, udělají vše, takže když jsem chtěla předvést 5 kolotočů nad postýlku, paní prodavačka mi je ochotně a s úsměvem všechny ukázala a pustila. Tady by si někdy ťukaly na hlavu a tvářili se, že jsem se snad pomátla.
Já se tedy ještě přiznám, že do Jané nejdu, nakonec jsem dala přednost jinému kočárku. Snad příští týden ho budu mít doma.
Zdenuli, jaký jsi nakonec vybrala? A co rozhodlo? Hlavně ať jsme spokojené a nemusíme reklamovat. Když Slalom doznal tolik změn, tak snad bude vše O.K. ![]()
Taky jsem toho názoru, že i kdybych chtěla předvést deset kočárů, tak by mi je měli předvést.Vždyť ten kočár nestojí pár korun
Oni dělají jako kdyby těch zákazníků měli hafo.Dnes by si měli zákazníka sakra hýčkat,ne???
Tak já nakonec mám objednaný Bumbleride Indie 09. Rozhodla hlavně váha kočárku, cena, design a doba dodání. Akorát nejde otočit sedačka u sportáku proti směru. Z toho jsem musela ustoupit ![]()
Zdenuli, Indie moc hezká. Ale u mě byla otočná sedačka hlavní priorita. Jezdíme pouze čelem k sobě. Přeji příjemné a spokojené poježděníčko. ![]()
Zdenuli kočárek je moc pěkný
ještě jsem o něm nikdy neslyšela.Doufám,že budeš spokojená
Já určitě koupím Jané jen si musím ještě chvíli počkat ![]()
Ahoooj,
tak jsem od úterka konečně doma ![]()
Dneska jdem prvně na procházku, tak se moc těšim. Jedem pro Kubu do školky, ten bude koukat ![]()
Gratuluju všem, co už mají kočárky konečně doma
![]()