Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
21.4.10 15:36

Alimro,kočárky jane v Olomouci prodávají taky v prodejně Brouček u hotelu Flora.Je to sice malý obchůdek,ale p.majitelka i prodavačky byly vždycky ochotné,zkus se zeptat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
21.4.10 19:13

Alimro, teda přístup Delfinka k zákazníkovi je hrozný. Přece platí náš zákazník, náš pán! V takovém obchodu bych si nic nekoupila i kdyby byl přes ulic. Jestli sis kočárek prohlédla, tak se neboj a klidně ho kup i přes internet. Jak radí Katka, taky ho mám z Babycaru Brno. Navíc je tu báječná možnost po 14 dnech bez udání důvodu vrátit. Ale to asi u Slalomu hrozit nebude. :lol: A vůbec, kolik stojí v kamenkách? Není to dražší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.4.10 19:56

Ahoj, dala jsem do bazárku inzerát na jané reverse tak pokud někdo bude mít zájem.Jezdila jsem s ním jen 1 měsíc a je bez chyb. Jinak je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.4.10 20:02

Ajdo děkuji za další tip určitě se půjdu do Broučka podívat a pozeptat.I vám ostatním děkuji za vaše rady a názory.I tak kdyby se něco stalo s kočárkem tak je pro nás Olomouc z ruky,ale spoléhám na kvalitu.Uvidíme kde budou ochotní mi prodat korbičku z loňské kolekce.Ještě mám čas,tak snad stihnu kočárek pořídit dřív než se mimouš narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.4.10 20:23

Alimro, Broučka vyzkoušej, já tam tedy dlouho nebyla, ale paní majitelka byla vždycky fajn.
Tak se mi potvrdilo, že v Delfínkovi nejsou moc profíci. NO jestli jste jeli ještě takovou dálku, tak bych byla pěkně naštvaná. Já si i říkala, že být paní majitelkou Delfínka, tak tu prodavačku vyhodím. Neumí složit jediný kočár, neochotná, vybavuje se se známýma a když jsem se jí na něco zeptala, tak mlela blbosti a vůbec mě neposlouchala. Byla jsem tam ještě jednou a to tam byla paní majitelka a ta teda byla v pohodě, celkem ochotná, ukázala mi vše, co jsem chtěla, měla trpělivost.
Já mám ještě laťku hodně vysoko, bo jsme vloni celý rok bydleli v Německu a když si vzpomenu, jak tam se chovají k zákazníkovi!!! :potlesk: Tam opravdu platí zákazník náš pán, sám úsměv, udělají vše, takže když jsem chtěla předvést 5 kolotočů nad postýlku, paní prodavačka mi je ochotně a s úsměvem všechny ukázala a pustila. Tady by si někdy ťukaly na hlavu a tvářili se, že jsem se snad pomátla.
Já se tedy ještě přiznám, že do Jané nejdu, nakonec jsem dala přednost jinému kočárku. Snad příští týden ho budu mít doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
21.4.10 20:37

Zdenuli, jaký jsi nakonec vybrala? A co rozhodlo? Hlavně ať jsme spokojené a nemusíme reklamovat. Když Slalom doznal tolik změn, tak snad bude vše O.K. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.4.10 20:52

Taky jsem toho názoru, že i kdybych chtěla předvést deset kočárů, tak by mi je měli předvést.Vždyť ten kočár nestojí pár korun :-? Oni dělají jako kdyby těch zákazníků měli hafo.Dnes by si měli zákazníka sakra hýčkat,ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.4.10 21:01

Dala jsem pár fotek reverse v barvě molten red(bazík) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.4.10 22:58

Tak já nakonec mám objednaný Bumbleride Indie 09. Rozhodla hlavně váha kočárku, cena, design a doba dodání. Akorát nejde otočit sedačka u sportáku proti směru. Z toho jsem musela ustoupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.4.10 08:24

Zdenuli, Indie moc hezká. Ale u mě byla otočná sedačka hlavní priorita. Jezdíme pouze čelem k sobě. Přeji příjemné a spokojené poježděníčko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.4.10 08:53

Zdenuli kočárek je moc pěkný :palec: ještě jsem o něm nikdy neslyšela.Doufám,že budeš spokojená :wink:Já určitě koupím Jané jen si musím ještě chvíli počkat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.4.10 14:14

TAk uz je doma- krasavec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.4.10 14:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.4.10 14:27

Ahoooj,
tak jsem od úterka konečně doma :dance:
Dneska jdem prvně na procházku, tak se moc těšim. Jedem pro Kubu do školky, ten bude koukat :wink:

Gratuluju všem, co už mají kočárky konečně doma :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.4.10 14:28

A tady Ondrášek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...