Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProBaby, tak to je super, že bude aj green valley!!!!! My sme mali včera s manželom vážnu debatu a dohodli sme sa teda na Jané slalom reverse 2010, šporťák + korbička je zatiaľ nedoriešená. Buď tak ako ste mi radili, že z inej kolekcie alebo kúpime Transporter, ešte sa uvidí. No a farba: ak chlapček, tak Green Valley, ak dievčatko tak Molten Red, ale ja cítim, že to bude chlapisko.
holky, pomoc, potřebuju radu. ![]()
Jak se sundá boudička???
Jak se nasazuje, to vím, ukazovala mi to paní v krámu, ale ani za boha to neumím sundat
![]()
Potřebuju to spor´tovní lůžko uskladnit a sundat boudu
Díky ![]()
ka-tka píše:Bianco– to jsi holka porad mlada!!!! Ja myslela ze resis vek treba 45-50
Jejky, to už je snad menopauza, ne? ![]()
Denny, nasadila jsem jiv pohodě, ale když jsem kočárek skládala do auta, tak jsem chtěla boudičku sundat a nešlo mi to. Neměla jsem teda čas nad tím víc bádat a od té doby jsem to nezkoušela. Jdu se podívat do návodu a zkusit to. ![]()
boudička??mě jde krásně vysunout.chytnu ji z boku a krásně vytáhnu z těch nástavců či jak to nazvat ![]()
katko mnoo jasný,handy prostě sestavy netrhá no.Ale tak snad ty samostatné sporťáky brzy dorazíííí ![]()
Tak jsem ho viděla, je to opravdu krasavec
Komplet jsem ho omrkla, sklápění zádiček, nožiček, boudičky, ale jednu důležitou věc jsem nezkusila a to SKLÁDÁNÍ!!! Jsem hrozná, jak jsem na tohle mohla zapomenout
No víckrát už tam nepůjdu a budu doufat, že ho do kufru nasoukám
Byl k vidění v té oranžovo hnědé barvičce a i ta naživo vypadá taky moc hezky. Hlavně teda úplně jinak, jak na fotkách ![]()
Sporťáček si tedy s klidným svědomím můžu hned objednat, ale ještě finální barvu pořeším s tatínkem ![]()
A ani ten sporťák nebyl tak strašně uzoučký, jak všude strašili. Měla jsem možnost srovnávat se sporťákem 2009 a ten rozdíl nebyl nijak dramatický
Možná ta zádová opěrka je o dost užší, ale tak to mi neva
Jsem nadšená
![]()
Tak to je super. Další nadšenkyně!
Jo, boudička jde v pohodě.
Katko, vykašli se na Handy a kup si ho jinde. Já obvolávala několik obchodů a nebyl problém trhnout soupravu. Já jsem ho koupila nakonec v Babycar Brno. Psala jsem jim maila někdy v únoru, že mám o kočárek zájem a nechala jim telefon. Paní mi volala v úterý, jak kočárky dorazili a hned ten den mi ho poslala. Neměla problém trhnout soupravu, prý si to při další dovážce doplní. (A ještě ho měla o 300,– levnější
)
Bianco, jdu to zkusit. Už jsem ale předem smířená, že všem to půjde krásne, jen mě ne… ![]()
Nutkani, tak jsem ráda, že se našel i někdo další, komu se ten hnědooranžový na živo líbil ![]()
Tak jen teď vybrat tu vaší barvičku ![]()
Denny, podařilo se? Boudička se jen vysunuje a nasunuje. Taky jsem nejdřív hledala nějaké tlačítko a čekala cvak a ono takhle jednoduše. ![]()
Holky, já ještě řeším skladnost pláštěnky. Když ji složím je z ní placka, ale hodně rozměrná. Bojím se to nějak víc lámat, abych nepolámala ty kostice, nebo co to je. Takhle ji nikam nedám. Už jste to řešily? A holky, před použitím jste promazávaly kola? Musím koupit nějaký ten silikonový olej ve spreji. ![]()
Blani tak pláštěnku jsem stále ještě ani nerozbalila ![]()
kolečka jsem teda ještě nepromazala,ale budu asi muset protože mi občas tak nějak divně vrzne přední kolo ![]()
ten sprej má prý tchán v garáži tak ho poprosím.
manžel by mi nasprejoval všechno možný jen to kolo ne ![]()
Holky a můžu se ještě zeptat, zda Vám jde tedy spor´ták do úplného sedu???90 stupňů.
Renčo, přesně jak ty - kolečko mi taky trochu sem tam vrzne. A manžele máme, koukám, podobné, taky si to stříknu sama, než by si na to našel čas, tak by ten sprej vyschnul ![]()
Katko, polohuje se do 3 poloh a sed není 90°, ale tak 100° ![]()
jojo jde do úplného sedu což je naprosto super,malému se krásně sedí ![]()
Blani
no to je dobrý ![]()
ten můj nejen že by na to tisíckrát zapomněl,ale on je tááák nešikovnej že by to bylo všude.To si to raději udělám sama,stejně tak vyměnuji i žárovky a dělám drobné domácí opravy.hele ten můj se pořeže i když mi otevírá konzervu ![]()
Krásnou dobrou noc všem ![]()
Bianco, tak se povedlo. Jen jedna strana šla trochu ztuha, ale je to nové, tak se to musí ,,ochodit,, ![]()
Díky ![]()
Holky, tak jsem jela vcera omrknout ten novy sportacek Jane Reversed 2010 a musim rict, tak jak jsem byla nadsena, tak jsem zklamana
… je opravdu silene uzky !!! nemate ho nekdo pro 1-2 lete dite, jak se tam vejde? treba i s fusakem na zimu? vedle toho noveho 2010 stal Nomad 2009 a to byl proti tomu obrovsky prostor na sezeni. me na tom novem 2010 zaujala hlavne ta otocna sportovni korba, ale po vcerejsku ho asi necham plavat a pujdu do Slalomu 2009 i za cenu ze se neda otocit. Tyna