Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJá jsem ji naživo neviděla. Na druhé stránce tohoto vlákna dává anonymní odkaz na stránky, kde jsou fotky, jinak na oficiálních stránkách Jané je demo k novému Slalomu a tam jezdí s tím Anis, myslím. Řekla bych taková svítivě žlutá.
Anonymko, já na tu korbičku koukalalve Špuntíkovi a přijde mi, že jde použít oboustranně.
Jinak ta korba je děsně pidi
fakt. Je to už něco mezi autosedačkou a korbičkou ![]()
Ahojte kočky
, tak jsme dnes poprvé vyrazili do terénu, Adámek už je jakžtakž zdravý a musím říct, že mé smíšené pocity z nového Slalomu dnes totálně převálcovalo nadšení. Příjemně se řídil, synek v něm byl spokojený, dokonce usnul. Taška je velmi prostorná, dala jsem si do ní i mikinu. Kočárek má velmi neobvyklý design, když je sedák otočený směrem ke mně, všimla jsem si, že se po nás dívalo dost lidí
. Velká změna z usedlého Roanu do takové moderní „šílenosti“. Ale mně se moc líbí, je to tady takové příjemné oživení mezi těma x-landerama a chipollinama. Až mě chvilkama napadalo, jestli se hodí ke mně, už to postarší mamince
. Líbí se mi i ta vínová barva, taška na kočáru je hezkým doplňkem kočárku. Pak se mi líbí ještě i ta petrolejová barva, co si vybrala Denny. Když jsem se zamýšlela nad tou zelenou, kterou jsem původně měla vybranou, tak po oddělání toho polštářku na opěrce by byl kočárek celý černý, až na to stínítko na boudičce. Pro mě by byl asi trochu smutný. Ten žlutý musí být samá muška a muší hovínko a ten oranžovo hnědý nemusí být taky špatný, ale barevně už by se mi to bilo s mým i synovým oblečením. Áďa byl zababušněný ještě v dvojité dece a vše se vlezlo v pohodě pod madlo. Místa měl tak akorát, v zimě s fusakem to bude natěsno. No a na rok si koupím golfky na doježdění. Zatím si budeme užívat krásné poježděníčko.
Tož tolik mé dojmy z kočárku a taky se pochvalte. ![]()
Bianco, bezva
Teda vy jste mě tak namlsali, už se taky nemůžu dočkat. A máš pravdu, myslím že tohel Janéčko je opravdu oživení mezi Xlanderama, Mutsy a tak…
A jak pak copak, jestli se k tobě hodí??? Jasňačka, moderní mamina můžeš být přeci pořád ne.....no mě je už 30, takže se musim ozvat chichi ![]()
JInak s tou barvou máš pravdu, hodně jsem přemýšlela o tom, jak ty očárky budou vypadat o odepnutí těch podložek
A musím říct, že ten hnědo oranžový byl ve skutečnosti opravdu moc moc hezký. Hnědá má příjemný odstín, oranžová je pěkně výrazná a ta šedá to pěkně všechno trochu tlumí
Opravdu se jim taky povedl. No já mám jinak k tomu modrému černý nánožnk a plánuju černý fusak s modrou vložkou ![]()
Krásné ránko
Blani tak to je super,mám velikou radost že jsi tak nadšená ![]()
Našemu Fildovi se v kočárku hrozně moc líbí,včera v něm vydržel sedět a koukat 2 hodiny což je neskutečný úspěch
Manžel mi kočár ani nepůjčil,vozil hrdě jako páv
a ty pohledy.....
jako u tebe těch bylo!!!!Skoro každá maminka s kočárem se po nás otočila.Ten design je totiž teda podle mě naprosto dokonalý ![]()
K těm barvám,no přesně jak píšete,bez té vložky ten kočár vypadá taky úplně jinak a ten zelený bude vlastně černý.Já jsem teda s barvou max spokojená.Hlavně ty klučičí barvy v něm nádherně vyniknou.
U nás je většina kočárů x-lander,Dorjan,V-cross a podobně.Mě se ty kočáry vůbec nelíbí je to vše na jedno brdo a kvalita taky nic moc teda.Takže jsem fakt ráda že máme tohohle fešáka ![]()
Joo a ještě jsem nadšená z madla,že se dá tak krásně zvednout to u starého nešlo ![]()
Teda mám velkou radost, že jste z kočárku tak nadšené
Začínám být nadšená taky a to jsem ho ještě neviděla naživo ![]()
Můžu se zeptat, jaké barvy vlastně máte? Denny má tu modrou, to už vím a co ostatní?
Ještě k té šířce sporťáku, nedalo mi to a šla jsem aspoň do obchodu pořádně omrknout Concord neo a ten má ten sporťák široky 28cm, což je sice málo jako hrom, ale na druhou stranu, aspoň se tam tomu bobiškovi pěkně hačá a nikam nesjíždí, nekřiví se v ní apod. U starších jané byla sice sedačka široká, což je super pro starší mimi, ale ti menší se v nich hrozně kroutili, asi to taky není zrovna ideální. Tak že si začínám tu malou šířku sama sobě slušně obhajovat
Máte ještě někde fotečky i s těma krásnýma figurantama? Tady v albíčku jsem je nenašla ![]()
nutkani ahojky ![]()
No tak to má Concord ještě mín než Jané teda.
denny má modrou a já a bianca máme molten red.Fotky s figurantem mám v albu ![]()
Fildovi se teda v kočárku sedí skvěle,přesně jak píšeš,ve starším Jané byl zkroucený jak paragraf a tady sedí nádherně.Díky té vložce,která mu perfektně drží tělíčko v rovině ![]()
Celestynka - díky
Tvoje fotky jsem si prohlídla a figurant je úžasnej
I ta Montel Red barvička vypadá pěkně. Budu muset udělat anketu ve s vém okolí a vyhraje barvička s nejvíce hlasy
Ta modrá má sice největší úspěch u mě, ale v okolí vede ta červená. Mě se líbí i ta zelená a černého kačárku se nebojí, vyniknout zase skvěle doplňky
A taky jsem si na fotkách všimla, že ta opěrka nohou jde i do rovné polohy a né jen nahoru a nebo dolu, nebo se mi to zdá?
Ahoj holky!
Včera jsme koupili nový sporťáček Jané a na to korbičku a autosedačku Concord (rozměry jsou oproti Jané lepší
. Chtěla jsem se zeptat, korbička i autosedačka se na podvozku houpe - prý to dělávaly i starší modely Jané, ale tam se dala zvednout opěrka na nohy a vše bylo vyřešeno. Tady opěrka není (je součástí sporťáčku, který je při používání korbičky sundaný), nevíte nekdo, jak to vyřešit u této kombinace - bude to asi stejné, když na podvozek 2010 přiděláte korbičku 2009 nebo starší.
Díky moc za odpověď ![]()
Larakk, já to nevím, nemám zkušennost. Denny, mně je teda hrubě přes třicet, ale proč nebýt moderní, že? Ať si okolí myslí, co chce. Zatím nevím, jak u nás ve městě, kámošky ani má rodina kočárek ještě neviděli, včera jsme byli u manželových rodičů na oslavě, tak jsem pofrajeřila tam. Až se malý vyspí, tak vyrazíme celá rodinka u nás na špacír. Chtěli jsme vyrazit někam na výlet, bez výletů pro mě není neděle, ale tady hodně fučí a Áďa je po té nemoci, tak půjdeme jen kousek po ulici. Co se týká té šířky sedačky, když jsem měřila šířku celé sedačky až po tu pevnou opěrku (vlastně šířka madla), tak to bylo těch 30-31 cm. Ale ona je hodně vypolstrovaná, má takové tlusté vycpávky, že vypadá hodně užší. Ale když se do ní prcek zaboří, je mu měkoučko, nikde nic netlačí, rejdit tam sice sebou nemůže, ale to je jen dobře
. Ten náš malý je takový neposeda, ale včera v kočárku ani nedutal. Jednak čučel, kde to je, hned poznal, že je v jiném kočárku, ležel, natáhla jsem nad něho stříšku (ta teda fakt nemá chybu) a on jen čuměl, kde je. Je zvyklý na bílý kočárek a teď kolem něho tmavo. Ale za chvíli usnul a spal hodinku. Mám šedou deku Emitex dvojtou z jedné strany zelenkavou a z druhé šedou. Ta šedá je přesně šedá, jako ten podhlavník a stříška na boudičce. Vypadá to dobře, jinou pořizovat nebudu. Na zimu koupím ještě nánožník a uvidíme, jak se tam s fusakem vejdeme. Žádnou jinou barvičku kromě té své jsem na vlastní oči neviděla, ale podle fotek a obrázků se mi líbí nastejno Molten red a Calm blue. Rozhodně bych si nekoupila tu světle žlutou a tu hodně tmavou, je taková smutná a nudná. Mně se líbí na té mé barvě právě ta písmenková aplikace na tašce a na boudičce a pak ten obrázek na tom podhlavníku. Nemá chybu. Když jsem ho sundala v kuchyni a dala na zem, Adam si lehl a položil si na něho hlavičku. Tak je jemňučký a veselý.
Renčo, co madlo? Zvednout? Myslíš jako oddendat? Jo to jde dobře. A jak kočárek skládáš do auta? Já jsem přetošila sedačku po směru jízdy, položila sedák a složila, ale teda moc skladný není. Do auta se vešel, máme kombíka, ale místa už moc nezbylo. Napadlo mě, kam dáme kabele, až pojedeme na dovču?
Fuj, to jsem se rozepsala! ![]()
No nic, půjdu se chvilku rypkat do zahrady a pak vyrazíme do ulic. ![]()
Teda holky, takhle mi hanit muj vysneny- zeleny, na ktery si pockam jeste minimalne 14 dni????
![]()
Larakk, to houpani korbicky je normalni, nepomuze ti ani operka nozicek…kdyz jsem ji dala nahoru, tak to klepalo pri jizde o korbicku.
Je to proto, ze kocar neni moc odpruzeny - kvuli drncani…neboj se toho.
A vyhoda. da se to trosiku pohoupat, kdyz stojis
Holky, da se kocar slozit i se sedackou? A i kdyz je po a proti smeru?
Mne je to docela sumak......kufr mam jak krava, vejdou se mi tam kocary dva, jen se ptam.
Jo a ty cerny se fakt nebojim. Holcicka je modrooka, ta tam vynikne, a ruzove haderky taky!!!
čaukyy ![]()
Blani super román ![]()
Kočárek skládám normálně dle návodu
prvně jsem s tím trochu bojovala,nevěděla jsem co s opěrkou,ale pak už pohoda.
Jen kočárek hezky všude předveď ať všichni vidí jaká je nej kára na trhu ![]()
Katko
kdo si počká ten se dočká,bude určo krásnej a jak píšeš ty růžové hadříčky tam budou nádherně vynikat ![]()
Kočárek se skládá i se sedačkou.Lepší je když je po směru,to je raz dva.Kdyby jsi skládala a měla sedák proti směru tak musíš sundat boudičku.
Ale jde to.
¨
Už se ví nějaký přesný termín druhé dodávky kočárků?? četla jsem že mají dorazit zase jen sestavy!!!!!!
ptala jsi se v Handy???
Celestynko, neptala jsem se, nebyl cas.....
Ale hned v utery tam zavolam…ja myslim, ze uz to nebudou jen sestavy…ale ten dalsi kamion uz bude vse a i navic, aby meli neco skladem.
Potesilo by mne , kdyby kamion dorazil drive...... 22 jedeme na Slovensko a to bych byla za hvezdu ![]()
No snad máš pravdu,přemýšlím kde jsem to jen četla.Myslím že u některých prodejců..možná malvik.
No to je jedno,určitě už kočárek dostaneš ![]()
Ten termín nevím,psali kolem 20 tak snad to bude dřív.Hlavně aby to nedopadlo jako s tou první dodávkou.Moc se těším na fotečky zeleného kočárku,myslím že na něj čeká moc lidí.
A ještě jeden dotaz … viděli jste některá na živo barvu J45 Anis … je to klasická žlutá nebo taková ta svítivá zelená? Děkuju za odpovědi.