Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
1.4.10 12:41

Určitě kouknu na korbičku starší kolekce.Díky za rady já už jsem tenhle kočár obrečela a začala se smiřovat s tím,že budu jezdit s nějakým šerákem.Příští pátek jedu do Olomouce omrknout nové Jané a snad mi tam ukážou i starší abych mohla kombinovat :roll: :roll: :roll: Bych nikdy nevěřila kolik sil stojí shánění kočárku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
1.4.10 16:30

Tak už ho mám taky doma. :dance: :dance: Zatím čeká na smontování, až přijde manžel tak jdeme na to. Barva je hezká, veliká kabela s přihrádkami a přebalovací podložkou, ale ten sedák je teda fakt užší. Ne, že by se tam synek nevešel, ale moc místa na rozvalování tam nemá. Těším se, až ho dáme dohromady a zkusím jízdní vlastnosti. Holky, měly jste k tomu i pumpičku? Mi tam nějak chybí. Cena byla nižší, než jinde, tak že by o tu pumpičku? Mrknu ještě na stránky prodejce, co tam má za příslušenství a napíšu tam. Renčo :mavam: , napiš, jak se jezdilo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.4.10 17:00

Ahojdáá tak první jízda perfekt!!!jezdí báječně,malému se v kočárku hrozně líbilo,celou dobu byl zlatíčko(v předešlém řval,protože tam nebyl v sedu a nemohl na mě koukat).Takže otočné sezení perfekt!!! :palec:
Potom v něm nádherně spinkal,no andílek.Jsem hrdě jezdila po městě :mrgreen: :mrgreen:
Opravdu jsem nadšená ve všech směrech.
Joooo Blani moc moc gratuluju ke kočárku a pumpička je přidělaná dole v košíku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.4.10 18:13

Celestýno, tak první jízda. No já tomu věřím, že ty prckové jsou spokojenější, když na nás vidí :palec:

…jo jo, pumpičku jsem taky hledala :lol: a našla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.4.10 18:20

Ahoj Denny no je to fakt super.Když na mě neviděl,tak se pořád vrtěl,kňoural a fakt v tom kočáru být nechtěl.Teď???Naprostá pohoda,konečně si užíváme krásné procházky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
1.4.10 18:30

Ahojte holky, no jasně, pumpička tam je. To je perfekt, že se sním dobře jezdí, taky už se nemůžu dočkat, až vyrazíme ven. Jestli bude dobré počasí, tak snad v sobotu. Zatím budeme jezdit po chodbě. :lol: Já měla prvního synka ve sporťáku s přehazovací rukojetí a vím, proč jsem opět chtěla prcka k sobě. Mé děti jsou závisláci, jak mě chvilku nevidí, je zle. Myslím, že budeme jezdit ještě aspoň půl roku otočení stabilně ke mně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.4.10 18:36

Ahoj Blani
Taky tak :mrgreen: :wink: mám závisláčky miláčky.
Taky jsem ocenila tu polohovací boudičku,proti sluníčku dokonalý fakt!No prostě spokojenost,fakt jsem nemohla vybrat lépe.Doporučuju všem a kdo váhá tak neváhejte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.4.10 18:39

Holky tak vám moc gratuluju.Docela mě teď mrzí,že jsem taky nepočkala :-? Ale co dětí plánuju hodně a třeba ho pořídím na další :lol: Tak ať se vám dobře jezdí :dance: Doufám,že nevadí,že šmíruju fotečky :oops: Moooc pěkný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.4.10 19:01

enny, neva :wink:
Tak jsem konečně nasadila tu utosedajdu :-D
Hlubokou korbičku mám u mamky, nachystanou na drobečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.4.10 19:05

Denny :huban: Máme taky tyrkysovej kočárek,ale pro holčičku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.4.10 19:48
ka-tka píše:
Celestyno, prosim pekne, muzes zmerit delku od pr. kolecka po konec rukojeti?
A pak jeste jednou, kdyz das rukojet uplne nahoru?dekuji a na fotos se tesim......

Tak jsem se pokoušela změřit ti to,když dám rukojeť normálně tak je to nějakých 147cm a když ji dám úplně nahoru tak cca 145 cm snad jsem to změřila dobře. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.4.10 19:48
Denny píše:
enny, neva :wink:
Tak jsem konečně nasadila tu utosedajdu :-D
Hlubokou korbičku mám u mamky, nachystanou na drobečka :srdce:

supeeer to bude poježděníčko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.4.10 20:55

Celestyno :-D

Ja myslela delku od kolecka po komec rukojeti, ale ne do vysky ale delky… jestli se vejdu do vytajhu :-D

Budes hodna......uvadeji 115cm.

Jinak Denny krasna barva!!!! Hele a vidis, stihla jsi to a jeste budes nakonec rodit v terminu......

Si rikam, kdyz jsou ty barvy tak krasne, tak ten zeleny bude BOMBA!!!!! Urcite ho vymazlej, kdyz to tak dlouho trva...... :wink: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kackall
1.4.10 21:02

Holky a ten anis jste neviděli???Díky.

• Citovat
  • Upravit
1063
1.4.10 22:12

Holky, tak už máme smontováno a jezdím po kuchyni. Zítra vyzkouším i s prckem, jak se mu v něm bude líbit. Mně se kočárek vzhledově moc líbí, manžel je trochu míň nadšený. Fakt se mi zdá ta sedačka úzká. Nebo už jsem si to vsugerovala? :think: Sedačka je dobrá, ale ta opěrka. Renčo, malé se v kočárku hovělo dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí