Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProUrčitě kouknu na korbičku starší kolekce.Díky za rady já už jsem tenhle kočár obrečela a začala se smiřovat s tím,že budu jezdit s nějakým šerákem.Příští pátek jedu do Olomouce omrknout nové Jané a snad mi tam ukážou i starší abych mohla kombinovat
Bych nikdy nevěřila kolik sil stojí shánění kočárku ![]()
Tak už ho mám taky doma.
Zatím čeká na smontování, až přijde manžel tak jdeme na to. Barva je hezká, veliká kabela s přihrádkami a přebalovací podložkou, ale ten sedák je teda fakt užší. Ne, že by se tam synek nevešel, ale moc místa na rozvalování tam nemá. Těším se, až ho dáme dohromady a zkusím jízdní vlastnosti. Holky, měly jste k tomu i pumpičku? Mi tam nějak chybí. Cena byla nižší, než jinde, tak že by o tu pumpičku? Mrknu ještě na stránky prodejce, co tam má za příslušenství a napíšu tam. Renčo
, napiš, jak se jezdilo. ![]()
Ahojdáá tak první jízda perfekt!!!jezdí báječně,malému se v kočárku hrozně líbilo,celou dobu byl zlatíčko(v předešlém řval,protože tam nebyl v sedu a nemohl na mě koukat).Takže otočné sezení perfekt!!! ![]()
Potom v něm nádherně spinkal,no andílek.Jsem hrdě jezdila po městě
![]()
Opravdu jsem nadšená ve všech směrech.
Joooo Blani moc moc gratuluju ke kočárku a pumpička je přidělaná dole v košíku ![]()
Celestýno, tak první jízda. No já tomu věřím, že ty prckové jsou spokojenější, když na nás vidí ![]()
…jo jo, pumpičku jsem taky hledala
a našla ![]()
Ahoj Denny no je to fakt super.Když na mě neviděl,tak se pořád vrtěl,kňoural a fakt v tom kočáru být nechtěl.Teď???Naprostá pohoda,konečně si užíváme krásné procházky ![]()
Ahojte holky, no jasně, pumpička tam je. To je perfekt, že se sním dobře jezdí, taky už se nemůžu dočkat, až vyrazíme ven. Jestli bude dobré počasí, tak snad v sobotu. Zatím budeme jezdit po chodbě.
Já měla prvního synka ve sporťáku s přehazovací rukojetí a vím, proč jsem opět chtěla prcka k sobě. Mé děti jsou závisláci, jak mě chvilku nevidí, je zle. Myslím, že budeme jezdit ještě aspoň půl roku otočení stabilně ke mně. ![]()
Ahoj Blani
Taky tak
mám závisláčky miláčky.
Taky jsem ocenila tu polohovací boudičku,proti sluníčku dokonalý fakt!No prostě spokojenost,fakt jsem nemohla vybrat lépe.Doporučuju všem a kdo váhá tak neváhejte ![]()
Holky tak vám moc gratuluju.Docela mě teď mrzí,že jsem taky nepočkala
Ale co dětí plánuju hodně a třeba ho pořídím na další
Tak ať se vám dobře jezdí
Doufám,že nevadí,že šmíruju fotečky
Moooc pěkný ![]()
enny, neva ![]()
Tak jsem konečně nasadila tu utosedajdu ![]()
Hlubokou korbičku mám u mamky, nachystanou na drobečka ![]()
ka-tka píše:
Celestyno, prosim pekne, muzes zmerit delku od pr. kolecka po konec rukojeti?
A pak jeste jednou, kdyz das rukojet uplne nahoru?dekuji a na fotos se tesim......
Tak jsem se pokoušela změřit ti to,když dám rukojeť normálně tak je to nějakých 147cm a když ji dám úplně nahoru tak cca 145 cm snad jsem to změřila dobře.
![]()
Denny píše:
enny, neva
Tak jsem konečně nasadila tu utosedajdu
Hlubokou korbičku mám u mamky, nachystanou na drobečka
supeeer to bude poježděníčko ![]()
Celestyno ![]()
Ja myslela delku od kolecka po komec rukojeti, ale ne do vysky ale delky… jestli se vejdu do vytajhu ![]()
Budes hodna......uvadeji 115cm.
Jinak Denny krasna barva!!!! Hele a vidis, stihla jsi to a jeste budes nakonec rodit v terminu......
Si rikam, kdyz jsou ty barvy tak krasne, tak ten zeleny bude BOMBA!!!!! Urcite ho vymazlej, kdyz to tak dlouho trva......
![]()
Holky, tak už máme smontováno a jezdím po kuchyni. Zítra vyzkouším i s prckem, jak se mu v něm bude líbit. Mně se kočárek vzhledově moc líbí, manžel je trochu míň nadšený. Fakt se mi zdá ta sedačka úzká. Nebo už jsem si to vsugerovala?
Sedačka je dobrá, ale ta opěrka. Renčo, malé se v kočárku hovělo dobře?