Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
1.4.10 22:19

Enny, myslím, že to vůbec nevadí. Dneska už je to stěma barvičkama úúúúplně jedno :wink:

Katko, nevím, jak máš velký výtah, my máme na hloubku 105 cm užitná + ta šachta a dveře. Šířku výtahu máme 69cm vlez, kabina je širší a vejdeme se na tu hloubku s rezervou dvou centimetrů.
Jinak jsme jeli nahoru já a přítel vedle kočárku a kUba se napasoval pod rukojeť :-D takže bezva. A to jsem si myslela, že máme opravdu ten nejmenší výtah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.4.10 07:35

Dobré ráno holky,moc vám závidím,že už máte své miláčky doma a můžete jich dosytosti užívat.Jsou všechny nádherné :dance: :dance: :dance: Myslím si,že ve vašem okolí budete za hvězdy a hlavně vaši andílci co se v nich vozí.Velká gratulace :kytka: :palec: Přeji vám všem nádherný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.10 07:58

Katko aháá :mrgreen: jsem jelito,jdu to přeměřit..mno tak je to kolem 100-120 cm.Taky záleží na tom,jak je přední kolo postavené,když není rovně a rukojeť je úplně nahoru tak je to cca 100cm.Hele já bych se nebála my máme fakt pidi výtah a vejdeme se krásně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.10 08:15

Blani copak se manželovi nelíbí??Ten můj je nadšenej,moc se mu líbí.
Filípek je v kočárku moc spokojený,na sedáku má místa docela dost a opěrka taky super.Ona ta vložka zabere dost místa,ale my zatím jezdíme s ní,protože je krásně měkoučká.
Tak potom písni jak se malému v kočárku líbí :wink:
My ven nejdeme,je ti bílo 8-o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.10 09:19

Tak jsem přihodila do alba fotky s figurantem :-D
v lehu až příště,nechtěl spolupracovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.4.10 10:10

Ahojky, taky zkusím vyfotit i s figurantem a dát se pár fotek. Manžel je konzerva, tomu se líbí čtyřkolky, máme úplně jiný vkus. Na všechno. Ale jezdit s ním budu já, tak výběr nechal na mě. Nic moc se k němu nevyjadřoval, tak mi bylo jasné, že blahem se nerozplývá. Ještě jsem zvědavá, co na to okolí, u rodičů nepočítám, že by se jim moc líbil, jsou to už přece starší lidé. Tady u nás na maloměstě takovýchto kočárků moc nevidno. Slalomy jsem potkala myslím dva, žádný Quinny, žádný Maxi Cosi, vídám dost X-landerů. Už jsem jezdila se synkem po bytě, malý je v něm moc spokojený, dobře se s ním jezdí, starší syn nechtěl dát kočárek z ruky. Moc se mi líbí, mou radost kazí jen pocit, že je ta sedačka fakt úzká. Adámek je v ní zatím v pohodě, ale nevím, jak do ní pásne ve dvou letech.
Renčo, Filípek je o 9 dní mladší, než náš Adam. A měli jsme termín 19.7. :-D Moc mu to v kočárku sluší a je to kus chlapa. Náš je prcek, váží jen 7.4. No, přinejhorším když mu bude brzy kočárek malý, tak ho prodám a půjdem do golfek.
Když jsem se dívala na internetu na šířky sedaček u sporťáků, tak Slalom udává 31 cm a třeba X-lander 30 cm. Jestli se dobře pamatuju, tak se mi X-lander nezdál tak úzký. Je fakt, že Slalom má ty boky hodně vypolstrované a to taky zužuje. Já už jsem si to asi vsugerovala. Teď budu čumět maminám do sporťáků a porovnávat šířky sedaček. :nevim: :nevim:
Takže já má zatím rozpačité pocity. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.10 10:51

Tak jsem měřila sedák,má 31cm.Tak jsem schválně přeměřila staré Quinny ve kterém jsme vozili Matěje skoro do 3 let a to má 32cm takže pohoda :wink:
Blani těším se na fotečky s figurantem. :mrgreen:
Hlavní je,že se mu v kočárku líbí a bude spokojenej vše ostatní ukáže čas.Hlavu bych si s tím fakt nelámala.
A počkej jak budou všichni čubrnět jakou máte super káru :potlesk:
Jéé máme kluky tak kousek od sebe jo??To je super teda.Náš Filda je obřík no,jeho porodní váha 4010g mluví za vše :mrgreen: ale řekla bych že tabulkově odpovídá :lol: teď už skoro nepřibírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.4.10 10:59

Náš malý měl porodní váhu 2.9 kg, no nemá být po kom obr. I starší syn je tintítko. Alespoň tak rychlo nevyroste ze Slaloma :lol: Renčo a jak se ti hodí ta pláštěnka? Je tak neskladná, že ji do kočárku ani nedám. Asi koupím nějakou univerzální na trojkolky. Zato ta kabela je veliká, podle té co mám u Roanu je jednou tak velká. Ach jooo, to je dneska zase počásko! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.4.10 11:03

Tak dneska jsem vytáhla ty nové botky co jsem si ke kočárku pořídila :-D no určitě budem s tím kočárkem na Kladně za hvězdy :lol: :lol: :lol:
Já už se taky těšim na ,,figuranta,,
ale je fakt, že se mi do kočáru chtěl nacpat Kuba :roll: :lol: Tak mi tam dal aspoň plyšovýho Spidermana :palec:
Bianco, já byla taky spíš na 4kolky, tohle bude pro mě nové jezdit s trojkolkou. Ale zkouším manévry po bytě, tak snad budu mít od té doby natrénováno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.10 11:11

he já tu pláštěnku ještě ani nerozbalila :mrgreen: ale předpokládám že je stejná jako jsem měla na slaloma a ta byla perfekt!!Takže já ji určitě využiju.
Tý jo to jsi měla takovýho drobečka jo?to já obříka :mrgreen: asi jsem si ho v bříšku moc vykrmila.
No taška je úžasná,objevila jsem tu boční kapsu tak mám kam házet mobil jupí :potlesk: jen asi vyndám tu přebalovací tašku i když je překrásná a z tak báječnýho matroše.Ale zabírá moc místa a my už ji stejně moc nevyužijeme.
Taky je u vás sníh??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.4.10 11:12

Denny ty se teda řádně připravuješ. Od kočárku až po botky :lol: :potlesk: Už to máš za pár, uteče to jako voda. Stejně nejlepší jsou nejmenší miminečka. Náš Áďa už má skoro 9 měsíců a je pořád na nohách, obchází nábytek, třepe se mi u nohavice, lozí do schodů (manžel musí co nejdřív namontovat zábradlí), prostě pořád v pohybu. Mám nějak moc čiperné děti. Když jsme byli v poradně, doktorka ho nemohla ani vyšetřit. Pořád se převracel a chtěl lozit. Sále ho musím mít na očích, v postýlce být nechce. Naštěstí třikrát denně spí po hodině i víc, tak stihnu něco mezitím udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.10 11:13

Denny :mrgreen: :mrgreen: nový botky jo?? :mrgreen: nějaký speciální? :mrgreen: šmááárja spidermana o tom mi ani nemluv,máme doma vše od DVD až po tenisky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.10 11:16

Blani taky máš divocha jo??To už ti chodí? 8-o
Ten náš šílenec leze jako drak a dneska ráno se prvně postavil v postýlce,ale sedět neumí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.4.10 11:17

U nás na Slovácku sníh? Bouřka byla v noci, je mokro a konečně vylezlo slunko. :dance: Možná půjdeme už dnes ven, jestli nezaleze. U vás jede Spiderman a u nás se hraje Call of Duty nebo Modern Warfare. Když na mě starší syn mluví, skoro mu nerozumím. :think: No jo, utíká to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.4.10 11:20

Náš malý nejdřív stál, stoupl si přesně v 7 měsících, pak začal lozit a tak měsíc už sám sedí. Starší syn začal taky tak brzy. Doktorka nad ním kroutila hlavou a prý by neměl dřív stát, jak lozit, ale polož ho! Okamžitě byl na nohách. Tak ho nechám. Nejlepší je, když si stoupně o něco, co se pohybuje, to je hned na zemi. Prostě pořád jsem v pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí