Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProEnny, myslím, že to vůbec nevadí. Dneska už je to stěma barvičkama úúúúplně jedno ![]()
Katko, nevím, jak máš velký výtah, my máme na hloubku 105 cm užitná + ta šachta a dveře. Šířku výtahu máme 69cm vlez, kabina je širší a vejdeme se na tu hloubku s rezervou dvou centimetrů.
Jinak jsme jeli nahoru já a přítel vedle kočárku a kUba se napasoval pod rukojeť
takže bezva. A to jsem si myslela, že máme opravdu ten nejmenší výtah.
Dobré ráno holky,moc vám závidím,že už máte své miláčky doma a můžete jich dosytosti užívat.Jsou všechny nádherné
Myslím si,že ve vašem okolí budete za hvězdy a hlavně vaši andílci co se v nich vozí.Velká gratulace
Přeji vám všem nádherný den ![]()
Katko aháá
jsem jelito,jdu to přeměřit..mno tak je to kolem 100-120 cm.Taky záleží na tom,jak je přední kolo postavené,když není rovně a rukojeť je úplně nahoru tak je to cca 100cm.Hele já bych se nebála my máme fakt pidi výtah a vejdeme se krásně ![]()
Blani copak se manželovi nelíbí??Ten můj je nadšenej,moc se mu líbí.
Filípek je v kočárku moc spokojený,na sedáku má místa docela dost a opěrka taky super.Ona ta vložka zabere dost místa,ale my zatím jezdíme s ní,protože je krásně měkoučká.
Tak potom písni jak se malému v kočárku líbí ![]()
My ven nejdeme,je ti bílo
![]()
Tak jsem přihodila do alba fotky s figurantem ![]()
v lehu až příště,nechtěl spolupracovat
![]()
Ahojky, taky zkusím vyfotit i s figurantem a dát se pár fotek. Manžel je konzerva, tomu se líbí čtyřkolky, máme úplně jiný vkus. Na všechno. Ale jezdit s ním budu já, tak výběr nechal na mě. Nic moc se k němu nevyjadřoval, tak mi bylo jasné, že blahem se nerozplývá. Ještě jsem zvědavá, co na to okolí, u rodičů nepočítám, že by se jim moc líbil, jsou to už přece starší lidé. Tady u nás na maloměstě takovýchto kočárků moc nevidno. Slalomy jsem potkala myslím dva, žádný Quinny, žádný Maxi Cosi, vídám dost X-landerů. Už jsem jezdila se synkem po bytě, malý je v něm moc spokojený, dobře se s ním jezdí, starší syn nechtěl dát kočárek z ruky. Moc se mi líbí, mou radost kazí jen pocit, že je ta sedačka fakt úzká. Adámek je v ní zatím v pohodě, ale nevím, jak do ní pásne ve dvou letech.
Renčo, Filípek je o 9 dní mladší, než náš Adam. A měli jsme termín 19.7.
Moc mu to v kočárku sluší a je to kus chlapa. Náš je prcek, váží jen 7.4. No, přinejhorším když mu bude brzy kočárek malý, tak ho prodám a půjdem do golfek.
Když jsem se dívala na internetu na šířky sedaček u sporťáků, tak Slalom udává 31 cm a třeba X-lander 30 cm. Jestli se dobře pamatuju, tak se mi X-lander nezdál tak úzký. Je fakt, že Slalom má ty boky hodně vypolstrované a to taky zužuje. Já už jsem si to asi vsugerovala. Teď budu čumět maminám do sporťáků a porovnávat šířky sedaček.
![]()
Takže já má zatím rozpačité pocity. ![]()
Tak jsem měřila sedák,má 31cm.Tak jsem schválně přeměřila staré Quinny ve kterém jsme vozili Matěje skoro do 3 let a to má 32cm takže pohoda ![]()
Blani těším se na fotečky s figurantem. ![]()
Hlavní je,že se mu v kočárku líbí a bude spokojenej vše ostatní ukáže čas.Hlavu bych si s tím fakt nelámala.
A počkej jak budou všichni čubrnět jakou máte super káru ![]()
Jéé máme kluky tak kousek od sebe jo??To je super teda.Náš Filda je obřík no,jeho porodní váha 4010g mluví za vše
ale řekla bych že tabulkově odpovídá
teď už skoro nepřibírá
Náš malý měl porodní váhu 2.9 kg, no nemá být po kom obr. I starší syn je tintítko. Alespoň tak rychlo nevyroste ze Slaloma
Renčo a jak se ti hodí ta pláštěnka? Je tak neskladná, že ji do kočárku ani nedám. Asi koupím nějakou univerzální na trojkolky. Zato ta kabela je veliká, podle té co mám u Roanu je jednou tak velká. Ach jooo, to je dneska zase počásko! ![]()
Tak dneska jsem vytáhla ty nové botky co jsem si ke kočárku pořídila
no určitě budem s tím kočárkem na Kladně za hvězdy
![]()
Já už se taky těšim na ,,figuranta,,
ale je fakt, že se mi do kočáru chtěl nacpat Kuba
Tak mi tam dal aspoň plyšovýho Spidermana ![]()
Bianco, já byla taky spíš na 4kolky, tohle bude pro mě nové jezdit s trojkolkou. Ale zkouším manévry po bytě, tak snad budu mít od té doby natrénováno ![]()
he já tu pláštěnku ještě ani nerozbalila
ale předpokládám že je stejná jako jsem měla na slaloma a ta byla perfekt!!Takže já ji určitě využiju.
Tý jo to jsi měla takovýho drobečka jo?to já obříka
asi jsem si ho v bříšku moc vykrmila.
No taška je úžasná,objevila jsem tu boční kapsu tak mám kam házet mobil jupí
jen asi vyndám tu přebalovací tašku i když je překrásná a z tak báječnýho matroše.Ale zabírá moc místa a my už ji stejně moc nevyužijeme.
Taky je u vás sníh??
Denny ty se teda řádně připravuješ. Od kočárku až po botky
Už to máš za pár, uteče to jako voda. Stejně nejlepší jsou nejmenší miminečka. Náš Áďa už má skoro 9 měsíců a je pořád na nohách, obchází nábytek, třepe se mi u nohavice, lozí do schodů (manžel musí co nejdřív namontovat zábradlí), prostě pořád v pohybu. Mám nějak moc čiperné děti. Když jsme byli v poradně, doktorka ho nemohla ani vyšetřit. Pořád se převracel a chtěl lozit. Sále ho musím mít na očích, v postýlce být nechce. Naštěstí třikrát denně spí po hodině i víc, tak stihnu něco mezitím udělat.
Denny
nový botky jo??
nějaký speciální?
šmááárja spidermana o tom mi ani nemluv,máme doma vše od DVD až po tenisky ![]()
Blani taky máš divocha jo??To už ti chodí? ![]()
Ten náš šílenec leze jako drak a dneska ráno se prvně postavil v postýlce,ale sedět neumí. ![]()
U nás na Slovácku sníh? Bouřka byla v noci, je mokro a konečně vylezlo slunko.
Možná půjdeme už dnes ven, jestli nezaleze. U vás jede Spiderman a u nás se hraje Call of Duty nebo Modern Warfare. Když na mě starší syn mluví, skoro mu nerozumím.
No jo, utíká to.
Náš malý nejdřív stál, stoupl si přesně v 7 měsících, pak začal lozit a tak měsíc už sám sedí. Starší syn začal taky tak brzy. Doktorka nad ním kroutila hlavou a prý by neměl dřív stát, jak lozit, ale polož ho! Okamžitě byl na nohách. Tak ho nechám. Nejlepší je, když si stoupně o něco, co se pohybuje, to je hned na zemi. Prostě pořád jsem v pohotovosti.