Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProRenčo, při tom skládání jsi udělala s tou opěrkou co? Já jsem ji dala do úplného lehu, jak píšou v návodu a kočárek jsem skládala se sedačkou po směru jízdy. Protože jezdíme pořád se sedačkou ke mně, tak ten sedák musím při skládání oddělávat, tak jsem složila jen podvozek a korbičku dala do kufru na to. Skládat kočárek v protisměru jsem nezkoušela, protože mi nešla oddělat ta boudička. Musím to natrénovat. Ale já tak moc nejezdím autem, toto bude řešit spíš manža. Ale skladnej teda fakt moc není.
Katko, brzy se dočkáš, to ti uteče tady s náma. My ti zatím o něm budeme básnit a to máš skoro, jako by si ho už měla. Ten zelený je taky super, já jsem si jen představila, když jsem oddělala ten podhlavník a sklopila boudičku, tak ten můj kočárek je skoro celý vínový, jen ta taška je černá, tak ten Green valley bude vlastně černý. Ale je fakt, že k němu zase pásne všechno. Od oblečení až po deku.
Zkusím taky udělat nějaké fotky a dát je sem. A budu se těšit na fotky toho zeleného.
Ahoj, celý den jsme v tahu…rodinné velikonoční návštěvy ![]()
1) korbička a ani autosedačka se mi nehoupe, obojí už jsme pěkně vyzkoušeli nasadit ![]()
2) ta šířka sedačky mi taky vyhovuje, v těch starších a širších se ty děti pravdu vždycky spíš svezli a zkroutili, ty menší ![]()
katko, určitě tvojí barvičku nehaním ![]()
jen máme každý jiný vkus a mě se prostě ty černý kočárky nelíbí. A s tím odepnutím té vložky to byla spíš taková úvaha celkově
Hlavně, abys ho už měla a mohla oslňovat u ,,sousedů,,
![]()
Jinak myslím, že se uváděl opravdu ten termín 20.4. ![]()
Bianco, nám paní v obchodu ukazovala skládání kočárku se sedačkou proti sobě a tak jsme to pak skládali i do kufru a šlo to, sedačku jsme sundavat nemuseli. Je fakt, že se to musí všechno pořádně natrénovat, s oběma směry ![]()
Ahojte kočky. Som zo Slovenska a tiež som veľká fanynka Jane reverse 2010, miminko čakáme koncom začiatkom septembra (září) a som už takmer rozhodnutá pre Jane 2010. Všetci ma však odhovárajú, vraj Jane Transporter je veľmi úzka. Vidím, že ste tu kočky, čo už máte 2010 doma, tak sa poteším akejkoľvek rade. U nás na Slovensku ich zatiaľ v obchodoch nemajú, resp. možno majú, ale ešte som nestihla navštíviť. Ďakujem
maminko, ahoj.
Spousta z nás to řeší tím, že si koupí korbičku starší kolekce
Ty nové jsou opravdu hrozně malé a ty starší pasují na konstrukci nového Slalomu ![]()
Jinak být tebou, kočárek už raději objednávám
![]()
Ahoj maminko, já sama za sebe nemůžu hlubokou korbu doporučit, neviděla jsem ji na vlastní oči a já preferuji klasický hluboký, prostorný, houpavý kočárek typu Inglesina nebo Roan, do kterého když se podívám, je všude bílo, krásně naparáděná nakulmovaná zavinovačka a peřinky, nelíbí se mi ty tmavé malé skořápky. Ale já jsem trochu konzervativní a už starší maminka, hodně mladých koček jezdí s těmi sportovními kombinacemi. Je to o vkusu každé maminky. Prý je lůžko u Slalomu 2010 hodně malé, určitě si ho nejdřív prohlédni, než si ho koupíš. Čekáš miminko na podzim, zimu bys měla odjezdit v hlubokém ve fusaku, nevím, jestli se tam změstí toho půl roku. Na jaro už by mohl do sporťáku. Já jsem koupila na blind sporťák Reverse a první dojem byl hodně rozpačitý. Sedačka je užší, než u většiny ostatních sporťáků. Ale když jsem se s kočárkem projela a viděla, jak krásně se tam synkovi hoví (má skoro 9 měsíců), jak je tam měkoučko, tak jsem se uklidnila. Kočárek je hodně vypolstrovaný, má úžasně měkkoučký podhlavníček, pro dítě je velmi pohodlný. Má skvělé jízdní vlastnosti. CHtěla bych tam prcka vozit ještě přes zimu ve fusaku, tak snad se tam vleze.
Maminko, je to o vkusu .
Mne osobne se treba hlubokace docela libi, ale ja byla spokojena s tim, ze na Jane dam autosedacku, mala se ani nevzbudi a jede se…hodne jezdim autem, takze jsem to ocenila.
Je fakt- nove korby jsou zaostne male
Ja mam ted Korbicku z roku 2006 ma 78cm, Anicka ma ted 71cm
Foceno ted

Krasne se tam porad vejde a i fusak neni problem.
Jane reverse je plne kompatibilnei s kolekcemi se systemem PRO FIX- cili od roku 2005- bezadapterove az po soucasnost
Pokud jsi do kocarku zamilovana, jdi do neho… neolitujes
maminka123 píše:
Ahojte kočky. Som zo Slovenska a tiež som veľká fanynka Jane reverse 2010, miminko čakáme koncom začiatkom septembra (září) a som už takmer rozhodnutá pre Jane 2010. Všetci ma však odhovárajú, vraj Jane Transporter je veľmi úzka. Vidím, že ste tu kočky, čo už máte 2010 doma, tak sa poteším akejkoľvek rade. U nás na Slovensku ich zatiaľ v obchodoch nemajú, resp. možno majú, ale ešte som nestihla navštíviť. Ďakujem
uz ich maju,ale nie vsetky farby..... ![]()
a caka sa na nich aj mesiac,tak ak ti to suri,tak rychlo do obchodu......
![]()
tohle si neodpustim.....
takhle jsem ji nasla vecer pred koupanim- kdyz jsem barvila v kuchyni vejce

Katko, ještě, že to bylo před koupáním
![]()
Jinak já jsem taky nadšená z možnosti nacvakávání autosedačky nebo korbičky na konstrukci. Dost jezdíme autem a u Kuby jsem měla golfky s autosedačkou, což jsem dost využila. Jinak ale jak píše Bianca, vnitřně mě to stejně táhne k těm bílým načančaným korbičkám houpacích kočárků. Tak když mi to bude chybět, mam u mamky ten PegPerego. ![]()
No aco se týče té velikosti hluboké korbičky, ty starší modely jsou prostě bezkonkurenční s tou novou a co se třeba týčká korbiček Quinny, Mutsy, Xlander…a to nemluvím o tom polohování zad ![]()
Denny polohovani zad je dobre!!!! Ja to ocenila hlavne u Jiti- hodne blila a Ana ma taky zvedle
Ďakujem baby za cenné rady. Utvrdila som sa však v tom, že Jané Transporter je veľmi úzka a pre moje zimné dieťa nebude vhodná. Som z toho veľmi smutná. Varintu šporťak Jané 2010 + korbička zo staršej kolekcie nechcem, lebo farebne neladia. Ešte som rozmýšľala nad farbou stylon, taká tmavomodrá, nemáte ju niekto? Tá myslím, že by farebne mohla ladiť s 2009. Možno som teraz trápna s týmto farebným ladením, ale zdá sa mi to veľmi veľa peňazí za kočiarik, ktorý nebude jedna kolekcia. Asi som veľmi náročná. ![]()
Pockej jak neladi????
Vzdyt kdyz mas hlubokou korbu- tak na podvozku je jen ta…
neladi s taskou na kocar? Nebo nechapu.
pokud jezdis s korbicou, sportova nastavba je schovana doma ve skrini ![]()
mi to prijde jako vyhoda.....po nasazeni sportaku- mas novy kocar.
Maminko, když koupíš starší korbičku a nový sporťák, tak nikdo nepozná, že nejsou ze stejné kolekce. Vždy to přece budeš mít zvlášť. Jen ta taška?
Pokud jsi příznivce kombinací a značky Jané, udělala bych to, jak píše Katka. Nakombinovala bych.
no a jeste- ja tu tasku na kocar nepouzivam ![]()
asi jsem divna- mam tasku pres rameno.....tam si davam jen svy veci. veci pro mimco mam dolu v kosiku.....ale je to tim, ze opravdu vetsinou jezdim autem, tudiz potrebne veci mam v aute a do kosiku dam jen ty akutni.
Pokud jedeme nekam na vice dni, tak tasku beru