Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNazdar holky,
včera jsem to už nestihla. přijeli jsme z prahy až v devět, byla jsem K.O.
No jinak, ta modrá…holky, je náááádherná. Úplně jiná než na těch fotkách z netu. Byla jsem hrozně překvapená, mile a naopak zklamaná z toho vínového. Ten jsem tam viděla jako první. No a pak nám pani vybalila ten náš a já jen ze sebe dotala: páááni ![]()
Tam modrá vůbec není světlá, je to taková pěkná petrolejová modř a je sportovně decentní. Michal má tu samou barvu softsheelovou bundu z Huddy sportu, takže bude ladit
No fakt jsem zírala! A ten tyrkysový doplněk to krásně projasní a osvěží. Hned jsme ho tam složili, všechno jde lehce, skládání do kufru, rozkládání, polohování zad, otáčení sedačky…prostě bezva. Ta velká nafukovací kola nemají chybu, sice má kočár dvojí nastavení odpružení podvozku, ale co si budem povídat že…takže ta nafukovací kola bezva tlumí nerovnosti terénu
Košík mi přijde taky větší, no tak akurát
Jsem nadšená a jsem ráda, že máme ten modrý. Je opravdu nádherný. No a jinak potěším ostatní, jestli jste váhali nad tím oranžovohnědým, tak ve skutečnosti vypadá moc dobře a ta hnědá je moc hezká
Kdyby nebyl ten modrý tak i na kluka jdu do téhole barvy, spíš než do té vínové ![]()
Takže zase se osvědčila to, že je opravdu potřeba to vidět na živo a nevibírat barvu jen z fotky na obrázku ![]()
fotky v mém albu ![]()
https://www.emimino.cz/…a/denny-162/
Jinak ve Špuntíku super lidičky, já ještě pořád váhala mezi tím vínovým a modrým. Ale když mi pan Štefanič řekl, že ten modrý vyškemrali v Handy jen jeden pro mě a pak jsem ho tam viděla, už bylo rozhodnuto
Láska na první pohled
![]()
Vzali jsme k tomu rovnou nánožník, ten máme černý a vypadá to s ním opravdu bezvadně. NO ještě jsem si tam koupila klokanku ( Jané, byla v akci zlevněná o 400,–) takže mi zbyli tři stovky a ty jsme šli prožrat do Mekáče ![]()
Ahojík Denny
mám velikáánskou radost že máš kočárek doma a že jsi tak nadšená.Barvička krásná koukala jsem ti do albíčka..fakt super!!!!
Jasan každý má jiný vkus,já bych řekla že ty barvy budou krásný všechny ![]()
Takže první dojmy super jako u mě??? ![]()
teď už jen vyrazit do terénu co?
Jooo a máte nádherný bříškatý fotečky
![]()
Celestýnko, závidim, že ty už můžeš vyrazit
Já si ještě počkám
no, aspoň cvičně trajdíme po obýváku. Michal je z kočárku nadšenej, včera mě ani nenechal řídit.
Jo a co se týče výtahu, tak do toho našeho pidi se s Janéčkem vejdem luxusně
Vejdem se s Kubou nebo Michalem vedle něj a amyslím, že kdyby jsme hodně chtěli, tak si s Michalem stoupenem vedle něj bokem a Kuba si může vlézt pod rukojeť…fat super, tohle bylo moje první nadšení při příjezdu dom
![]()
Jojo taky se vejdeme do pidi výtahu tak chápu tvé nadšení
v kufru auta to taky nezabere vůbec místo.My máme kombíka takže tam máme ještě spoooustu místa fakt super.Jsem nadšená z polohování boudičky,to je fakt úžasný co?
Však se brzy dočkáš a taky vyrazíte,to už uteče jako voda.
Ahojky Denny,dovolila jsem si okouknout fotky v albíčku a musím říct,že kočárek je fakt bomba
Můžu se zeptat,to sis koupila jen sporťák Jané nebo celý komplet?
Celestýnko, my teda bohužel při skládání do kufru musíme sundat jedno kolo. No, máme Seat Ibizu, a ten kufr fakt nic moc. Ale zas, jeden zádrhel oproti těm milion kladům snesu
![]()
Alimro, korbičku a autosedačku mám ze starší kolelce
Jednak se mi při druhém dítěti už nechtěl kupovat celý komplet a za druhé, už na obrázku se mi hl.korbička nelíbila a odrazovala mě její pidivelikost. Včera jsem jí viděla v reálu a fakt děs
Ty výrobci snad nemají rozum
Ty starší modely jsou prostě svojí velikostí luxusní a to se týká i provedení bousičky a možností, ketré nabízí ![]()
Chtěla jsem si koupit celý komplet,ale právě ta pidivelikost hluboké korbičky je děsná.Jelikož mimi bude muset být v zimě ve fusaku,tak asi horko těžko se tam bude mačkat,když už bude mít nějakých 5-6 měsíců.Takže asi jedině zbývá koupit starší kolekci.Myslíš 2009?Promiň za ty asi pro tebe hloupé otázky,ale moc se v tom nevyznám ![]()
Jé Denny vidíš ty máš vlastně korbičku z jiné kolekce.Jak se tam nacvakává??mě to uchycení přijde úplně odlišné než co jsem měla u Jané 07.Zkoušeli jste to už??
Takže hluboká je v reálu fakt pidi jo??Já teda taky nechápu kam tím směřují..my třeba měli Filípka s porodní váhou 4010g hehe tak to by se nám do ní dlouho nevešel co.
alimra6 píše:
Chtěla jsem si koupit celý komplet,ale právě ta pidivelikost hluboké korbičky je děsná.Jelikož mimi bude muset být v zimě ve fusaku,tak asi horko těžko se tam bude mačkat,když už bude mít nějakých 5-6 měsíců.Takže asi jedině zbývá koupit starší kolekci.Myslíš 2009?Promiň za ty asi pro tebe hloupé otázky,ale moc se v tom nevyznám
Asi bych si koupila vaničku z kolekce 09 nebo 08 podle toho jaká barva by se mi líbila a zbytek 2010 ![]()
Alimro, na kolekci 2010 pasují všechny bezadaptérové korbičky a autosedačky. A dneska jich na mazarech maminky nabízejí spousty za super ceny. Můžeš ale koupit novou ze starší kolekce, pokud bys nechtěla hl.korbičku používanou
Prostě to jde skombinovat a to mi přijde bezva. Protože s fusakem by se ti rozhodně do té pidikorbičky pak nevešel.
No celkově si Celestýnko myslím, že výrobce tu korbu zkrátil právě proto, že pak u sporťáku je možnost otočit to lůžko a vozit mimi proti sobě a lůžko jde do lehu. Takže vlastně jako v té hl.korbičce nemusí být tak dlouho
asi…no nevim ![]()
celestýna píše:
Jé Denny vidíš ty máš vlastně korbičku z jiné kolekce.Jak se tam nacvakává??mě to uchycení přijde úplně odlišné než co jsem měla u Jané 07.Zkoušeli jste to už??
Takže hluboká je v reálu fakt pidi jo??Já teda taky nechápu kam tím směřují..my třeba měli Filípka s porodní váhou 4010g hehe tak to by se nám do ní dlouho nevešel co.
…ještě jsme to nezkoušeli, na to se chystáme dneska ![]()
Asi to tak udělám,protože já do včerejška netušila,že ty všechny kolekce se dají kombinovat.Mně by nevadila ta celá kolekce 2010 moc se mi líbí,ale prostě ten hluboký kočár je malý.Musím koupit všechno nové protože máme mimi po 10 letech,takže začínáme znova ![]()
Denny
blahopřeji, tak už ho máš doma. Ten modrý je taky krásný. Ale to ony budou asi všechny. Já dnes čekám na ten svůj, pokud někde neuvázne na poště. Prohlídla jsem si fotky a nevidím žádnou chybu. Máš dojem, že by byla sedačka úzká? Jo a máš krásné fotky s bříškem.
Moc ti to sluší. Škoda, že já nemohu Špuntík pochválit, chápu, že mají asi hodně zákaznic a nebylo v jejich silách všechny uspokojit, ale ani mi nezavolali, že na mě nevybude, dozvěděla jsem se to až včera dopoledne, až jsem si zavolala. Sice pořád slibovali, že pro mě bude a tak jsem jinde nerezervovala, ale volala jsem si včera do jednoho brněnského obchodu a tam měli zrovna můj vysněný molten red, tak mi ho paní hned včera poslala. (Snad v tom nebude nějaký zádrhel a vše bude v pořádku). Tak přeji příjemné poježděníčko. ![]()
Alimro, já taky začínala znova a právě na to druhé se mi ty hříšný peníze za celý komplet dávat nechtělo
A ta starší korbička je opravdu lepší, věř mi
![]()
Bianco, mrzí mě to. Ale včera, jak jsme tam byli, měli pořád telefon u ucha jak jim tam volali a ptali se na Jané. Docela jsem je litovala. Ten Molted Red dostali jen dva kusy
víc ani ťuk a pak jen ty oranžovo-hnědé. Myslím, že to bylo celkově náročný pro všechny a i když je asi podvědomě omlouvám, jestli na někoho v tom fofru a blázinci zapoměli, asi se to dá pochopit. Ale samozřejmě, na druhou stranu tě úplně chápu! Ta nejistota je hrozná a taky se mi ulevilo, když jsme měli kočárek v kufru ![]()