Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
28.3.10 18:01

ten Rider je šílenej už jen na obrázku :roll: za ty peníze bych do takovýho kočárku nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.3.10 08:30

Krásné ránko
denny jééé ty se teda máš :palec: My si ještě musíme počkat,ale těším se moc na recenzce.Doufám že se hned pochlubíš jak jsi spokojená a bylo by super kdyby jsi hodila i fotečky :wink: tak jaká barva nakonec vyhraje??
Katko naprostý souhlas :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.3.10 09:40

Celestýno, to je jasňačka. Nafotím, vyzkouším, popíšu :pankac: :lol:
Barvu až na místě…to bude boj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.3.10 09:45
Denny píše:
Celestýno, to je jasňačka. Nafotím, vyzkouším, popíšu :pankac: :lol:
Barvu až na místě…to bude boj :roll:

Supéééér díky moc a těším se :dance: Konečně realita a ne jen to co se dá přečíst na netu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.3.10 13:50

Celestýno, mě se teda i docela ulevilo. Záložní vozítko v záloze máme, ale takhle je to přeci jen lepší. A už ani kočárek nepovezem k rodičům, necháme si ho už doma. Na pověry nevěřim a stejně už to máme za pár :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.3.10 13:55

:mrgreen: No jsem na Vas holky zvedava!!!!

A drzim palec....... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.3.10 14:08

No to já jsem taky zvědavá :mrgreen: :mrgreen:
Psala jsem maila do Handy a odpověď zatím žádná..
Zítra asi zkusím zavolat do Malvika a v záloze mám ještě jeden obchod :lol: třeba to někde klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
29.3.10 15:42

Ahojky :mavam: , mně z Handy napsali, že kočárky dorazili, a že zítra mám zavolat, že mi řeknou, jaké barvy. Z mého „záložního“ obchodu mi ochotná paní před chvílí volala, že ten zelený skutečně nedorazil, ale že budou mít můj náhradní Molten Red, že skutečně přišly jen sestavy, ale že oni je budou trhat a tak mi slíbila, že mi ještě zítra pošle SMS a mohla bych ho mít. Tak pokud nevyjde Špuntík, tak to vypadá dost reálně. :potlesk: Tak že bych se už o víkendu parádila v novém? :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.3.10 16:26

bianco jéééé ty se máš.Já prd ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.3.10 17:14

Bianco tak bezva :wink:
Celestýno ono je asi fakt lepší mít to posychrované na víc místech :palec: Moc držím palce, ať ti to někde vyjde :palec: :palec: :palec:

Já budu asi taky brát ten Molten Red, líbí se mi prostě nejvíc…jen to teď prosadit doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.3.10 17:21

hůůů tak jsem koukala na facu píše malvík že dostali spoustu kompletů a že uspokojí všechny asi krom nejčerstvějších rezervací.Já tak lituju,že jsem neobjednala jinde :cry:
Holky myslíte že v Handy zruší mou objednávku???Už kočár od nich nechci,koupím ho jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.3.10 17:22
Denny píše:
Bianco tak bezva :wink:
Celestýno ono je asi fakt lepší mít to posychrované na víc místech :palec: Moc držím palce, ať ti to někde vyjde :palec: :palec: :palec:Já budu asi taky brát ten Molten Red, líbí se mi prostě nejvíc…jen to teď prosadit doma :lol:

No jo škoda že jsem to nepochopila dřív.Když já nevím jestli se dá ta objednávka zrušit… :think:
Molten red je krásný,taky bych ho brala všema deseti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.3.10 17:24

Celestýno, až Slalom někde koupíš, tak u ostatních zruš objednávku. Podle mě, teď jim to bude jedno, protože ho udají 100% :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.3.10 17:25

Zpráva na Facebooku od Malvíka:
dobrá zpráva pro všechny.. dorazily do ČR SLalomy Reverse. dostaneme překvapivě hodně kompletů, mělo by se dostat na téměř všechny. Snad jen nejčerstvější rezervace možná nezvládneme vykrýt. Bohužel nepřijela barva J49, ta bude až 20.4. kočárky budou u nás do 48 hodin a začneme je expedovat.

A Malvík bere taky přes Handy???

Příspěvek upraven 29.03.10 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.3.10 17:27

Já myslím že určitě bere od Handy,jako všichni ostatní.
Objednávku mám jen u Handy.Jdu hledat a prosit.Pokud koupím u Handy to zruším,prostě jim řeknu že už čekat nemůžu,což je pravda tak co že?
Děkuju moc denny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4