Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo když mně se právě líbí to Jané 2010 a tak bych chtěla od této kolekce i korbičku..tak nevim, nevim, jak se mám rozhodnout.
Ka-tko a ty máš Jané 2008? Jaké s tím máš zkušenosti..protože ten oranžovo-hnědý taky není špatný..
katbarbru - A ty máš to oranžové Perego jako na obrázku? To se mi totiž líbí z těch co nabízejí nejvíc…a je ten kočár „rozhrkaný“ jak tu někdo psal nebo jsi spokojená?
Prtko ja mam Jane 2007 cherry- cervenozeleny, korbicku mam 2006 cervenou.
Mela jsem 2007 cely komplet, ale pak jsem prodala korbu a autosedacku a v zapeti zjistila ze cekam 3 miminko.
Ted mam autosedacku Maxi cosi a korbu tu 2006
Jinak bych ted ocenila vice autosedacku jane… hodne jezdim autem a ted musim malou prendavat do korby a zpatky- kdyz spi, tak se vzdy pri manipulaci probere ![]()
Katkabru- to s nozickami se mi nezda.....a ze ho nekdo videl… tak to neberu jako zkusenost. Oni se slalomy neprodavaji jeste, na veletrhu kdovi, zda byli a v kramech asi uz maji vystavni kusy…Navic se nozicky daji polohovat- tak to nechapu
![]()
Rozhrkaný perego není určitě, to nechápu ani jak by mělo, je hodně robustní.
Ty nožičky ne že se nedají polohovat, ale psali, že je to jakoby moc zešikma směrem od nožiček k zadečku. To je jedno, jané je krásné. Jo to je moje perego.
Tak doufám, že brzy napíšete, že je janéčko super.
katbarbru- Vypadá to oranžové Perego stejně dobře jako na obrázku? Já totiž tuhle barvu ještě naživo neviděla..A ty jsi měla Perego i hlubokou korbu?
Na živo, vypadá líp.
![]()
Měla jsem i navettu a byla super, polohovací, klimatizovaná-super.
Klidně pošli email a já ti pošlu fotky,ať máš představu.:-)
jéé tak to bych byla ráda..email je: peta.schmidova@seznam.cz díky moc ![]()
Prtko, já se vracím ještě k tomu Slalomu, napiš mi, prosím, jestli ta modrá, co se ti líbí odpovídá fotkám v počítači. Není to světlejší nebo spíš tmavší než na těch fotkách? Mně se taky modrá líbí, jen mám obavy, aby ta světle modrá nebyla moc světlá a náchylná na ušpinění. Díky ![]()
Bianko, toho bych se nebála, většinou to jsou tak super materiály, že vezmeš mokrý hodřík a jen vytřeš.
![]()
Ta modrá je moc pěkná, jak tak zjišťuju, tak se mi líbí asi všechny. ![]()
hehe já celý víkend seděla a koukala na barvy
Nakonec jsem dospěla k tomu,že už je mi to fakt jedno.Krom té oranžové ta pro kluka ne.Takže dneska budu volat do Handy a na základě mailu od pana Hanzala,budu prosit na kolenou o změnu barvy.Pokud to klapne tak bude kořárek příští týden doma
(snad)
Díky katbarbru
, na obrázku se mi taky líbí všechny, ve skutečnosti jsou možná ještě hezčí. Stejně jsem úleťák, když objednávám tak drahou věc, aniž bych ji předem viděla. Ale když do Prahy je odstud tak daleko a navíc už se na ně čeká fronta, tak nechci déle otálet. Mám ráda zelenou barvu, ale tyto nyní dovézt nemají, tak bych brala i tu modrou nebo tmavě červenou. Máme kluka, tak mám jen trochu obavu, aby ta červená nešla trochu do růžova. Ale holky tu píšou (nebo jsi to byla ty?), že je spíš do vínova, tak bych brala i tuto. Jen, abych ho už měla doma a měla o starost míň! ![]()
Celestýno
, já takhle škemrám u Špuntíka, ale tam mi ještě ani nepotvrdili, že ta zelená Green Valley se do ČR ani dovézt nemá, jen mi píšou, že mě uspokojí při první dovážce. Upřímně, obávám se. ![]()
Bianca ahojky
no já myslím že špuntík hodně mlží a nechce zákazníkům říct pravdu…green valley prostě na 100% nedorazí to je jasný!Takže si myslím že tě uspokojí,ale jinou barvou.Stejně tak jako mě,ale mě už to neva.Jak říkám krom té oranžové beru vše
klidně i ten anis hlavně ať už máme čím jezdit.Další měsíc prostě čekat nemůžeme ani náhodou..bohužel.
Na 100% teď přijdou modré a oranžové.Dneska se dozvědí zda dovezou i molten red a anis.Odpolko tam budu volat tak potom podám info ![]()
Jo, dej vědět, já si vybrala Špuntík, protože ti mi slíbili sporťák, v Handy nechtějí trhat soupravy a já vaničku už nepotřebuju. No, uvidíme, netrpělivě čekám na zprávy od Špuntíka, teď měli hodně lítání okolo veletrhu v Praze. Četla jsem tu, myslím Katka to sem dávala, vyjádření Handy, tak jsem se přeorientovala na tu modrou, která by měla tento týden přijet.
Holky, teď jsem někde četla, zklamání jakési maminky, když viděla janéčko naživo, v poloze leh, má prý nožičky o hodně výše než tělíčko, u GTčka to mám taky, ale jen cca o 1cm, takže to nevadí, spíše je to jakási prohlubenina pod zadečkem, aby v poloze sed, to bylo příjemnější. Takže jsem se rozhodla, že počkám na Vaše ohlasy. A pak se v květnu zařídím. Naštěstí nespěchám, jak vy.
Prto GT3 je božský kočár, ani mi nevadí, že na malého nevidím, když spí, není problém v polože v lehu nasadit boudičku obráceně a vidím na něj, ale je to jen v leže.
Já jsem prostě maniak do kočárů a jané mě uchvátilo svým novým designem. A hlavně barvama, to u PP je menší výběr, zato opravdu veliký prostor pro mimi.
A ten košík je taky luxus.