Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
19.3.10 17:12

Holky ja rusit nic nebudu..... po 26.3 volam do Handy a uvidim.

Vite co? Pokud je pravda to ze spanele maji zpozdeni s vyrobou. tak za to cesti obchodnici nemuzou. Ano meil byl ostrejsi, jenze ja kdyz jsem cetla ten svuj, taky jsem nebyla mila. :oops: Ale ne ze bych je omlouvala.

Jeste mne napadlo- je logicke nerozebirat sestavy!!!! Kdyz jsem kupovala Jane v r. 2007, tak jsem brala cely komplet a melo to tehdy seriove cisla a u kompletubyli na vsech komponentech stejne. bylo to kvuli registraci kocarku…
Jestli je to tak porad- tak to chapu…

A jeste- myslim ze kdyz jste ty kocarky objednavali minuly tyden- v kamionu nebudou.....bude na vuli prodejce, zda Vas uprednostni, pred nekym jinym… poptavka je obrovska :think: Ale drzim palce at ho dostanete.

A kdo to psal ze ty green valey budou az posledne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.3.10 17:16
ka-tka píše:
Holky ja rusit nic nebudu..... po 26.3 volam do Handy a uvidim.

Vite co? Pokud je pravda to ze spanele maji zpozdeni s vyrobou. tak za to cesti obchodnici nemuzou. Ano meil byl ostrejsi, jenze ja kdyz jsem cetla ten svuj, taky jsem nebyla mila. :oops: Ale ne ze bych je omlouvala.

Jeste mne napadlo- je logicke nerozebirat sestavy!!!! Kdyz jsem kupovala Jane v r. 2007, tak jsem brala cely komplet a melo to tehdy seriove cisla a u kompletubyli na vsech komponentech stejne. bylo to kvuli registraci kocarku…
Jestli je to tak porad- tak to chapu…

A jeste- myslim ze kdyz jste ty kocarky objednavali minuly tyden- v kamionu nebudou.....bude na vuli prodejce, zda Vas uprednostni, pred nekym jinym… poptavka je obrovska :think: Ale drzim palce at ho dostanete.

A kdo to psal ze ty green valey budou az posledne????

Jasný to chápu.
Ale jak je potom možný,že holky dostanou od špuntíka jen sporťáky když Handy tvrdí že v kamionu nebudou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.3.10 17:16

Jo a jeste nekdo psal, ze servisak se choval divne…

Ja mam zkusenosti super. zavolala jsem, domluvila termin a rano odvezl manzel a odpolko privezl. nemuzu si stezovat.

A v prodejne byli taky ochotni- ale kcar kupoval manzel a ten vseobecne budi respekt. No a kdyz jsem cekala na fusak a nanoznik, vzdy mi volali, ze je to pripravene k odeslani a zda muzou poslat.....i ted na telefonu prodavacky mile, jen ten pan, co mi psal mail byl ostry… tak ja nevim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.3.10 17:18

Celestyno, muj nazor je...... prodejci v CR udelaji objednavku. na 1 kamion- maji proste poptavku. kamion se naplni a posle do CR. Dalsi objednavky- dalsi kamion.

Ja netusim, zda je to 1 kamion pro celou CR, nebo ma kazdy prodejce svuj....... Co vim, tak handy je VYHRADNY!!! dovozce a myslim, ze kamion prijde k nim a oni pak podle objednavky vexpedujou zbozi pro spuntika, malvika ajine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbarbru
19.3.10 17:20

Určitě, a když ne tak si ho prostě nepřevezmeš oni ho pošlou zpět.

A jakou barvu holky berete??mě se líbí anis a green valley. Začíná se mi líbit i ta modrá, jen kdyby tam nedali ty puntíky.

• Citovat
  • Upravit
131
19.3.10 17:26

ka-tka myslím si to samé.Určitě přijede kamion do Handy a oni to potom pošlou dál.No já jsem si myslela že prvně upřednostní své zákazníky.No asi jsem se spletla škoda.Necháme se překvapit,stejně s tím nic moc nenaděláme že.
katbarbu já chci Green valley,anis se mi líbí taky,ale bacha na to se budou chytat mušky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.3.10 17:29

Musek bych se nebala… spise sisovani toho anisu… moc svetla barva- hodne krici a slunicko bude pritahovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.3.10 17:31
celestýna píše:
ka-tka myslím si to samé.Určitě přijede kamion do Handy a oni to potom pošlou dál.No já jsem si myslela že prvně upřednostní své zákazníky.No asi jsem se spletla škoda.Necháme se překvapit,stejně s tím nic moc nenaděláme že.
katbarbu já chci Green valley,anis se mi líbí taky,ale bacha na to se budou chytat mušky!!!

No pokud v kamionu sportaky nebudou- spuntik je taky nedostane, to je jasny......

A stejne si myslim, ze Handy bude uspokojovat predne sve ovecky.....v pripade, ze v kamionu bude kocaru a sestav vice, nez byl pozadavek jinych obchodu.....kdovi......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.3.10 17:32

No to je taky pravda.Já bych se bála i těch mušek teda :-) měla jsem 07 marine.Modrá vydržela krásná,teda dost jsem ji šetřila to je fakt.Zelenou jsem použila jen párkrát a hned plno mušek na to,takže to jsem poučená právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.3.10 18:20

Špuntík bere solo nezávisle na Handy (viď Denny?) a prostě objednali soupravy i čistě sporťáky. Zdá se mi to normální, ne každá maminka chce komplet. Nechápu, proč dělá Handy brikule, na stránkách nabízí i jen sportovní verze a nikde poznámka o tom, že by měli být až bůhvíkdy. Ale stejně to moc nechápu, to jako Španělé vypraví do Čech dva kamiony - jeden pro Handy, ti budou dál distribuovat svým smluvním partnerům a jeden pro Špuntík a ti zase do dalších eshopů? :think:
Už to nechávám koňovi a budu čekat a spoléhat na solidnost Špuntíka, který mi písemně slíbil, že budu uspokojena při první dovážce i barevně - mám objednanou barvu Green Valley. Jestli tomu tak nebude, tak ať se těší :pocitac: :pocitac:

Jo, Ka-tko, to mi paní Hanzalová z Handy napsala, že barva Green valley dojede až poslední.
Jdu se podívat na FB, jestli tam nemají nějaké novinky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.3.10 18:28

Tak tomu už vůbec nerozumím :lol: ach jo.No uvidíme,za týden budeme chytřejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.3.10 18:39
celestýna píše:
Tak tomu už vůbec nerozumím :lol: ach jo.No uvidíme,za týden budeme chytřejší…

Myslíš? To tak nejmíň za dva týdny… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.3.10 18:51

Dovoluji si vám sdělit, že příští pátek odjíždí kamion od výrobce s první
dodávkou nových slalomů reverse. V pondělí uzavíráme jednotlivé dodací listy
a expedici a je pravda, že slalomy barvy J49 green valey nebudou . Jejich
plánovaná expedice je v 15. týdnu, což je polovina dubna. Nevím tedy kdo
vám mohl slíbit dodávku, když veškeré zboží jde přes náš velkoobchod a
známe možnosti a dodací termíny výrobce.
V prvních dodávce půjdou pouze sestavy slalom formule J47, J48 - již
potvrzeny (a možná 44 , 45 - čekáme v pon na info dodavatele) , samotné
podvozky déle, přibližně do měsíce. Pokud vaší známé někdo slíbil pouze
sportovní podvozek , tak bude sestavy trhat , v každém případě výrobce Jane
s.a. ani my je nemáme. Nevím tedy kde vezme podvozek J49.
Další kamion jede 15-16/4 , termín podmíněn dodávkou slalomu barvy J49.
Pokud je vaše situace akutní, můžeme vám možná vyjít vstříc při změně barvy.

Jsme rádi, že jako druhá EU země dostaneme novou kolekci, situace na trhu a
u ostatních odběratelů je značně nervozní díky opožděné dodávce zboží od
výrobce. Zpoždění bylo způsobeno dodatečnou technickou změnou konstrukce
zadní brzdy.
Váš požadavek není ojedinělý, řada zákazníků již čeká a současná poptávka
převyšuje 3násobně potvrzené objednávky výrobce. Situace se " uklidní " do
cca poloviny května, kdy pomine první vlna.

Doufám, že vysvětlení situace je dostatečné, snažte se nám uvěřit oproti
různým informacím od známých či debatním diskusím na internetu o zaručených
dodávkách atd…
V případě dalších dotazů se obraťte na kolegyně maloobchodu, jsou
informovány a budou se vám snažit vyjít vstříc v rámci svých možností.

S pozdravem

Pavel Hanzal
HANDY PRAHA s.r.o. - velkoobchod
Starochodovská 1359
149 00 Praha 4
tel 267 908 450, 267 910 927
e mail: velkoobchod@handypraha.cz
www. janecz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.3.10 19:43

Bác ho! To zní velmi věrohodně. Počkám, co mi ze Špuntíka odpoví a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.3.10 19:53

No ja si to hned myslela........ a neslo mi do hlavy, jak muze spuntik odebirat od spanelu.......kdyz to jde vse pres Handy......

No co rict????

Ale treba bude druha dodavka rychlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí