Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAha no vida,díky moc za info.Tak to si raději taky počkám.No a budu doufat že budou co nejdřív i když pochybuju že to bude začátkem dubna ![]()
Holky, já vás tady tak trošku šmíruju a chcu se vás zeptat…vy máte některá objednanou i tu komplet sadu s korbičkou??? Já budu totiž potřebovat jan korbičku, ale dívala jsem se na rozměry a ta 2010 je teda oproti 2009 brutálně malá…nezdá se vám???
Mám takový dojem, že v 66 cm korbičce to mimčo do toho půl roku nevydrží bez fusaku netož s ním nebo co myslíte??
Já sháním jen sporťák, takže korbička-nevím. Jetě by mě zajímalo, nebyly jste někdo na veletrhu? Zajímalo by mě, jak vypadá nový Jané Unlimit? Má to být nástupce Nomáda. ![]()
Bianca - letos v Brně žádné Jané nevystavovali!!! Chtěla jsem tam jet k vůli novému Slalomu, ale naštěstí jsem měla informace ještě dřív, než jsem vyrazila.
O korbičku se také nezajímám. Ta se mi líbí z kolekce 2008, tak že to nakombinuji.
Jané nevystavovali v Brně? Tak to už mě taky tolik nemrzí, že jsem nemohla jet.
No jo Jané prý nebylo v Brně a nebude ani v Praze.
Já potřebuji taky jen sporťák.Ony ty rozměry jsou trochu zavádějící,každý straší,ale já si myslím že to nebude nic tak hrozného.Třeba sporťák je menší oproti starším verzím,ale slalomy mely největší sporťáky na trhu,takže reverse je sice menší,ale pořád bude stejně velký a možná i o kousek větší než konkurence.A hluboká korba,měla jsem 07 a syn se mi tam nádherně vešel do 6ti měsíců,vydržel by určitě i déle,ale už chtěl koukat.A to nemám nějakého drobečka,porodní váhu měl 4kg.Takže pokud je o kousek menší i tak myslím, že půl roku ti tam vydrží a pak stejně půjdete do sporťáku z jiných důvodů.
Holky ta korbička to je prý špatně uvedené těch 66cm, normálne má zvenku 80cm.
Dobré ránko
Tak mi napsala paní z Bambini a Jané na skladě sice mají,ale ne reverse.Takže taky nic.
Dneska budu volat do Handy tak potom podám info co jsem se dozvěděla ![]()
Tak jsem volala do Handy a
![]()
kamion přijede 26.3 ,ALE vypadá to že v něm budou pouze sestavy a sporťáky budou až v dalším kamionu,který přijede za další měsíc
to je v háji prostě.
Paní říkala že se po tom 26 ozvou a uvidíme.No jako já tomu nevěřím že je dovezou ![]()
Jejda, žádný kočárek jsem zatím nechtěla pořizovat, že mám ještě spoustu času, termín mám až v červenci, no a když to tady tak čtu, tak budu ráda, jest-li do té doby kočárky do ČR vůbec dorazí
…To je hrozné, jaké zdržovačky s tím jsou, by mě zajímalo proč…
Hlavně že internetoví prodejci kočárky nabízí a u některých i s dodací lhůtou třeba 5 - 7dnů, bych chtěla vědět, kde je v tak krátké době splašijou
![]()
V každém případě držím palce všem maminkám, co kočárek potřebují co nejdříve, aby se ho taky dočkali ![]()
nutkani:Děkujeme
paní se mě ptala zda na to moc spěcháme
prý se to pak bude muset nějak řešit..noo to teda nevím jak ![]()
týja no vidíš a nám se líbí a to moooc moc,podle mě dokonalost sama ![]()
Ale každý má jiný vkus to je jasný ![]()
promiňte, že vám sem lezu, ale nedá mi to! nejsem sice vůbec příznivce Jané, mé srdce je jinde
, ale přijde mi to neuvěřitelné… chování Jané mi přijde naprosto hrozné! jako jsou si tak jistí, že lidi budou jejich kočárky kupovat i přes takovouhle neúctu k zákazníkovi?? myslím, že někteří slušní prodejci z toho mají celkem vrásky (vím, že malvík slibuje pomoc při výběru jiného kočárku, slevu na něj, atd.)
Všem, kdo máte objednáno, držím palec, ať se konečně španělé vzchopí a dodají, jak slibovali! ![]()
Ahoj,
tak mě včera doktor řekl, že pokud neporodím do 38týdne, budou mi porod vyvolávat. Což vychází cca na 12.4. a tak nějak pochybuju, že Jané bude..... ![]()
Pro ty případy, už máme ,,záložní,, vozítko doma ![]()
Natašo, jak říkáš, je to hrozné jednání od firmy Jané jako takové, což do hrozné pozice staví především naše prodejce. Já ale jiný kočár nechci, a myslím, že Jané za to stojí si počkat
. Včera jsem zrovna viděla maminku s Quinny Speedi, fujavec jak blázen, zima jak v pr… dítě měla ve sporťáku, bouda je moc otevřená a dítě to dostávalo pěkně do obličeje, děsný. Mě vyjde prcek do sporťáku na zimu a to otočné sezení, které teď Jané bude mít je něco úžasného a je to jedna z věcí, proč Jané chci😉
Jinak ty nové korbičky opravdu děs, 80cm je sice vnější rozměr, ale vnitřní je katastrofální. Já mám taky tu 2008 a je to oproti těm novým koráb ![]()
Já si taky myslím, že Jané stojí za trochu čekání. Nevím sice, proč se posunuje termín dovozu do ČR, ale jako neúctu k zákazníkovi to nevidím. Zatím si mínění o této firmě kazit nedám. Mám to jako Danny, potřebuju dobré jízdní vlastnosti a hlavně otočnou korbu. Beztak budu zezačátku, dokud bude Áďa ještě malý jezdit šňupíkem ke mně. Potřebujeme na sebe dělat ksichtíky, povídat si a pozorovat, jestli nemá na nose muchu
Sám si pak řekne, jestli se chce dívat před sebe. Speedi má taky dobré jízdní vlastnosti, ale pro dítě se mi nezdá pohodlný, protože nejde polohovat do lehu. Ten úhel už byl na mě příliš ostrý. A je víc otevřený než Slalom. Ale uznávám, že každá to máme jiné a jestli budou Španělé dělat brikule a naštvou mě, tak si koupím Teutonku Spirit. Snad se dá spolehnout na německou přesnost. Manžel mě sice zabije, protože mi dal limit za sporťák, který teda asi silně překročím. ![]()