Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Projeste jeden dotaz, nevite nekdo jak to je s hlubokou korbou 2008 a 2009? pry ma ta 2009 o cca 10cm kratsi tu strisku nad miminkem. ja videla na vlastni oci jen tu 2008, tak nemuzu porovnat. diky za radu …
Tyno, já mám půjčenou tu 2008. Okukovala jsem 2009 a nemůžu si pomoct, přijde mi taková ,,useklejší,, ![]()
Ale možná to dělá i ten hodně useknutý zadek té boudy ![]()
tak jsem uz objednala tu korbu 2008. prisla mi nakonec praktictejsi i kvuli te sitce v boudicce … tak snad budu spokojena a nasadim to pak na ten novy sportak Reversed 2010 ![]()
Tyno, já už mám tu korbičku doma. Přojde mi teda ve všem lepší. Jinak info ve Špuntíkovi : 21.2. má dorazit první kamion se Slalomama
Takže počítám, že od 22.2. je budou prodávat. My jedem akorát do Motola na ultrazvuk, tak si tam hned zajedem ![]()
http://www.facebook.com/spuntikcz
Vydala jsem do obchodu obhlídnout Jané Slalom 2010 a prý je dostanout až tak na konci března:-( Sice mám TP až v červu, ale už jsem chtěla mít 100% představu!
koncem března už by měli být 100% ![]()
Někde budeš mít štěstí možná i dřív ![]()
Nám řekli ve Šuntíkovi během února, ale je to spíš konec, ale i tak jsem ráda, že ho stihnem ![]()
Ahojte
Taky mam objednany novy Slalom, a informace primo od Handy- budou v CR az prvni tyden v Breznu!!!! ![]()
Teda nevim, zda spuntik bere od Handy- je to distributor, nebo primo ze spanelska.
To jen pro info
Katko, ahoj.
Spuntik bere solo
Včera jsem mluvila s paní ze Špuntíka. kočárky měli být v ČR už 21.2. a tak jsme pro něj chtěli 22.2. zajet ( jedem totiž i do Motola na UZ ).
Tak se mi omlouvala, že to Španělé zase posunuli, ale prý ten březen už 10% ![]()
Já jsem to taky chtěla brát přes Handy, ale paní mi ze začátku vůbec nebyla schopná říct, jestli si budu moct vzít jen sporťák a ve Špuntíku mi to nabídli už před vánoci, tak ho mám rezervovaný tam ![]()
No prave uz ma sportaky i Handy. Ja uz teda od nich beru podruhe.
Mame prvni slalom 2007 a az prijede 2010 tak ten 2007 prodam
to jo, ale to že budu moct vzít jen sporťák mi paní psala až teď v lednu. Dřív mi to nepotvrdila.
Tak jsem radši chtěla mít jistotu.
Ale ono je jedno, za jakého obchodu bude, hlavně, že bude
Už se na něj moc těším a jsem ráda, že jsem si na ten nový Slalom počkala. Na tom otočném sezení u sporťáku jsme se s mužem shodli oba ![]()
A jakou sis vybrala barvu????
Já se pořád nemůžu rozhodnout, musím ho prostě vidět ,,naživo,,. Mám zamluvený ten Molten Red a pak ten úplně modrý, tak si můžu vybrat na místě…stejně to bude ale asi fuška
![]()
Ja mam objednany ten zeleny green valley
Doted jsem mela vetsinou cervene barvy, tak ted zmena.
Teda slaloma mam cervenozeleneho ![]()
Nanoznik nechci, ale uz mam vyhlidnuty fusak- co by mel odpovidat barvou
kaarsagen
No my budem mít kluka a mužíček chce samozřejmě ten modrý, ale já zas nevim
přijde mi dost výrazný.
Na druhou stranu, černý taky nechci a ten Molten Red mi přijde takový kompromis
jen uvidim ještě v reálu, jestli teda není víc holčičí. I když, dneska je to asi jedno viď ![]()
......taky koukám, jak máš ty dětičky pěkně po sobě a tři
![]()
A ty malou vozíš ještě v hl.korbičce a pak přesedláte do sporťáku? Já docela trnu, jak dlouho mi v ní prcek vydrží ![]()
Denny, taky urcite nekam zajedu. moc se mi ten sportak libi prave diky otocne sport. sedacce. Na dcerku jsem mela 3kolku bez otoceni a meli jsme obdobi kdy strasne vyvadela ze na me nevidi. tak kdybys tam jela driv, urco pisni reference