Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
26.9.09 16:01

ahoj, mě se to docela líbí. No není to už to ,,naše,, Jané.
Jak je to s polohováním zad? Připadá mi, že se naklápí celá sedačka a nejde tak o klasické polohování zad........což mi přijde otřesný.
Dítě prostě sedí i v leže a nenatáhne se. ( to snad vymýšlí chlap nebo co :roll: ).
Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
26.9.09 16:06

jej, a ještě jsem se zapoměla zeptat na cenu, jestli už je známá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
26.9.09 17:29
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Tak šířka sporťáku je na můj vkus až moc zmenšená!!!

Jako VELIKÁNSKÉ + vidím nové brzdy na zadních kolech, to je fakt super!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Korbička vypadá snad ještě menší než dřív což taky není zrovna +
Zmenšování té korbičky je šílené - Karolínka má 4 měsíce a už ji pomalu musím přestěhovat do sporťáku, protože „na šířku“ se mi v mikči a v bundičce prostě nevleze a „na délku“ nám zbývá už jen tak 5-7 cm :roll: :roll: :roll:
Mám ještě adaptérovou verzi a ta byla snad ze všech největší!
Já mám takový pocit, že do té hluboké korby se za chvíli nevleze už ani novorozenec :nevim: :nevim: :nevim:

No nevím, nová kolekce mě moc neoslovila a to jsem se na ni tak těšila :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
8041
26.9.09 19:07

no jo, jestli je to polohování formou naklápění celé sedačky, tak jsem teda taky zklamaná. A to už jsem se radovala, že mám vybráno a tudíž klid :roll:
No uvidíme, psala jsem ještě email té paní do Handy :wink:
Ale myslím, že to tak je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.9.09 21:02

ahoj, teda s velkým očekáváním jsem hltala fotky a nic moc. Design sportáku a ty černý kola :roll: . Mě se teda nelíbí. Zlatá 2008. Ta fialová barvička se mi líbí. A proč to má tak dlouhou rukojet???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.9.09 09:30

Ahoj,
tak aspoň jedna dobrá zpráva.
Paní mě ujistila, že polohování bude klasické, jako u předešlých Jané.
Mám zajet v lednu, to už by je měli mít na prodejně.

Mám tedy ještě jeden kočárek jako žhavého kandidáta, jestli mě Jané nezaujme, takže jsem klidná a uvidí se prostě v lednu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
29.9.09 21:24

A jaký se ti líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.9.09 12:24

Mě se nové Jané líbí moc, víc než starší kolekce.......krásný moderní design…
Bylo celkem jedno, jestli je korbička dost široká, malej šel do sportáku v 5 měsících a jen proto, že chtěl vidět ven.......v hlubokým řval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.10.09 08:56

no mě se taky líbí, ale určitě ho chci vidět a pořádně prohlédnout.

jinak se mi líbí tenhle
http://www.kocarky.tv/…natural-grun
ale nevím, jeslti se vejdem do výtahu, musím ho ještě změřit a nebo tenhle
http://www.kocikovo.sk/…clipper-751/
to by jsme se do výtahu vešli myslím určitě a ta váha je taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.09 16:56

Jané 2010

Zdravím všechny, úplně náhodou jsem natrefila na odkaz nové kolekce Jané 2010, je tu sice pár obrázků, ale vypadá to moc pěkně :Dhttp://www.poussette-magazine.com/…lom-reverse/ … jinak na těchto stránkách najdete i pár dalších odkazů na různé značky kočárků pro rok 2010.

• Citovat
  • Upravit
8041
4.10.09 18:38

Ahoj anonymní, díky za odkaz.
Teda já už jsem jelen, byla jsem dneska se ségruší okukovat kočárky, osahala jsem si Mutsíka a je vážně super.......no, počkám prostě na leden a pak se uvidí :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.10.09 14:03

Já na Jané nedám dopustit. Jsem maximálně spokojená. No tak vypadá to svým způsobem krásně a zase svým způsobem jsou krásné starší kolekce. Já mám 2008, ale jsem nadšená i z 2009. Ta je super. Tahle mě moc neoslovila. Moc se mi nelíbí. Máte holky pravdu, že je to takový kříženec. Co by se mi na něm ale líbilo, tak otáčivost sedačky. Tu bych brala. Ale zase když vidím, kolik máme místa teď ve sporťáku, že je sedačka prostorná, tak bych určitě nebrala kočárek s menší. Nechápu výrobce, proč pořád vše zmenšují. Zmenšovat můžou mobily atd. ale neee kočárky pro děti. Hlavně i hluboká korbička by měla být pro dítě pohodlná, hlavně když se narodí třeba v říjnu, tak aby vydržela aspoň do jara.

DENNY: Myslím si / to je jen ale můj názor /, že ty dva kočárky co tu dáváš odkaz se nedají s Jané porovnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.10.09 09:03

no mě taky mrzí, že ta sedačka u nového Jané je menší, je to škoda. Ale vždycky je něco ro a proti :nevim:

Ten Implast z odkazu jsem odrovnala úplně, dopídila jsem se, že polohování sportovní sedačky je řešeno naklápěním celého sedáku, což je děs. Ale zas ta hluboká korbička je hezká a poměrně veliká. No jak říkám, zase nějaký + a -, a záleží, co komu vyhovuje.
Ten Hoco je takový kompromis mezi prostorným sporťákem a dobrou mobilitou se zatáčecími kolečky. Líbí se mi taky nejen přehazování sedačky ale i rukojeti, což se využije hlavně v našem pidi výtahu a když zrovna blbě svítí sluníčko. Jinak Hoco ( big foot ) má kamarádka a je super, sedačka a všechno je kvalitní. No uvidíme, ještě mě okouzlil ten Mutsík, ale toho už bych musela koupit ojetého, na nový teda nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TynaS
3.2.10 21:48

Jané 2010

Taky mám tento kočárek vyhlídnutý a chystám se juknout na něj osobně. Více info můžete získat na stránkách: www.handypraha.cz nebo jsem jej ještě našla na: http://www.malvik.cz/
Mě se nelíbí ta nová hluboká korba, ale jak jsem už zjistila, dá se na podvozek dát bezadaptérová hluboká korba i autosedačka ze starších kolekcí.

• Citovat
  • Upravit
8041
3.2.10 22:20

TynaS, já mám domluveno ve Špuntíkovi, že hned jak přijde kočár na krám, dají mi echo a my si můžem jet vybrat barvu a hned si ho odvézt :wink: Mají přijít teď během února a to celorepublikově, takže všichni čekaji :wink:
Chci jen sporťák - tu hlubokou korbičku a autosedačku budu mít právě starší, zapůjčenou od kamarádky. A i kdybych neměla, stejně bych si tu starší korbičku koupila. Taky se mi ty nové vůbec nelíbí!
Ve špuntíkovi mi to hned nabídli, že nemusím brát celý set. Byli moc ochotní :wink:
Tak už se na něj moc těším. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4