Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
12.2.10 16:06

Ano, Anicka je porad v korbicce a myslim, ze jeste mesic bude. Neni zadne tintitko a ani obrik, ma pres 8 kilo a kolem 72cm? Porad se krasne vejde i s fusakem emitex-prodlouzenym- zkraceny ji byl kratky.

Ja bych se fakt nebala. Starsi dcerka spinkala v korbicce az do 10 mesicu, ale je fakt ze ta byla malicka a v roce mela jen 8500g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.2.10 16:13

Katko, docela jsi mě uklidnila. My taky nečekáme myslím nějak velké miminko, vzhledem k mírám nás obou :lol:
Ale přeci jen, malému bude 7 měsíců v listopadu + 3 zimní měsíce v hluboké orbě s fusakem, no nevím :roll: Ale právě proto jsem chtěla sporťák s otočným sezením. Když nám to vyjde na zimu do sporťáku, tak žádná tragédie, budu ho moct vozit proti sobě a ne opačně proti větru a fujavicím😉 Ta letošní zima je fakt děs :roll:
Ten fusak, co jsi psala chci taky. všichni ho chválí a užijem ho na dvě zimy. Ten originál fusak Jané mi přijde zbytečný :roll: a úměrně k tomu drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TynaS
12.2.10 16:26

… ja mam taky vybrany ten cerno zeleny nebo popr. ten do oranzova, ale chci pockat jak budou vypadat v realu. ten cerveny je moc hezky, al eme zase prijde vic pro kluka:-) … my jeste nevime co to bude …
Ja mam jedinou obavu a to tu aby sla ta nase hluboka korba a autosedacka 2008 na ten novy podvozek a sedelo to dobre …

• Citovat
  • Upravit
TynaS
12.2.10 16:28

jaky fusak mate na mysli? emitex?

• Citovat
  • Upravit
8041
12.2.10 16:35

Týno, to jde :wink: Ty podvozky jsou kompatibilní se všemi bezadaptérovými korbami :wink: To mě zajímalo taky hned na začátku :wink:

a fusak tenhle
http://www.spuntik.cz/…-do-kocarku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TynaS
12.2.10 16:53

no musim tomu verit :-) , korba mi s autosedackou dneska dorazila, tak uz se mi ji nechce prodavat, jsem totiz maximalne spokojena :-D :-D
tan fusak vypada dobre, podobny emitexu, akorat jine rozepinani … juknu na to v klidku vecer az mala usne …

• Citovat
  • Upravit
8041
12.2.10 17:50

já už mám korbičku a autosedačku taky doma :-D
Takže teď už jen ten podvozek :wink: :-D
To, jestli na sebe budou pasovat i straší verze korbiček jsem zjišťovala v Handy tak nějak na podzim, hned jak jsem dostala echo o těhlech nových Slalomech. Kamarádka se mi totiž nabídla, že mi korbišku s autosedačkou půjčí.
Stejně se mi ty nové hluboké korbičky prostě nelíbí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
květinkaaaa
3.3.10 10:46

Holky tak co, jak jste s kočárem spokojené, mě se moc líbí, vypadá super, jen nemohli byste mi někdo změřit to lůžko u spor´táku??Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
22315
3.3.10 12:43

Kvetinko, asi to ho zatim nikdo nezmeri- jeste porad nejsou kocary v CR.

Nebo uz nektera mate slalomka doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.3.10 15:10

Katko…včera mi právě volala pani ze Špuntíka, že už podruhé byl posunut termín dodání kočárků do Čech :roll:
Jsem z toho pěkně nervozní.
Vrátila jsem se po týdnu z Motola, protože to vypadalo, že budu rodit… Tvrdnutí břicha a bolesti v zádech mě trápí pořád a já mám pocit, že se 27.4. nedočkám a bude to dřív :nevim: a kočárky by prý měly dorazit přelom březen/duben 8-o :roll:
fakt nemůžu mít jednou něco normálně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.3.10 20:36

Denny mas SZ

Jinak jsem to nevydrzela a volala do Handy
Pani rekla- kamion dorazil s JAneckama, ale zatim jen kocarky vzorove na prodejny
Dalsi kamion i s mym kocarem prijede 3 tyden v breznu- takze predpokladam ze do konce brezna je doma.

No budu jim verit :-D

Jinak teda nevim, zda spuntik bere Janecka od handy, nebo primo ze spanelska. Ale predpokladam, ze pokud bere od Handy, tak Handy nejdrive uspokoji sve zakazniky a pak dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.3.10 20:41

Katko, dík za SZ.
A Špuntík bere přímo ze Španělska, řekli mi vesměs to samé :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.3.10 20:50

TAk jo :-D Ktera ho bude mit driv? :mrgreen: :lol:

Hele a beres i nanoznik? A jakej fusak?
Ja mam vyhlidnuty Karsgaaren zelenocerny, ale musim pockat az dorazi kocar, zda bude ladit
 http://img.mimibazar.cz/…21928801.jpg

nebo ted jsem jeste objevila aesthetic
http://img.mimibazar.cz/…29065734.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.3.10 20:57

jo jo, už ho mám objednaný rovnou s nánožníkem, vzala jsem černý, hodí se jak k tomu modrému nebo i k tomu MoltenRed. Jinak s fusakem počkám, ten můžu koupit kdykoliv. Musím to pak sladit už vyloženě s barvou kočárku a chci ten první, Emitex mě nějak nezaujal.
Každopádně už se těšim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.3.10 21:37

Denny,denska jsem v nejmenovaném pražském obchodě viděla naživo nové Jané- Cross Reverse to myslím byl,v té barvě Molten Red,pěěěěkná,není ani moc holčičí,určitě by ji Ondrášek mohl mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí