Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProKatko, tak si troufám řícet, nebo tipovat, že pátýho dubna to asi nebude ![]()
Paní ve špuntíkovi mi po telefonu řekla, že další termín od španělů je přelom března/dubna, ale že tomu moc nevěří
Taky jsem z toho docela přešlá ale co naděláme ![]()
Já jsem to vyřešila tak, že jsem si k mamce koupila už druhý ojetý kočárek, který bych stejně pak kupovala. takže v případě, že Janéčko nestihnem, odvozím prcka první týdny v tom starším
nadšená z toho nejsem, ale aspooň nebudem bez kočárku ![]()
No ja kocar mam. Mam Jane 2007, ale proste uz jsem chtela jezdit novym- blizi se jaro, uz by to chtelo presedlat na sportak...... zatim vyckavam, mala je v korbicce spokojena… ale stve mne to z principu- alespon nejakou slevu by meli dat, nebo kompenzaci!!!!! ![]()
no jo,jenže prodejci u nás za to vlastně nemůžou ![]()
myslím, že jsou z toho na mrtvici stejně jako my ![]()
Mě taky štve, že místo v novim budem zezačátku ezdit v ojetym kočárku ![]()
Holky prý jsou běžně k dostání na bambini.sk a cena 11800,–
ka-tka píše:
Bianco, jak nejpozdeji?Nebo nejpozdeji, kdyz si ho objednas ted?
Jako mne naserou, jestli kocar do 5 dubna nebudu mit doma!!!!
MAm ho objednany uz 2 mesice..... kua
Cituji odpověď z Handy :„…bohužel, je nám líto, na tuto barvu také netrpělivě čekáme, ale ta přijde jako poslední…“ Tak nevím. Špuntíci mi napsali, že mají slíbený termín konec března a že mám udělat objednávku. Tak jsem taky objednala a připsala poznámku, ať mě včasně informujou, zda bude koncem března, déle čekat nechci.
Ahojky,tak se taky přidávám k netrpělivým čekatelkám ![]()
Mám v Handy objednaný sporťák Green Valley a bylo mi řečeno že SNAD začátkem dubna
ale moc tomu už nevěřím.Jsem z toho totálně vyřízená,protože jsme měli Jané 07 a už jsme ho prodali.Teď musíme jezdit se starým sporťákem (dost šíleným)a jen čekáme co bude.úplně se děsím toho,že dodávka bude zase odložena a nebo že ten náš kočár v kamionu ani nebude a budeme čekat na další..který dorazí bůh ví kdy.Ach jo…
katbarbru píše:
Holky prý jsou běžně k dostání na bambini.sk a cena 11800,–
A oni posílají i do ČR???
no já ho stejně chci vidět v reálu a vybrat si barvu, tak si klidně počkám
. Těch pár týdnů už mě nezabije ![]()
Celestyno- tak to mame objednany stejny- taky beru jen sportak…
Treba se spanely prekonaji a pristi tyden kamion dorazi ![]()
Také mám objednaný jen sporťák v barvě Green valley, ale brala bych už i ten modrý. Jen kdyby už byl! Adámek pospíchá, nechce už v hlubokém vydržet. ![]()
Tak to nevím, četla jsem to na koníkovi, snad to té paní přivezli přímo do Brna,protože tam ¨měli cestu.
ka-tka fakt jo? ![]()
No když mě právě paní z Handy řekla,že jako první přivezou celé komplety a pak teprve sporťáky.A že z kompletů samozřejmě brát nemůžou takže vůbec neví jestli v tom prvním kamionu budou i sporťáky ![]()
bianca to je na prd no,náš mladej vydržel v hluboké do 6ti měsíců,pak už chtěl koukat ven.Teď lituju,že jsem ten Jané 07 prodala tak brzy,ale zase jsem se bála abych pak měla kupce.ach joooo
no zítra do Handy zavolám a jsem moc zvědvá co mi teda řeknou.
katbarbu tak jsem jim napsala maila s dotazem zda dováží i do ČR.A jestli jo,tak sotrnuju objednávku v Handy a koupím ho u nich.
já myslím, že jo, ale to poštovné se asi prodraží, minule po mě chtěli ze slovenska 30 eur, ale i tak to pořád vyšlo lépe než tady.
Ale možná bude nejlepší se zeptat přímo té kočeny ny koníkovi.
Tak nevim. Ja bych kocar ze slovenska nebrala- hlavne kvuli reklamaci a servisu...... ono se to postovne pak fakt prodrazi.
Mi na Handy vyhovuje to, ze zavolam, domluvim si termin, manzel kocar rano da do servisu a odpoledne si ho vyzvedne a je to!
A navic jsem koukala na ty stranky www.janecz.cz ze kdyz koupis Jane v krame ktery neni na jejich strankach- tak ti ho neopravi a ani neuznavaji reklamace.
Fakt si pockam az budou v CR.