Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo tak se omlouvám Handy jak jsem o nich ošklivě mluvila
Tahle odpověď mě maximálně uspokojila a jsem ráda že je jasná a vím na čem jsem.V pondělí si tam zavolám a ujistím se,že z další dodávky kočárek na 100% dostanu.Pokud mi to nepotvrdí požádám asi o jinou barvu.Líbí se mi ještě molten red,ta má taky černou stříšku.Jen nevím zda se hodí pro kluka.
Teď teda jsem zvědavá na reakci špuntíka,když slíbil green valley a jak to vypadá tak ho prostě mít nebude. ![]()
Holky no to je strašný!!!!Taky se mi líbil,ale to bysme už nepotřebovaly kočárek než by přišel- už jsem to tu někde psala,ale viděla jsem tu Molten Red na živo ve Špuntíku- je i pro kluka, mooooc krásná ![]()
enny3 píše:
Holky no to je strašný!!!!Taky se mi líbil,ale to bysme už nepotřebovaly kočárek než by přišel- už jsem to tu někde psala,ale viděla jsem tu Molten Red na živo ve Špuntíku- je i pro kluka, mooooc krásná
jé fákt?Takže ta barva odpovídá reálu??Je taková do vínova jo?To jsi mě moc potěšila,v pondělí jim zavolám jestli přijde a pokud tedy přistoupí na výměnu jdu do něj.čakat už fakt nechci
Jenže jsem zapoměla napsat,že ne na Slalomu!!!!Ale na nějakém Cross Reverse.myslím,ale radši tam zavolej
Promiň ![]()
to neva,pokud to byla molten red tak ta barva bude všude stejná.Koukala jsem na ten cross a barvu molten red má.Tak snad to byl on ![]()
Asi tam zavolám hned a zamluvím si ho a pokud by pro mě jeden kousek byl tak budu skákat 3 metry vysoko ![]()
Ahoj holky..mně se teda nové jane 2010 moc líbí, akorát v něm vidím problém, že má malou korbu. Termín porodu mám začátek července 2010 a tak se obávám, abych mimčo v zimě do hluboké korby ještě se zimním fusakem vůbec dostala (když ještě mimčo nezvládne sporták)..oproti Peg Peregu GT3 2010 je v rozměrech korby velký rozdíl a tak nevím, který kočár si vybrat ![]()
Prtko a kde jsi ho viděla na vlastní oči? A viděla jsi i sporťák? A v jaké barvě? Napiš víc. Já jsem hlubokou korbu neřešila, mám z druhé ruky Roan Maritu a to je teda loď. Synek má 8 měsíců a vlízá se v pohodě, s fusakem a ještě si do noh odkládám čepicu a rukavice. Mně se ty sportovní korby moc nelíbí, tak jsem to řešila takto. Na sporťáku šetřit nebudu, chci velký nafukovací kola, otočnou sedačku, musím ještě na prďolu vidět, pohodlný pro mě na řízení a skládání, proto jsem vybrala Slalom. Jen to nekonečný čekání a ty nervy kolem objednávky. ![]()
Byla jsem ted v Praze na veletrhu a tam neměli teda vystavenou tříkolku, ale novou čtyřkolku a paní říkala, že korba a sporták je stejný, akorát se liší podvozek. Je to teda z krásného materiálu a moc hezký, ale jak říkám, pro mě asi bude rozhodující to, že je korba malá, protože Perego GT3 je o 5cm širší i delší..a to je znát. A že se dá sporták u Jané otočit je super, ale stejně lékaři tvrdí, že je pro dítě lepší, když kouká dopředu než na mámu, pro lepší rozvoj atd..
A jakou jsi viděla barvu? Já na prvního syna před 10 lety měla přehazovací rukojeť a využívala jsem to pořád. Když spal, tak jsem přehodila, abych na něho viděla a když už byl trochu větší, dost přes rok, tak už se samozřejmě potřeboval dívat před sebe do světa. ![]()
Tu tmavě červenou? A hodila by se i na kluka? Mám objednanou tu černozelenou, ale ty prý nemají dojet do ČR, tak vybírám jinou barvu. A ta modrá byla ta s těma bublinkama nebo ta do černa? ![]()
No viděla jsem jen tu červenou a vypadala hezky a myslím, že by na kluka šla..(taky čekáme kluka a já bych si jí klidně vzala) a modrá se mi líbí ta s těma světlýma bublinkama..:-) ale jak říkám, kvůli malé korbě Jané vyhraje nejspíš Perego GT3, i když se mi Jané líbí víc..
Díky za informace, jo, GT3 je taky pan kočár a líbí se mi, už bych ho měla doma, kdyby šla přehazovat sedačka. Ale já řeším jen ten sporťák.
Prtko a proc si nevemes korbicku z predchozi kolekce???? Pasuje stejne a ma leharnu 78cm !
Prtko: moje kamarádka vzala Peg perego ze stejného důvodu,že má největší korbu,a je z něj dost zklamaná,za ty peníze je prý přšerně rozhrkaný… ![]()
Já měla Jané hlubokou korbu 2008,a byl to docela hangár
,je fakt,že my jsme nebyli limitovaní fusakem