Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
27.3.10 17:27
Bianca123 píše:
Ahojky Celestýno :mavam: měli by správně vyhovět podle data objednávky, souhlasím. Ale to se nikdo nedoví, jestli to tak je nebo ne. Mně vadí, že mlží a slibují něco, co jistě neví, ale nechci na ně být zatím bakaná, třeba budu mile překvapena. Také na sporťák pospíchám, kdyby ne, tak tolik nevyšiluju. A že nechci jiný než Slalom je přece nadmíru jasné, to už bych ho dávno měla a bez nervů. Špuntíci mi nabízejí Spirit místo Slaloma, ale jáchci Slalom. Jen teď přemýšlím, pokud nebude v mých barvách (Green valley nebo Molten Red) a nebude už ani v jiných obchodech, jestli budu čekat na další várku nebo ihned koupím jiný. :think:

Ahojkýý
nabízejí ti spirit jo???Na ten jsem nekoukala.Je to na prd,taky na to dost spěchám asi jako všichni no.Na mě se tutově nedostane,takže termín 20.4 je jasný.Jen mám strach abych ho z té dodávky dostala.Asi pošlu do Handy úplatek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.3.10 19:01

Úplatek snad nebude potřeba, to obchodníci se o nás musí prat, ne my se dožadovat a škemrat :lol: :lol: .
Poradím ti, poptej ještě jiné prodejce. Mrkni se na FB třeba Malvíka! Kdo je tam? :oops: To by v tom byl čert, aby na nás nezbyl jediný Slalom v ČR!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.3.10 19:09
Denny píše:
Bianco, oni ale opravdu nevědí na tutovku, jaké barvy vlastně dorazí. To mi říkali už ze začátku, když jsem si ho objednávala, fakt. Takže se mi vůbec nezdá, že mlží, oni prostě nevědí, jako nikdo. Proto jsem si rezervovala ty dvě barvičky, co kdyby :wink: Čekám na FB, až mi potvrdí středu, jedu do Motola do poradny, tak by jsme to vzali při jednom.
Taky tam dneska Michal psal, že přednost mají první objednávky Slalomů a maminky v krizových termínech porodu. Mě to přijde docela fér :nevim: :wink:

Denny :mavam: , prosím tě, to ty jsi tu někde psala, že se Špuntíci dušovali, že od Handy neberou? Jak si to vysvětluješ, když je Handy výhradním dovozcem a všude varují před šedými trhy? :think: :think:
Jéé, nechci tě Denny zneklidňovat, ty bys teď měla být v klídku a užívat si posledních chvilek 2 v 1 a sbírat síly na porod. Už druhý, že? A bude přirozený nebo sekce? Náš andílek už je nervozní, jdu koupat. Ahojky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.3.10 19:21

Bianco :mrgreen: hihi koukám že jsi už na Malvika taky psala tak jsem se připojila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.3.10 19:40

Jo a víte co by mě zajímalo??Kolik se těch kočárů vejde do jednoho kamionu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.3.10 19:47

No, řekla bych, že dost na to, aby na nás jeden malý kousek sportovní složený zelený nebo tmavočervený :mrgreen: zbyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.3.10 19:49

Ahojte. Koukam, napeti stoupa :-D

JA na JAnecz koukala jeste vcera a to ze J49 nebude tam nebylo. Takze Handy uz to musi vedet na tuty a ja se dockam az 20.4. Pockam si pockam…
Teda nabizet mi neco jineho- treba spirita- urazila bych se, dost se mne dotklo kdyz mi napsal pan H at si koupim kol 2009

Vcera jsem to konecne vyklopila muzi, ze jsem si objednala kocar a ze jsem nestastna, bo furt neni.....no rikal, ze jsem blazen, ze kym dorazi, Anicka uz bude chodit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.3.10 19:58

Bianco :lol: :lol: nooo doufám.Asi si najdu všechny prodejce a všem napíšu maila,zda někdo nemá jeden volný sporťák :mrgreen: :mrgreen: to je nemoc fakt.
katko :mrgreen: tý jo to jsi dobrá že jsi mu to řekla až teď :potlesk: a reakci má stejnou jako můj manžel.Ten mi říkal že si Filip pro ten kočárek sám dojede,protože už dávno bude mít i řidičák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.3.10 20:02

Ka-tko :mavam: to budou do úterý nervy! Jé ty máš holčičku a ještě s tak krásným jménem. :potlesk: :potlesk: Nám se daří jen kluci. Já bych na holčičku brala i ten Molten Red, ten se ti nelíbí? Ten by mohl být, ne? Pokud nebude v jednom obchodě, tak bude v jiném. Už jsem si vypsala všechny shopy, co nabízí Slalomy a v úterý, pokud na mě ve Špuntíku nezbude, tak budu žhavit mobil. Někde přece na Adámka musí čekat krásný nový kočárek, ten, v kterém teď jezdíme už nechcemééé :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.3.10 20:07

:lol: :lol: Taky umíme jen kluky :lol:
Tý jo to jsi fakt tak akční jo??Jdu taky hledat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.3.10 20:10
celestýna píše:Tý jo to jsi fakt tak akční jo??Jdu taky hledat :mrgreen:

Když jde o děcka, tak se nezdám… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.3.10 20:14

Kdyz ja mam ted cerveny a chci zmenu :-D

MAm slaloma 2007 cherry- zelenocerveny a k nemu cervenou korbicku.
Ve ctvrtek jsem dala sportak, v korbe moc nechce byt, kdyz nema spat.....jeli jsme s korbou, tak tam sedela a naklanela se ven, oci naavrch hlavy- objevila emériku :-D

Tak jsem dala sportacek a to je jezdenicko.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
28.3.10 13:29

Ahoj,
tak mi dneska psali ze Špuntíka, v úterý odpoledne nebo ve středu dopo si jedu pro kočárek :dance:
V úterý si mám zavolat, jestli už to stihli vybalit a domluvit se přesně na den.
Už teď u nás doma začínají vášnivé debaty, jestli ten modrý nebo ten Molten Red :roll: tak jsem na to zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.3.10 16:37

Ahojky maminky, tak jsem včera viděla v obchodě Jané Rider+lůžko Transportér 2010 a jsem velmi zklamaná:-((( Chtěla jsem jsem si teda koupit trojkombinaci Jané Slalom, ale kromě podvzku si nijak neliší. No ale k věci…korbička je nezkutečně malinká a sporták je tak na půl roční dítě a nejlépe na léto:-( Prostě všechny klady minulých kolekcí Jané Slalom jsou pryč. Nevím co výrobce vedlo k tolika negativnínm změnám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.3.10 16:50

No ja bych ridera a slaloma neporovnavala…

ano korba je mensi, ale jinak slalom bude mit stejne dlouhe luzko u sportaku, trosku uzsi, ale porad sirsi nez vetsina sportaku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí