Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
31.3.10 16:57

Celestyno, prosim pekne, muzes zmerit delku od pr. kolecka po konec rukojeti?
A pak jeste jednou, kdyz das rukojet uplne nahoru?

dekuji a na fotos se tesim......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
31.3.10 17:08

jééjej já teď nenajdu metr,tak zítra jo?
fotky jsou v albu.
je úžasnej,ve složeném stavu maličkatej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KKattkka
31.3.10 19:19

Moc pěkné, a ty nožičky to je nejvíce nahoru jak to jde???Zdá se mi to pořád z kopečka, ale možná se to jen zdá.A fotky fakt super.

• Citovat
  • Upravit
131
31.3.10 19:32

Nene nožičky jdou zvednout úplně nahoru,že se z toho udělá úplná zeď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
31.3.10 19:56

Celestýno :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: slint, slint. Blahopřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
31.3.10 19:59

Denny a co ty? Už máš pána Slaloma taky doma? A v jaké barvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
31.3.10 20:16
Bianca123 píše:
Celestýno :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: slint, slint. Blahopřeju.

Ahoj Blani :mavam:
taky tady nad ním slintám,popojíždím po chodbě jako blázen :mrgreen: :mrgreen:
Zítra se dočkáš,tak se těším na reakce :wink:
No jo Denny jakpak asi dopadla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
31.3.10 20:41

..se vidím, jak zítra taky drandím po chodbě, pokud ho vůbec zmontuju,páč Adámek je nemocný, tak do terénu zatím nemůžeme.. a nánožník sis k němu nebrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
31.3.10 20:41

Dobrý večer holky,taky okukuju fotečky a musím uznat,že je opravdu nádherný :potlesk: :potlesk: :potlesk: Měla jsem pořád dilema jestli přeci nenajít jiný kočár, když tady padlo,že je oproti loňské kolekce užší.Mimi čekáme v půli července,tak aby se prďola vešel v zimě i s fusakem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
31.3.10 20:52

alimra, já sama za sebe můžu říct, že Slalom obdivuji jen jako sporťák, náš Adámek se narodil také v půli července a přes zimu jezdil ve fusaku v Roanu Marita, velkém to hlubokém kočárku, všude dost místa, nefučelo, vyhovovalo. Spokojeně v něm ležel do 7 měsíců, pak už ani vidět, jen sedět a sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
31.3.10 20:54

jejku copak je Adámkovi??
Určitě ho smontujete,nic těžkého na tom není.Jen se nacvaknou kolečka a připne boudička :wink:
My vyrážíme do terénu zítra tak jsem zvědavá.
Nánožník jsem zatím nebrala,až na podzim teď by mi tady zbytečně ležel.
alimro no já nevím,hlubokou korbičku jsem neviděla tak neposoudím.Já mám červencového prcka a do sporťáku jsme šli v 6ti měsících protože v hluboké už nechtěl být ani náhodou.Kamarádce se holčička nevešla do hluboké už v necelých 5ti měsících(má x landera)tak šla do sporťáku a taky pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
31.3.10 21:02

My jsme jen trochu nachlazení, kašlem, trochu teplota, jestli se o víkendu umoudří počasí, tak vyrazíme taky ven. Já jsem nánožník taky nebrala, až kočárek přijde (doufám, že ano :zed: ), tak si do něj koupím novou deku. Teď máme takovou šedozelenou, ta tam asi nepásne. Tak zatím ahojda, jdu to čekání zaspat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
31.3.10 21:06

MNoo já mám zase deku modrou(ta tam vůbec nepasuje)a pak jednu takovou bílou s medvědem z Tchiba.Budu muset koupit nějakou do barvy a nánožník objednám fakt až na podzim.teď už to nemá smysl.
Tak krásnou dobrou noc,zítra kočárek určitě dorazí :potlesk: :palec: a pohlazení Adámkovi ať se brzy uzdraví a můžete ven.
My jdeme s Fildou zítra prvně na plavání tak jsem moc zvědavá jak se mu to bude líbit.
Dobrou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
31.3.10 21:10

Budu muset obhlídnout a dobře porozmýšlet.Myslela jsem si,že koupím kočár u bude do tří let vystaráno a ono ouha je to úplně jinak.Ach jo to bude ještě boj.Nechce se mi kupovat hluboký kočár nějaký jiný,protože Jané je prostě úžasný kočár.Ať už jako hluboký nebo jako sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.4.10 07:54

Dobré ránko
Už vím co jsem ještě chtěla..vůbec si teda neumím představit,jak se na konstrukci nacvakne korbička z loňské či ještě starší kolekce,protože to uchycení je úúúúplně jiné :think:
A první nedostatek co jsem postřehla je tady..na boudičce mi docela chybí kapsička aspoň na mobil a to samé i v tašce na kočár,tam taky není.Tak to je zatím vše :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí