Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHolky, dik ![]()
Nas vytah ma 80×110cm se starym slalomem se vejdu krasne, ale vsude pisou rozmery noveho a je delsi.....podle nich. Proto se ptam.
Bianco, celestyno- nase Ana je 2.7.2009
no ona byla malicka u narozeni, mela jen 3400 ale zato vcera na prohlidce mela 8640 a 71cm
Starsi deticky byli svalici od narozeni- Jenda mel 3900 a Jita 3850. Jenda v roce temer 12 kg, Jitulka jen 8790g.....
No a Anicka teda jen plazosi, a skousi si sedat a na kolenech peruje.....ale zato spinka CELOU NOC! ![]()
Blani to je teda malej divoch páni to si užiješ co.
Katko není zač ![]()
Jé taky červencové mimi
to má krásné míry,akurátní ![]()
Spinká celou noc jo?a v kolik hodin chodí spinkat??
Filip ten usíná v 18:30 a spí tak do půl 5.Dá si mlíčko a spí tak do 7h.A přez den dá dvakrát 1,5h takže docela spáč což si užívám,protože Matěj jako mimi nespal skoro vůbec.
No chodi v 19-19.30 a vstava v 6.30
Pres den spi 2×, dopolko tak hodku a pak odpoledne 2-4 hodiny ![]()
cožééééééé
tý jo je to vůbec možnýý??To je teda mega spáč
úžasný to bych brala taky ![]()
Náš malý taky spí celou noc, ale chvilku mu trvá, než usne. Dám ho po půl osmé do postýlky a tak za půl hodiny usne. Mrví se, pokňuruje, chvilku u něho pobudu, zazpívám ukolébavku a pak ho nechám. Spí taky tak do půl sedmé. Pak spí mezi 9-10 hod., po obědě tak 1,5 hod. a navečer mezi 5-6 hod. To on je asi tak unavený z té jeho pohybové aktivity. Ta zima je tak protivná s těma prckama, doma je to pořád dokola, ven jít jsem se musela přemlouvat, než jsme se vypravili, to byla hodina, pořád nějaká nachlazení. Ale už to začíná být veselejší. Miluju léto, už se těším, až budeme vegetit na zahradě, na písku, v bazénku, budeme jezdit na výlety.
Katko, tvůj synek měl v roce 12 kg? To měl náš starší snad když šel do první třídy. Jestli budeš mít i Aničku takovou urostlou, to ještě uvaž toho nového Slaloma.
Já si nemohu pomoct, ale ta sedačka mi přijde fakt úzká. ![]()
Bianco, nebojim se, Anicka za posledni mesic nabrala jen 120g
Holky, máme křeslo s úložným prostorem a do něj jsem si pilně po vánočních akcích a výprodejích nakupovala pro sebe ,,jarní výbavičku,,
Muž tam jednou hledal deku…a nestačil se divit ![]()
No, jednu bundičku jsem už vytáhla a teď i botky, musím je přeci rozchodit ne
![]()
Katko, my máme výtah s maximální užitnou délkou 105cm, musím teda sklopit madlo, ale jak říkám, ve třech s kočárem se vejdem, takže myslím v pohodě ![]()
Tak i já jsem omrkla překrásné fotky u Denny a můžu jen obdivovat
![]()
Kočárek vypadá moc pěkně i když mě bude trošku vadit, že při polohování do lehu se ta boudička posouvá dozadu a dolů
…no co nadělám, třeba to má své důvody
Ta petrolejová barvička je úžasná, jen nevím, jest-li se hodí i pro holčičku. My totiž nevíme a ani nechceme vědět, co se nám vlastně narodí
Ještě se mi líbí ta zelená, ale zelených kočárků začíná být nějak moc ![]()
Alimbra6 - kde v Olomouci kočárek uvidíš? Já jsem z Olomouce a netuším, kde bych na něj mohla narazit
Chodím se ptát do Delfínka, ale tam se do těch kočárků moc nehrnou, hlavně je asi nebudou mít na prodejně a o jiném obchodě nevím. Dáš mi typ?
Katko, nám váha teď taky už moc nepřiskakuje, všechno vyběháme.
Holky, taky nepozorujete žádnou změnu, když nastavíte tvrdost/měkkost odpružení kočárku? ![]()
Denny
takovou skrýš bych brala hned ![]()
nutkani ta boudička se sice posunuje,ale zase je polohovací což je super ![]()
důvod to má jediný,boudička se připevňuje ne na konstrukci,ale k opěrce z důvodu právě otočného sezení.Mě to docela vyhovuje.
Blani odpružení jsem ještě nekoumala,spíš to vyzkouším až půjdeme ven.
Mno nakonec jsme ven šli,dala jsem malého do fusaku,protože počasí nic moc.Nooo vešel se tam docela dobře,ale příští zimu nevím nevím teda
Ale když vyndám tu vložku tak se tam snad s fusakem vejde..
Renčo, čistě technicky, jak jsi tam ten fusak upevnila?
U nás zase poprchá, takže mi dnes ven nejdeme, malý už je trochu lepší, ještě soplíkuje a trochu pokašlává. Zítra už musíme vyrazit, protože máme šedesátiny. Zatím jezdíme po kuchyni. Všude po domě to smrdí novotou, budu ho (ten kočárek) muset vyvětrat na terase.
smrdí novotou
tuhle vůni čuchám mooc ráda ![]()
No fusak jsem tam normálka položila,protáhla jsem jen pás mezi nožičkama na ostatní jsem se zatím vyprdla a držel perfektně,nikde nesjížděl
jo a vešel se pod madlo takže perfekt.
Nutkani, právě jsme se včera u nás doma s holkama úplně shodli, že by se kočárek dal klidně vzít i na holku. Ta modrá není klasicky modrá, ale právě krásně potrolejová a taková sportovní. A ta podložka na opěráku je multifunkčně barevná
Myslím, že holčička v růžovém oblečení by se v něm krásně vyjímala
+ třeba nějaký fusak v holčičí barvě ![]()
No a ta boudička je super, sice se teda polohuje zároveň s opěrkou, ale na druhou stranu, dá se bezva sklopit před dítě, když bude třeba v létě svítit sluníčko a nebo v zimě, když bude foukat vítr. Taky je to myslím bezva třeba v obchoďácích, když mimi vytuhne a všude je hodně světel a zářivek
Já jsem z ní teda nadšená ![]()
Holky mám dotaz ke korbičce Jané 2010 … je ten kryt hlubokého lůžka opět oboustranný nebo sa dá použít jen tak jak je vyfocený na fotkách? Děkuju za info.