Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo pořád to čtu, jsem kočárkový maniak. A nedá mi to a musím napsat Denny, že ten Molten Red je úplně úžasný a rozhodně bych neváhala a šla do něj. Měla jsem na kluka icoo, celý vínový a kupovala jsem ho s tím, že je na kluka. Vtěch klučičích barvách oblečení v něm pěkně vynikl. Ten modrý je trochu cirkusový a dát do toho světle modrý oblečení, tak se to pěkně tříská. Ale to je můj názor.
Kačko, právě tak jsem uvažovala.
Kluk bude v modrém oblečení a ještě v modrém kočárku, to úplně splyne
![]()
No, dámy, ať si manžel hulá jak chce, berem ten Molten Red ![]()
Ahoj holky, tak jsem se včera byla podívat v Handy Praha a nový kolekce a musím říct, že barvička Molten Red je úžasná
akorát velikost kočárku se výrazně změnila:-(
Denny - pravda, taky jsem měla červený kočár na kluka a super. modře oblečený v něm krásně vyniknul!!!! modré kočárky pro kluky jsou nuda
a i když ta světle modrá je krásná na obrázku, podle mého bude hnedka špinavá ![]()
molten red jsem viděla na riderovi na výstavě a byla hezká.. podle mého na kluka jak dělaná!
(moje máma mi tehdy radila - kup červený, k tomu červenou tašku, aspoň to bude vypadat víc jako kabelka ![]()
Mě se teda ta modrá moc líbí,na fotkách vypadá super,jen je opravdu lepší vidět ho v reálu.
No jsem na to všechno fakt moc zvědaváá ![]()
Ahojdá
Denny tak dneska dobře vyberte těším se na fotečky ![]()
Nám dorazí kočárek dnes ve 13h
už se nemůžu dočkat juchůůůůů
Ahojte
, tak já mám slíbeno, že by mohl dorazit zítra. Na svátky už se budeme snad parádit v novém.
![]()
Holky, nemáte to taky tak? Teď když mám Slalom na cestě mě chytá nervozita, jaký bude, jestli jsem neudělala chybu, že jsem si ho objednala naslepýše, jaká bude barva, jestli nebude fakt úzký. Viděla jsem snad stovku kočárků a já vyberu ten, co jsem neviděla. Prostě blbka, no.
TAk holky!!!! Jake jsou kocarky?
A to budete mit vsechny moltenredy?
JA si na ten zeleny fakt radeji pockam, proste nebudu delat kompromisy, kdykoliv jsem nejaky udelala- litovala jsem.
ahoj ráda se k Vám sem přidám dnes odpo nám PPL doveze Solo vybrala jsem také naslepo nevím jaké bude tak snad bude vše OK mám objednanou barvu land art J47
jo a gratuluju všem kdo bude mít Molten red je moc krásný Solo ale v této barvě nevyrábí ![]()
nevím přesně je to golfáč se spojenou rukojetí a má zdvojená kola
myslím že Solo je nástupce Carrery