Jané 2010

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
22.3.10 09:02

Jojo,v Handy trhat nechtějí,ale podle toho co mi Hanzal odpověděl jsem pochopila že to stejně nakonec udělají.
Takže dneska budu moooc škemrat a snad mi vyjdou vstříc.Pokud ne,tak fakt nevím co budu dělat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.3.10 09:09

Jo, a není možné objednat si ještě v jiných e-shopech a rezervovat si ho tam pro sichr a pak, když tak objednávku zrušit? Přemýšlím, že to tak udělám. Jen, aby pak nedělali brikule, když budu objednávku zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
22.3.10 09:11
Bianca123 píše:
Jo, a není možné objednat si ještě v jiných e-shopech a rezervovat si ho tam pro sichr a pak, když tak objednávku zrušit? Přemýšlím, že to tak udělám. Jen, aby pak nedělali brikule, když budu objednávku zrušit.

juj tak to opravdu netuším.Ale asi bych se bála.No budu doufakt že to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
22.3.10 09:40

Mno tak jsem tam volala a… :cry: prd
Prý sestavy trhat nebudou ani náhodou(protože zájemců o celé sestavy jsou prý mraky) a pokud nepřijdou samostatné sporťáky jako že asi nepřijdou tak máme v Handy smůlu.Paní si teda napsala že chci jakoukoliv barvu :mrgreen: a jakmile dorazí kamion tak mi zavolá.
Upřímě si myslím že mám smůlu,prostě na prd no. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.3.10 16:19

…čekáme, čekáme… :zed: to bude dlouhý týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.3.10 13:30

Ahoj holky,
teda debata vášnivá a nervozita stoupá :wink: :lol:
Mě dneska pustili z Motola, v pátek to zas vypadalo na prod a Dr odhaduje, že to stejně bude dřív…mé tělo prý vysílá jasné signály :nevim: Špuntík bude trhat sestavy ( jak se tu někdo ptal :wink: ) a nevadí jim to, záleží opravdu na jednání. A přes Handy neberou, taky čekají přímo na svojí dodávku.

Já jen doufám, že ten kočárek opravdu bude dřív než mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.3.10 13:33

Jinak s těma barvama máte pravdu, ani ve Špuntíkovi pořádně neví, které dorazí. Proto mi paní na rovinu řekla ať si vyberu dvě, aby mi je rezervovala a mohla si vybrat. Popřípadě vzít si prostě tu, co přijde a budu jí mít zamluvenou :wink: Já jsem s jejich jednáním spokojená, zatím, a dál se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.3.10 13:35

Denny Denny Denny- ti rikam, odpocivej, nestresuj se kocarkem :-D

Hele Spuntik nebere sam na sebe. Uz to tu zaznelo- Handy je jediny dovozce Jane a dodava vsem ostatnim, takze pochybuji ze Spuntik bere primo od spanelu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
23.3.10 16:50

Ahoj Denny :mavam: , přesně tak, odpočívej a užívej si toho, že si ještě můžeš pospat a odpočívat a kočárkem se nestresuj, nějaký bude určitě. Jsem zvědavá, jaký nakonec budeš mít. I já.

Holky, dneska jsem mluvila s jednou ženskou od nás, prodává kočárky a když ze mě vytáhla, že mám objednaný nový Slalom, tak se do mě pustila, že takový kočár by si nikdy nekoupila, prý nestojí za ty peníze, že se bavila s ostatními prodavači, zkrátka šunt. Asi mi chtěla tímto „elegantním“ :lol: způsobem prodat kočárek od ní z obchodu. Slyšely jste některá už negativní ohlasy na Slalomy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.3.10 17:28

Katko, nevm, mluvila jsem o tom odběru s majitelem. Ale každopádně, je mi jedno, od koho ty kočáry bude mít, hlavně že je mít bude :palec: :lol:

Bianco, slyšela jsem negativní ohlasy ale na ty starší modely. Ohledně polohování zad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.3.10 18:21

Ahojky
Já už to neřeším,kičáru se teď stejně nedočkám..tak si těch pár týdnů ještě počkám :zed:
Negativní ohlasy jsem zatím neslyšela snad žádné.Jen na starý 07 kde padala nožní brzda.Já jsem teda byla max spokojená a věřím že i s tímhle budeme :wink:
denny páni tak se držte a hezky odpočívej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymni5
24.3.10 07:18

Jané 2010

Holky ted jsem si procitala diskuzi na Modrym konikovi a jedna mamca tam pise, ze uz ma Slaloma doma, tusim ze v barve Moltern red. Ma ho ze Slovenska. Pan ji to dovezl az do Brna. Ta se ma :-) Kdyz tak se zkuste poptat teeda i tam co a jak (myslim na konikovi):-)

• Citovat
  • Upravit
131
24.3.10 07:59
anonymni5 píše:
Holky ted jsem si procitala diskuzi na Modrym konikovi a jedna mamca tam pise, ze uz ma Slaloma doma, tusim ze v barve Moltern red. Ma ho ze Slovenska. Pan ji to dovezl az do Brna. Ta se ma :-) Kdyz tak se zkuste poptat teeda i tam co a jak (myslim na konikovi):-)

Ahojky
Já na to Slovensko psala a slalomy reverse nemají :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
25.3.10 18:53

Holky :mavam: , tak zítra vezmeme Handy a Špuntík útokem? Jsem velmi napnutá, jak se Špuntík zachová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.3.10 07:08
Bianca123 píše:
Holky :mavam: , tak zítra vezmeme Handy a Špuntík útokem? Jsem velmi napnutá, jak se Špuntík zachová.

Ahojky :lol:
No já myslím že dneska teprve vyjíždí kamion ze Španělska ne??To tady bude tak v neděli????? :think:
Jsem na to mooooc zvědavá,manžel se mě pořád vyptává..haha až mu řeknu že zase nic tak ho asi trefí :lol:
u špuntíka si myslím máte šanci kočár dostat,protože oni klidně sestavy trhnou,Handy ne :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí