Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
16.3.10 13:54

Ahojte

teda to jsou mi spatne zpravy!!! :think:

Ted jsem psala maila do Handy, citim se dotcene. jsem zvedava, co a jestli mi odpovi :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.3.10 14:44
ka-tka píše:
Ahojte

teda to jsou mi spatne zpravy!!! :think:

Ted jsem psala maila do Handy, citim se dotcene. jsem zvedava, co a jestli mi odpovi :-?

Ahojky
a co jsi jim psala???Já jsem z toho byla dost v šoku a můj manžel je docela naštvanej..docela dost :roll:
Jenže nenaděláme asi nic no.
Jo ty dodávky jsou prý opožděné do všech zemí,protože španělé nestíhají vyrábět..no nevím nevím,moc tomu nevěřím.Každopádně je to jejich chování hrozný,na to,že měl kočár být k dostání na konci února… čekala bych minimálně omluvu,nebo slevu,či třeba nánožník zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
16.3.10 19:19

Bianco, Teutonka je dobrá, kvalita :palec: jen u mě je problém, že se mi nelíbí. Ale kdyby teď nastala situace, že Jané nedorazí vůbec, je to očár, do kterého bych šla na 100% :palec:

Celestýno, máš pravdu, taky bych čekala nějakou vztřícnost, ale zase by na tom byly byti jen a jen čeští distributoři. Pochybuju, že španělé by dali nánožník zdarma, těm je to fuk :roll: Hřeší na to, že si maminky prostě počkají :nevim:

já už jsem si ve svém životě zvykla, že plán A se každou chvíli může zhroutit a musim mít plán B :lol: Takže mě to ani nepřekvapuje a prostě čekám až kočár bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
16.3.10 20:01

odpoved od handy…
Dobrý den,

Nikoho nechceme diskriminovat, zboží vykrýváme dle jednotlivých objednávek.
Jsme vůbec rádi, že jako druzí v Evropě po domácím španělském trhu dostaneme část nové kolekce 2010. Přijdou sestavy slalom formula v množství, které
ani nestačí pokrýt objednávky. Co se týče samotných podvozků, ty přijdou
déle ( cca polovina 04/2010) opět dle výrobních a dodacích možností
výrobce.

Nebudeme různě trhat sestavy a upřednosňovat zájmy jednotlivých zákazníků,
resp. prodávat pouze kočár ze sestav, pokud všechno zboží je již předem
objednané a „prodané“. V tuto chvíli bychom potřebovali cca 3 kamiony
zboží a dostaneme pouze jeden. Situace je stejná v celé Evropě a my ji z
naší pozice nemůžeme ovlivnit. Jane nemá zpoždění jak jste uvedla, došlo k
dodatečným technickým úpravám uložení zadních kol a úpravě brzdy a díky
tomu se posunul i termín oproti původnímu na standardní termín 03/2010,
tak jako každý rok v březnu začíná nová kolekce.

Dále vámi uvedený termín nakládky kamionu v Barceloně 26.3. je předběžný,
jde posun o týden z původního termínu 19..3 a ani tento termín není závazný.
Dle jednání s Jane s.a. může být dodávka posunuta ještě o jeden týden na
1.4. před velikonocemi.
V současné době stále prodáváme kolekci 2009 a bude se i nadále souběžně
prodávat s novou kolecí, takže v případě akutní potřeby můžete situaci řešit
současným modelem slalom 2009..

S pozdravem

Pavel Hanzal

Jako kdybych chela 09 kolekci, tak neobjednavam reverse :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
16.3.10 20:42

Špuntíci na FB mají také informaci o posunu termínu. Pokud my, co ho máme objednaný, vybereme jiný kočárek, tak nám nabízí slevu. Je to ze strany prodejce milé :mavam: , i když to není jeho vinou. Už o tom začínám uvažovat, protože do kdy mám, s*kra čekat? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.3.10 22:23

teda, zajímalo mě, co napsali z Handy,tak jsem mrkla.. a já bych byla hodně uražená. nevím, asi jsem vztahovačná, ale mám pocit, že jsou až trochu drzí..

jak nemají zpoždění? to proč ho mají - úprava brzd atd., - přeci není vina zákaznic, hlavně je to ani nemusí zajímat!? místo, aby si sypali popel na hlavu!

jinak s tím „netrháním“ setů by mě štvali - myslím, že by bylo správné uspokojovat objednávky v časovém pořadí, jak přišly, vždyť jak tomu přijde někdo, kdo si objednal kočár v prosinci..?? a trpí páč si objednal jen sporťák a korbu má 09?

s tou 2009 kol. mi to taky pobavilo…

no, prostě co dodat? Handy vždycky byli a budou arogantní.. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
16.3.10 23:05

Natašo, s jednáním Handy souhlasím. jsou arogantní a spousta lidí je s jejich jednáním a neochotou vyjít vztříc nespokojena.Taky jsem tam chtěla kočár objednat, ale paní mi už tenkrát řekla, že sestavy trhat nebudou. Ve špuntíkovi mi nabídli ihned samostatný sporťák a to že kočárky nejsou celkově, za to už oni nemůžou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
17.3.10 07:15

Dobré ránko
Teda já jen zírám 8-o Co to je jako za odpověď??To snad není možný!!!Taková arogance se jen tak nevidí,z toho jejich chování je mi zle.Takže jak to tak chápu sporťáku se možnááá dočkáme na konci dubna.Už toho mám plný zuby fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
17.3.10 09:55

Tak sem si teda početla … přístup Handy je fakt zarážející 8-o . Já jsem korbu teda nakonec objednala, ale v Malvíkovi, kde měli už dokonce některé skladem (díky sadám Rideru) a paní byla ochotná mi tu korbu poslat okamžitě, to že bude „dělit“ kočár prostě neřešila :nevim:
Je mi jasné, že vám co čekáte na Slaloma, tak to nepomůže …
A ještě jedna perlička, v různých diskuzích si maminy chválí toho pána ze servisu …no já mu volala, že bych chtěla dát po dvou letech stání podvozek Slaloma do cajku a vyloženě sem ho teda otravovala :roll: takže přístup opravdu „na jedničku“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
17.3.10 10:05

Taky se mi odpověď pana Hanzala nelíbí. Ani trochu zdvořilosti k zákazníkovi. Dobře jsem snad udělala, že jsem objednala ze Špuntíka. I když čekat budeme muset tak nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.3.10 14:42

No já nevím, sice je ta odpověď taková chladnější, ale jasná. Pokud o kočárek maminky stojí, tak si hold musí počkat a když né, tak je to jejich problém a můžou si kočárek pořídit jiný a jinde. Asi je chápu :think: Podobných dotazů nejspíš dostávají hodně.
Ale chápu i vás, je to na prd, když na kočárek pospícháte :roll:
Jejda ale že nás ti španělé umí napínat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
18.3.10 20:14

:mavam: Ahojky, holky, skládá se sporťák celý i se sedačkou, nebo se musí sedačka oddělat? Blbá otázka od někoho, kdo má kočár objednaný a třepe se na něho, jako ratlík :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.3.10 20:18

Bianco, i s potahem-sedackou :-D By jsi se nadrela jinak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
18.3.10 20:46

Ka-tko, díky za odpověď, vím, že starší Slalomy se skládají celé, ale teď když je ta sedačka přehazovací, tak jsem nějak zapochybovala. Snáď to půjde lehce. Se picnu, objednávat kočárek, který jsem neviděla na vlastní oči. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.3.10 21:43

Mrkni tady na video
http://www.jane.es/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...