Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
5.3.10 22:23

Enny, já si taky myslim, že je i pro kluky. Opravdu se mi líbí víc než ten celý modrý. Tak doufám, že se v krámě pak s mužíčkem dohodnem :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.3.10 22:29

Četla jsem jaký máš konec těhotenství,hrozný,staršího jsi rodila porodila dřív???Já taky rodila o měsíc dřív,neměli jsme kočárek doma,měla jsem skoro měsíc starej kamarádky nějaký Chicco,hrůza děs,nikdy víc!!!Ale byl taky 6 let starej :-) Jo to bude boj- myslím ty barvičky :roll: Ale určitě vyberete dobře,všechny jsou krásné :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.3.10 22:30

Enny a videla jsi i tu barvu green valey?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.3.10 22:33

No moc jsem se nekoukala,ale podle mě tam měli jen tu Molten Red,jeden Cross Reverse tam měli a ta je fakt nádherná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.3.10 22:42

Enny, staršího jsem porodila v termínu, na den :wink:
Tak nevim, co tenhle druhej prďola takhle straší :roll: :lol:
No já to s kočárkem vyřešila tak, že jsem už koupila jeden starší, který jsem chtěla stejně koupit k mojí mamce.
Sehnala jsem docela dobře, Peg Perego young hl. + sportovní nástavba, zachovalý v dobrém stavu a s takovou šedomodrou kostičkou. Je za 1.500,– takže jsem spokojená i s cenou. No a když nedorazí včas to Janéčko, první týdny klidně odjezdíme s tímhle, opravdu nevypadá tak strašně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.3.10 23:01

No já jsem už koukala :oops: Je pěkný,podobný jako můj,chtěla jsem ti zrovna navrhnout,že bych ti PUJČILA náš hlubokej,ale ten je celej růžovej :-D ,tak to by asi nešlo :-) Ale vybrala si dobře,tak teď už jsi určitě v poho,tak se toho Jané dočkáš s malým v bříšku :lol: Tak pak budeš vyprávět,snad ti bude dobře sloužit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.10 07:30

Enny, to jsi moc hodná, ale růžovej fakt neeee :lol: :lol: :lol:
No, ale ono když není jiné řešení, musí člověk zkousnout cokoliv že :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
11.3.10 10:34

Kočky, tak už máte některá nový Slalom? Také mě velmi zajímá šířka sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbarbru
11.3.10 13:20

Holky teď jsem četla na koníkovi, že nějaká kočka už jej má doma, ze slovenska.

• Citovat
  • Upravit
8041
11.3.10 15:12

Tak to má štěstí, my stále čekáme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.3.10 08:41

Denny, ty si taky budeš pořizovat nový Slalom? Viděla jsi ho a už máš objednáno? Z Handy Pha jsem dostala informaci, že je dovezou až 26.3. Nevím, jestli si ho mám objednat na blind, ale Slalom 2009 se mi moc líbí, tak myslím, že 2010 bude podobně hezký. I když má o pár čísel užší sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.3.10 08:50

Aha, tak jsem si přečetla pár stránek dozadu a už vím. Takže je možné si ho v Handy zamluvit? A chtěli nějakou zálohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.3.10 12:31

Ahoj Bianco.
Já ho nemám přes Handy, mám ho ze Špuntíka. Ale co vím, mají ho v nabdce i jiné ovchody, třaby Malvík a tak.
Většinou si uděláš rezervaci a až přijdou, dají ti vědět. Jen se obávám, že tahle dodávka pokryje rezervace, co byly do teď. Takže si budeš třeba muset počkat na další várku :nevim: Určitě čím dřív objednáš, tím líp. Já si ho rezervovala už někdy okolo vánoc :wink:
A kočárky mají opravdu dorazit někdy březen/duben :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.3.10 16:50

Psala mi paní z HANDY, že v barvě Green valley přijede až nejpozději. Nevíte, jak ve Špuntíkovi? Psala jsem jim, ještě mi neodepsali, jsem netrpělivá. Na monitoru se mi líbí i ta barva Molten Red, hodí se i pro kluka? Nerada bych jezdila se svítivě červeným kočárkem nebo do růžova. A ta tmavě modrá mi připadne spíš černá. Kočárek se mi zdá takový smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.3.10 17:20

Bianco, jak nejpozdeji?

Nebo nejpozdeji, kdyz si ho objednas ted?
Jako mne naserou, jestli kocar do 5 dubna nebudu mit doma!!!! :cert:
MAm ho objednany uz 2 mesice..... kua

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí