Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
7.4.10 11:53

Tyno, to si musíš vybrat, co je ti přednější a co oželíš. Ta sedačka je teď šířkou na úrovni ostatních kočárků, takže mě to tak nevyděsilo. Já na malýho radši budu koukat :wink: Myslím, že holky už tu měly fotky s prckama v kočárku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.4.10 12:08

Denny moje řeč :wink: raději oželím těch pár centimetrů,hlavně že na malého vidím a on na mě.Je to opravdu super a hned se nám jezdí veseleji když celou procházku neprořve a nekroutí se jako žížala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.4.10 12:18

Starší Slalomy nasadily laťku hodně vysoko. Patří mezi nejširší trojkolky, sedák je klidně i na mou pr..lku. Letošní jsou užší o dost, ale snad splňují nějaký standart, aby se tam normální dítě vešlo aspoň do 2 let! :think: Když jsem ho poprvé viděla, tak mě taky zarazilo, že je užší, ale můj prcek (9 měsíců) se tam vejde v pohodě v zimní bundě, sedačka je normální, užší je opěrka, ale zase když se oddendá ta zmenšovací vložka, bude to širší. Taky je hodně vypolstrovaná, zkus ji promáčknout, uvidíš o kolik se rozšíří. Sedačka je dobře řešena, pěkně dítě podrží, nesesouvá se, na rejdění tam, pravda, místo nemá, ale to já právě vítám. My v tom zimu přečkáme určitě i ve fusaku, zkoušela jsem to a vlízáme se. Za ten rok tak moc nepoporoste. Na rok uvidíme. Na doježdění kolem jeho 2 let koupíme třeba golfky.
Jo u Slalomu se musí ocenit především jeho jízdní vlastnosti. Včera vozila naše konzervativní 60ti letá babička. Nejdřív říkala, že s trojkolkou jezdit nebude, že malého někde vyklopí a ejhle! Přijela po 2 hodinách, projezdila celé město a nadšená, jak se s ním dobře jezdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.4.10 12:21

A mě by stejně zajímali i zkušennosti jiných uživatelek nového Slalomu. Pořád tady pějem chválu jen my tři a to ho nikdo jiný nemá? Nebo neslyšely jste o někom? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.4.10 12:29

Blani :mrgreen: taky bych chtěla znát názory i jiných maminek,ale nevím o nikom kdo by nové Jané měl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.4.10 12:43

Renčo, já jsem ještě na FB diskutovala s jednou spokojenou uživatelkou - Hankou K., jinak o nikom nevím. A co okolí říká na kočárek? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.4.10 14:02

no já ještě nejezdím a už chválím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.4.10 18:46

Dala jsem nějaké fotky kočárku se synkem do alba :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TynaS
7.4.10 18:57

Bianco, jak se na to fotoalbum juknu? jsem uplny laik tady na diskuzi. Tyna

• Citovat
  • Upravit
1063
7.4.10 19:02

Klikni si na mě vlevo a v mém profilu sjedeš malinko níž a je fotoalbum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.4.10 19:03

uz to mam, musela jsem se znova zaregistrovat … kolik je malemu? abych mela predstavu. dekuji. Tyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.4.10 19:06

Tyno :mavam: Malému je 9 měsíců. Psala jsem o něm pár příspěvků výš. Kočárek je super, malý je v něm spokojený. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.4.10 20:18

dekuji, jeste juknu v klidku na fotky kdyz mala usnula … jinak ta barva co mate vy byla muj favorit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.4.10 11:04

Ahoj holky, prosím Vás nemáte některá už doma Jane Slalom Reverse 2010, mohla bych Vás poprosit o rozměr lůžka sportovního sedáku?
Děkuji Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
11.4.10 14:02

Prodejci uvádějí 31 cm. Šířka záleží, kde měřím. Já naměřila 30-31 cm, sedák je hodně vypolstrovaný, vypadá, že je užší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí