Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProKatko, já potkala Unlimit
Taky jsme se s paní okukovali ![]()
Jinak jsem fakt vyřízená z tuhosti toho kočárku. už jsem skoro rozhodnutá, že malého odvozím jako mimi v tom záložním PegPeregu a pak ho dám až do sporťáku ![]()
Včera jsme si vyjeli na procházku lesikem do Hřebče. Je to rovná lesní cesta - cyklistická a turistická stezka. Ale s malym to házelo na sebenším hrbolku. Jsem z toho nezkutečně zklamaná. Je teda fakt, že to řešim jen já, přítel na to konto vůbec neprudí. Tak nevim
![]()
Takže pokud má Slalom nafukovací kola a nějaké odpružení, neumím si vůbec představit jízdu s tím Unlimitem
![]()
Ahojte holky, už jsem někde zaslechla, že prý nové Slalomy se moc neprodávají, že by se maminy bály novinek nebo se zalekly té užší sedačky? Překvapuje mě, že Fortnum nemůže prodat celou soupravu ani za cenu sporťáku?
Je pravda, že jedinou slabinou, kterou na Jané spatřuji je to „luxusní odpružení“. Ať nastavím měkkost nebo tvrdost odpružení, je to pořád stejné. To je problém dát tam tlumiče? V Peg Peregu to umí, tak proč ne Jané?
Naštěstí to celkem zachraňují ty velké nafukovačky, ve sporťáku to tolik neva, náš malý je docela vysmátý, když to s ním na polňačkách třepe, ale u těch miminek by mi to taky vadilo.
Sedačka je velmi pohodlná, materiál super, stabilita dokonalá, jen přidat ty tlumiče! ![]()
Dneska jsme se těšili, že zase vyrazíme někam do přírody a tu poprchá, tak budeme asi doma.
![]()
Denny,já se ti fakt nedivím,je to děs,chudinka malej,když to s ním takhle hází
Já jim dám luxusní odpružení(podle zákona může i kvůli tomu odstoupit od smlouvy
)Prostě nechápu za prvé proč tam,jak píše Bianca nedají nějaký ty tlumiče a za druhé,proč to teda takhle lživě uvádějí ![]()
Holky to mi ani neděste s tím odpružením.Já už jsem byla tak spokojená,že je vše vychytaný a vy jste mi zase daly brouka do hlavy, ale jak už tady někdo psal vše má svá pro a proti ![]()
Denny odfkoukni kola!!!!
Ja si na odpruzeni nemuzu stezovat, muj je odpruzeny dost.mam to nastavene ve vodorovne poloze
Katko, ale vy už jezdíte ve sporťáku viď ![]()
No jinak jsem se dneska bavila s mamkou, včera nám hlídala a jela s Ondráškem na procházku v tom PegPeregu. Říkala, že na asfaltce dobrý, ale na polní cestě to s Ondrou házelo taky. I když to odpružení bylo znát, tak mu stejně kolem hlavičky musela z deky udělat ,,tlumiče,, aby mu tak nelítala. Je fakt, že Kubu jsem měla v zimě a jak byl nabalenej a fe fusaku, nikam to s ním vlastně ani házet nemohlo. Ondra má krček volný a tak má prostor k pohybu
Tak uvidíme.
Ale každopádně, na to odpružení jsem vlastně u nového Jané slyšela a byla tojedna z věcí, proč jsem do něj šla ![]()
Ahojte, Katko s tím odfouknutím pneumatik, na tom by mohlo něco být, jestli jsou přehustěný.
Řeknu manželovi, ať se na to podívá. Jinak si myslím, že usuzujeme podle toho s čím máme zkušennosti. Já srovnávám s Roanem, proto se mi Slalom zdá tvrdý, ale když se koukám po ostatních sporťácích (my máme náměstí samou kočičí hlavu
), tak háží skoro všechny a golfáčky jsou ještě větší trága. Takže neděsme adeptky, neboj Alimro
, není to tak hrozný.
Denny a co malý Ondrášek? Jak se vám daří? Sestře se v pondělí narodil Honzíček a když jsem viděla, jak je maličký, tak jsem ani nevěřila, že ten náš byl taky takový. A vůbec jí nezávidím teď tu péči okolo miminečka, malý v noci vůbec nespí, trápí ho prdíky, tak jsem ráda, že už jsme se vylízali z toho nejhoršího. ![]()
Ahoj, tak Janéčko je prodané
, mrzí mě že jsem neudala tu teutonku.
Já mám ve spinkání štěstí. Mě spinká od 19.30 do 7h takže mám celou noc pré.Tak se s Váma loučím a at prckové jsou spokojené,pa ![]()
Ahoj fortnum, no už jsem myslela, že se lidi zbláznili, za takové peníze nekoupit nový Slalom
Tak přeji ať se dobře jezdí se Spiritem, oba kočárky jsou kvalitní, těžko mezi nimi vybrat. Měj se. ![]()
Bianca -ono se ozvalo docela dost lidí, ale mě se to popravdě nechtělo trhat,hlavně když jsem tam dala takovou cenu.spousta chtělo pouze Matrix(v testech nakonec obstál se zeleným +, jen poutání test psal,že je složitější poutat do menších aut. Každej řešil barvu.Kdo měl holčičku rak byla barva spíše na kluka a když měl kluka tak prozměnu byla holčičí
byla jsem z toho řešení už popravdě unavená.když jsem jim řekla že to je barva taková uni, že ji můžou s klidem mít oba tak jsem dostala spršku. Nakonec jsem prodala pani z Brna která ještě neví co bude mít a je z kočárku nadšená a sama řekla že je to barvička pro oba.
Tak jsem ráda.A budu doufat že bude spokojená ![]()
Ahojky, ta vínovočernošedá je 100% uni, to mi nikdo nevymluví. Všechny barvy mohou být uni, jen bych nedala kluka do růžové.
Nemám problém ani s holkou v modrém kočárku, většinou růžovofialkové oblečení se pěkně vyjímá. Já osobně bych si nekoupila jen kočárek celý bílý, celý černý a pak žlutý. Jinak se mi líbí všechny barvy. A Fortnum, jak reagovaly zájemkyně na sporťák, když ho viděly?
Dobré ránko
Tak jsem se jukla na m.koníka a Blani
že se tam vůbec chodíš rozčilovat ![]()
Nechápu jak holky,co ho viděli akorát chvilku v obchodě,nebo jen na netu ho můžou takhle pomlouvat
přečetla jsem si pár stránek a raději jsem dál ani nečetla,protože bych tam musela něco moooc pěkného napsat
hrůůůůza
Já taky nechodím pomlouvat třeba polské kočárky..i když bych ho nechtěla ani zadarmo,tak někomu zřejmě vyhovuje.a pokud nemám vlastní zkušenost tak mlčím no ne??
Ahoj Renčo, už tam taky ani nepáchnu. Přispěla jsem svou zkušenností, protože mě také zajímaly názory jiných uživatelek, ale tam je to vlákno čistě teoreticky protireversovské. ![]()
Holky … díky za rady ( byli sme teď pryč, tak jsem nereagovala dřív ) a asi vemu teda ten modrý. Paní ze špuntíka mi říkala, že ta růžová i fialová je v kolekci u ridera a ten bude až v červnu červenci a to nedokázala říct s jistotou. V červenci mám termín a nechci potom riskovat, že budu bez korbičky. Fotky jsem samo omrkla, jen jsem se chtěla ujistit, že ta modrá by pro holčičku taky byla ok, pač mi přijde zajímavější než ten molten red (jde mi totoiž jen o korbičku navíc otevřenou na léto, sporťák mám po prvním). Takže díky moc, jdu ho objednat a budu doufat, že je ještě skladem ![]()
Všichni naprosto bez problému, dokonce 1 maninka řekla ,že to poměřovala v obchodě s maxi, quinny a musty a řekla že janéčko vyšlo z toho nejlépe ![]()
Zrovna jsem také četla modrý koník a počkej ja těm kozám něco řeknu. Ono vidět a vyzkoušet je něco jiného
Tak zatím papa ajá jdu na ně