Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
14.6.10 12:27

Ali, jo jo, kolíbá se to, ale jak už jsem to tu šikovně okecala - trochu to vyrovnává drncáky :wink:

Maro, tak to máš barvu jako já :wink:
No váha je trochu větší, ale zase je sporťák víc stabilní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.6.10 21:17

Denny - jo jo, barva krasna, omrkla jsem ji ve tvem albu :]

Dneska jsem zase testovala Slaloma na dlouhe prochazce a uspel na 1 Z
Zatim nejlepsi kocarek, jaky jsem mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
15.6.10 08:55

Já jsem taky spokojená čím dál víc, i když začátky byly tuhé :roll: :lol: Kočárek se pěkně ojezdil a korbička je super multifunkční :palec: Už se opravdu těším na sporťák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.6.10 09:42

Ahojte holky, u té modré barvy u sporťáku je materiál jako mám já na tom vínovém? Takový ten látkošusták a zmenšovací vložka z jiného matrošu, takový semiš? Potřebuji ho už vyprat a chci se zeptat, jestli jste ho už některá oddendávaly z té konstrukce a praly? Já peru pořád dokolečka madlo a ty polstříky na kšírách a sedačku jen místně otírám, tak septám,jestli to jde celé sundat a dát do prajdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
15.6.10 10:14

Bianco, materiály jsou stejné, koukala jsem na ně ve Špuntíkovi :wink: No já ještě dlouho prát nebudu, tak snad ti poradí někdo jiný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
15.6.10 15:08

jane

Maminky potřebuji poradit jestli slalom nebo unlimit pořád nevým máte některá ten modrý můžete mi poslat fotky budu moc vděčná a nebo unlimit nevím jak by se jezdilo s těma kolečkama ale líbí se mi že není tak dlouhý a zda se dá už koupit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
15.6.10 18:36

Majo, inlimit nemá žádné opružení a nemá nafukovací kola. Vzhledem k tomu, že už i ten Slalom je celkem tvrdý a i tak to vyrovnávají ta velká nafukovací kola, unlimit bych volila asi jen do města s perfektními chodníky. I při mírně nerovném terénu budeš nešťastná. S mým Ondrou to v korbičce pěkně hází a drncá, musela jsem to řešit ,,tlumičem,, okolo hlavičky. Kočárek už ale celkem povolil a je to lepší. Každopádně za mě - volila bych Slalom :pankac:
Jinak já mám modrý, koukni do mého fotoalba - těhotenství, tam jsem ho nafotila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.6.10 21:47

Ahoj, jen se chci zmínit ohledně té tvrdosti odpružení, o které píšete. Já používám už sporták, a nezdá se mi teda vůbec tvrdý. Možná je to tím, že můj malej je už těžší, tak se tam tak nehází. Když byl malinký a já ho vozila v mutsíkovi, tak mi tam také lítal, asi to tak bude ve všech kočárkách mimo těch s pérama, jako třeba iglesíny nebo takové ty tanky jako Hartan atd, se kterým bych já ale teda nevyjela, vypadají podle mého děsně…ale pro miminko jsou asi konfortnější.
Jinak my ještě taky neprali ale asi bych to prala jen na nějaký jemný cyklus v pračce…a rozhodně ne moc často, kdo ví, jak by to ten matroš vydržel. Ale už jsem dnes musela foukat kola. Jinak jsem se projela s kamarádky Peg Perego GTtrojkou, a teda zatáčí to daleko lépe než Jané. Snad se ten můj Slalomek nějak vyjezdí. Na procházce jsem jí trošku záviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.6.10 21:52

Marro, ale ona ti zase mohla závidět, že ty na prcka krásně vidíš, můžeš si s ním povídat, sledovat jeho grimasy, když vidí to a támhle to a nemusí na něj svítit sluníčko? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
16.6.10 09:04
Bianca123 píše:
Marro, ale ona ti zase mohla závidět, že ty na prcka krásně vidíš, můžeš si s ním povídat, sledovat jeho grimasy, když vidí to a támhle to a nemusí na něj svítit sluníčko? :lol:

všechno má svoje, výhody i nevýhody :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
16.6.10 09:23

Přesně tak Denny, každá máme své priority nějak jinak naskládané a díky bohu, že je trh s kočárky tak rozmanitý. :palec: GT3 se mi moc líbí. Zkoušela jsem ho v obchodě, dobře vyřešená boudička, kdyby měl otočné sezení, dostal by se do nejužšího výběru.
Sakryš, to už zkončilo léto? Tady je zima a prší, tak se asi poperu s kočárkem, pokusím se sundat potahy a oprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
16.6.10 13:27

u nás je pořád nějak střídavě. Ale jsem ráda, že jsou pryč ty pařáky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.6.10 21:28

Ahojte holky :mavam: ,tak zase po dlouhé době u pc.Nešel mi net a do toho pořád mám co dělat.Konečně mám komodu s přebalovacím pultem a hurá i poličky na knížky.To to ale trvalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.6.10 10:40

Ty přípravy jsou kouzelný, my to měli úderem sedmého měsíce všechno hotové a pak jsme kolem toho chodili a vzdychali, kdy už tam bude ten náš Ondrášek :srdce: Kolikrát si na to období vzpomenu, je to nezapomenutelné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
18.6.10 23:03

Jj Denny tak nějak to je i u nás.Neustále otvírám skříňku s věcima a nemůžu se nabažit :srdce: :srdce: :srdce:
Manžílek se stále diví co má ten prcek věcí a ještě není na světě.Normálně jsem ho přistihla,že trochu žárlí.Všechna moje pozornost se soustřeďuje na mimčo a výbavičku a nedávno přišel jestli mu můžu chviličku věnovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bylo to hodně milý 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí