Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhojky, Denny, tak Ondra už byl na dovči? Nás teprve čeká, jedeme na konci července do Jižních Čech, tak jsem zvědavá, jak to zvládneme my. Zatím se rochníme na zahradě v bazénku. A kde jste byli na Slapech? Že ti holky obdivovaly Slalom se ani nedivím, je boží.
Jsem zvědavá, jak budeš spokojená se sporťákem, za chvíli už přesedláte, ne?
Alčo, jestli se ti nový Slalom líbí, tak do něj jdi. Já mám černou boudičku a nešisuje, šisovaly ty starší modely (nevím, ale někde jsem četla, že byly něčím naimpregnované a když se namočily, tak pak barvy bledly), tento je z jiného materiálu. Ve sněhu zatím nevím, jistě to nebude jako ty klasické čtyřkolové polské tanky, já jsem zimu odjezdila s Roanem a zatímco ostatní maminy s kočárky zápasily, já jela jakoby nic. Takže uvidíme, ale kola má velká a široká, tak se toho neobávám. Když se dá sníh zvládnout s golfkama, tak snad to dáme i se Slalomem. Trojkolky bych se nebála, já se stabilitou problémy žádné nemám. Ale na horách?
To bych asi vytáhla Roana.
V barvě Anis jsem ho ještě neviděla. Jak vypadá, jako na obrázcích, takový hodně svítivý?
Bianco koukám,že vašemu prďolkovi se ve vodě líbí a náležitě si to užívá.To musí být už super
My máme v plánu až se malý narodí a trochu rozkouká,vydat se na mini dovolenku jen na víkend tady v republice.Termín se nezadržitelně blíží a já už se nemohu dočkat ![]()
To jo, on vodu miluje. A když jsem ho vzala do velkého bazénu, tak už se mu v malém plivátku nelíbí a chce jít pořád do velkého. ![]()
To tě chápu, že už se nemůžeš dočkat, až budeš mít prcka u sebe. A víkend bude v pohodě, bude buď papat nebo spinkat, horší to bude u nás. Áďa je zvědavý, všude lozí, všechno dává do pusy, jsem zvědavá, jak to zvládneme. Ale už se těším.
Právě že ta barva Anis je tak krásně svítivá, včera jsem šla do obchodu a stál hned jako první a fakt mě uchvátil. Tak pořád nevím. Líbí se mi ještě Xlander XA a potom ABC Design Condor, tak fakt nevím, ale vůbec.
Alčo, jestli máš čas, tak to nechej ještě uležet, obcházej obchody a utřiď si priority, co od kočárku všechno chceš. Barva by neměla být tím hlavním kritériem. Já také nejdřív chtěla čtyřkolku, pro mě bylo důležité kritérium otočná sedačka, velké nezdvojené nafukovací kola a značka, která mi trochu zaručí kvalitu. Nakonec vyhrál designově a pocitově Slalom a jsem spokojená.
Bianco to je úžasný jak ty dětičky jsou chytrý.Ukážeš jim něco jinýho a oni hned poznají,že je to lepší
No jo ten váš to už je pořádný průzkumník to se snad ani nezastvíš,viď ![]()
Taky se těším až vyjedu s fungl novým slalomem a každý bude obdivovat,protože v okolí ho fakt nikdo nemá ![]()
Alimro, to máš pravdu, jak jsou ty děti chytré. Člověk by řekl, že v tak malé hlavince toho moc není, ale někdy se dost divím. Náš ráno vstane a první peláší k bráchovi do pokojíku a vleze si k němu do postele, sám přijde k ledničce a začne do ní bušit, když má chuť na něco dobrého, provinile na mě vzhlíží, když vědomně dělá něco, za co ho hubuju, prostě je to radost sledovat, jaké dělá pokroky. Ale i víc práce, nesmím ho pustit z očí, na vše lozí, slézt neumí, vše dává do pusy. Jsem fakt zvědavá na tu dovču. ![]()
Já už našeho Slaloma u nás potkala v modré barvě, co má Denny. Pasažérka byla asi 1,5 letá holčička a moc hezký.
Jo jo přesně jak říkáš oni jsou fifáci mají to všechno dokonale promyšlené a vědí jak na nás.A to je na tom to úžasné.Člověk by se chtěl někdy zlobit,ale nejde to ![]()
Dovča bude určitě v poho.Malý bude mít spousta věcí k poznávání, a i když je to víc práce myslím, že si to všichni užijete
![]()
V okolí opravdu bedlivě sleduji každý kočár,který mi přefrkne pod nosem,ale nové janéčko nikde ![]()
Alčo ahoj,
jestli můžu doporučit, pořiď si na hory do sněhu nějaký třebas i ojetý odpružený klasický sporťáček s vložnou taškou. Slalom je super, ale do takového terénu bych ho nebrala a zbytečně by jsi byla zklamaná. Já mám u mamky taky ještě jeden kočárek, odpružený, do vesnických cest a jsem spokojená s oběma ![]()
Ali, jsi hodná, děkuju ![]()
Já to beru jak to je a jsem vděčná za všechno. Někdy ale to ho i já mám plný zuby, třeba v deset večer, když Ondra usne a jsem K.O. musím ještě inhalovat.....
Nebo teď s kojením - musím začít odstavovat, abych mohla začít inhalovat svoje léky bez kterých jsem 3 měsíce a je to znát
no
někdy mi to pěkně štve ![]()
Bianco, byli jsme v kempu v Živohošti. Bylo to tam bezva a kemp měl svůj bazén, takže jsme se rochnili hlavně tam. A Ondrovi jsme tam máčeli nožičky, seděla jsem s ním ve stínu na kraji, děti tam řádili a cákali na něj a on byl spokojenej ![]()
Ahoj holky,tak jak zvládají vaši prckové ty vedra?Já stále 2v1,ale docela to jde ![]()
Denny musí to být opravdu náročné a to i po psychické stránce.Snad ty dětičky jsou velkým hnacím motorem aby si člověk uvědomil,že vždycky stojí za to žít i když to někdy není zrovna jednoduché ![]()
Ahojky, pořád jsme kvičeli po letním počasí a teď už mě pěkně štve. Venku 35 ve stínu, doma 27°, ven vycházíme jen chvilku ráno do obchodu a na dvorek až večer. A blbě spíme. Dnes musíme v poledne do poradny, asi se upečeme. Snad nebudou takové horka, až budeme na dovči, to bysme asi ani nevylezli ven.
Ali, už se ti to blíží, že? Držím pěsti, ať je vše O.K.
Bianco jsem na tom podobně,ale stále říkám,že to pořád ještě jde.Přesně tak chtěli jsme letní počasí tak tady ho máme se vším všudy.Dnes jdu taky do poradny tak doufám,že se ještě vrátím domů ![]()
Ali, jde to. Ondra je kupodivu nejusměvavější člen rodiny v tomhle počasí. Přes den ho otírám mokrou žiňkou nebo vlh.ubrousky. Dneska jsem mu máčela nožičky v bazénu u babičky, Kuba tam řádil, cákal a Ondrovi se to moc líbilo. A hnací motor to je . viz. fotka ![]()
Jinak spaní se zlepšilo, ale díky radě pani na rehabilitaci - musíme tam chodit, páč používá víc pravou stranu a nechce se mu moc pást koníčky. Ale ukázali mi jak na něj a je moc šikovnej, tak cvičíme a trénujeme. Jinak si pani všimla že drkotá bradičkou, je to sice roztomilé, ale je to prý známka toho, že je prostě ještě takovej ťutínkovatej, potřebuje chovat a ahlavně zavinovat. Tyhle děti prý nejsou ještě jakoby ,,dozrálé,,. No ale v tomhle vedru zavinovat
Než cažala ta vedra, tak jsem to dělala a on si liboval. Tak jsem vzala tetra osušku a po krmení ho ,,svázala,,. Usnul během minuty a spí od Osmi. On se mi totiž vždycky po půl hodině vzbudil a byl takovej rozkňouranej a strašil tu s náma do desíti. Tak uvidíme, jestli takhle bude spinkat pořád ![]()