Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
31.7.10 15:50

Tak přeju krásnou dovolenku a halvně si odpočiň :wink: Tatínkové ten zápřah potřebují :pankac: :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.8.10 12:26

holky, mě pořád uchází jedno kolo. Už jsem byla i v cykloservisu a vyměnili mi duši, ale uchází to pořád.
Ve Špuntíku mi řekli, že si mám s tím zajet někam do Prahy do ,,Jané servisu,, ale moc nadšená z toho nejsem :roll: Přemýšlím, že si radši objednám celé nové kolo :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
2.8.10 19:16

Ahoj holky,
mám takový dotaz (nechce se mi vše dočítat :oops: ). Pasuje na Jané slalom reverse 2010 hluboká korba a autosedačka 2007 nebo 2008?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.10 21:40

kamarádka mi říkala že pasují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.10 21:44

takže holky dneska dorazil balík :jazyk:
první dojmy byli nic moc i teď jsem stále taková rozčarovaná
kočárek se mi líbí(muž je z něj úplně vedle pořád se na něj chodí dívat)
stříška opravdu nemá konkurenci je úžasná
je opravdu hodně stabilní a super do terénu všechno přejede jak nic ale je fakt těžkej to je jediné co my vadí. když je v něm mimčo + ještě v košíku nákup tak je to mazec :nevim:
to že je úzký mi naopak vyhovuje mimčo v něm nelítá ze strany na stranu :wink:
přidávám fotečku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.10 21:44

a ještě jedna z venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.8.10 09:55

bramburko, pasuje, já to tak mám :wink: Korbičku s autosedajdou tuším kolekce 07/08 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.8.10 10:01

Malaho, tak koukám, jak malému kočárek sluší :wink:
Já už se taky těšim na sporťák. V kombinaci s hl.korbou s kočárku moc odvařená nejsem, je prostě tvrdý :roll: Čím je ale Ondra starší, tím víc mi to přestává vadit a i jemu.

Brambůrko, tady fotka našeho vozítka se starší korbičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
3.8.10 11:25

Tak super, díky za info. Já totiž mám starou korbu 2007 (taky marine), vajíčko budu mít asi od bráchy 2008 a sporťák chci nový. A 2009 jde taky nebo ta ne? Mi totiž bylo řečeno, že starší kolekce na něj pasují, ale 2009 ne. Tak se chci ujistit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
3.8.10 11:28

Co myslíte tím, že je tvrdý? Že není odpružený? Mi totiž přišel poměrně tvrdý i ten starší Slalom, ale nějak mi to nevadilo, sice nehoupal, ale já jsem s ním aspoň tak natřásala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.8.10 12:50

Měly by na něj pasovat všechny bezadaptérové verze, tedy i 2009 :wink: No jinak, je prostě tvrdý, žádné odpružení :roll: Jestli jsi měla před tím taky Janéčko, tak ti to vadit nebude, myslím naopak. Tenhle nový podvozek je oproti starším měkčí :wink: Jen my, co jsme měli odpružené sporťáky teď trpíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.10 16:18

tak to mě příjde opružený dost :jazyk: je to tím že jsem předtí měla buzze a ten není odpružený vůbec takže tohle je pro mě úplná houpačka 8-)

denny ta vaše korbička je mooc krásná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.8.10 16:41

Malaho…tak vzhledem k tomu, že jsem měla na první srágorku Hoco BigFoot, tak teď opravdu vnitřně trpím :lol: To je odpružený kočár, tomuhle říkám koza tvrdá :lol:
Mít třetí dítě, tak si kupuju na miminko klasiku vajíčko, Inglesinu nebo Pegperego a pak tebhle sporťák :pankac: Jako dvojnásobná matka jsem prostě zastánce toho, že miminko se má vozit v měkém...... ale to je samozřejmě můj názor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.8.10 16:42

malaho - k té korbičce - taky si myslím, že ty straší byly prostě povedenější a některé jsou barevně krásné pořád :wink: Ty nové se mi prostě vůbec nelíbí, hlavně teda tvarem. jsou takové…no.....ufonské :lol: :lol: :lol:

…a taky jsem shlédla tvojí sbírku kočárků :lol: :lol: :lol: koukám, že jsi stejný blázen jako většina z nás tady :pankac: Já na Kubu měla kočárků 5 ale na Ondráška jsem pozadu, to mám jen dva......zatím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.8.10 17:55
bramburka81 píše:
Ahoj holky,
mám takový dotaz (nechce se mi vše dočítat :oops: ). Pasuje na Jané slalom reverse 2010 hluboká korba a autosedačka 2007 nebo 2008?
Díky

ano pasuje..... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí