Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
3.8.10 22:47

Ahojky Denny tak už máš kolo spravené?Můj manžel má šikovný pařátky.Kdybych věděla, že si poradí i s tímhle hned bych ti vyřídila opravu.My zatím jezdíme bez závad a snad to taky vydrží.Včera dostal kočárek zase zabrat a opět mu píšu za jedna :palec: :palec: :palec: a tu jedničku dostává i od staršího synka,který byl úplně odvařený z toho jak rychle se kočárek skládá a krásně se s ním jezdí.Posílám jedno foto z procházky.Koukám,že fanynek slalomaček stále přibývá tak je to super.
Jinak mně osobně kočárek tvrdý nepřijde, ba naopak.Pro mě je pohodlný,ale našemu Míšánkovi se tam moc nelíbí.Když budu s kočárkem jezdit,tak ještě vydrží,ale nedej bože zastavit,tak je po spaní :mrgreen: Když zůstane spinkat v postýlce tak to vydrží i pět hodin v tahu.Ach jo a já se těšila jak si ten kočárek užiju :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
3.8.10 22:49

A ještě jedna s pasažérem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.8.10 15:47

Ahoj, tak neteř mojí známé má na doporučení také Jané Slalom reverse ( ve stejné barvě jako já )a už 2× reklamovali kolečka 8-o Úplně je ,,ojeli,, na dráty v gumách či co :nevim: 8-o
Mě zase povolují ty plasty v kolech ( jakoby poklice u aut :wink: ) a to nepočítám to neustále ucházející kolečko :roll: docela mě to teda štve!
Jinak jejich Tobík je 21.větna, ( takže o měsíc mladší než my ) má skoro 7 kilo a už se jí do té nové korbičky skoro nevejde, že prý v září jde do sporťáku 8-o :roll: a to je normálně veliký, žádný obřík :roll: Jsem ráda, že máme tu starší korbičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
6.8.10 09:21

Ahoj holky!
Náhodou jsem našla tuhle diskuzi. Mám druhé dítko. U prvního jsem přeskočila sporťák, do roka jezdila v Inglesině Magnum a pak rovnou v golfkách Peg Pérego Pliko P3. Ale nejsem s nimi spokojená a chtěla bych koupit slalom. Ale teď nevím, jestli jít do klasického nebo toho Reverse. Můžete mi sdělit zkušenosti? Mně by se moc líbila ta otočná sedačka a taky je to nové, že :-D …ale mám strach z té větší váhy, měnšího prostoru a hlavně ta nízkoprofilová kola. jezdím dost v terénu, tak aby to nebylo horší. Co myslíte?
Děkuji moc za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.8.10 10:36

Perulko, kola jsou velká, nafukovací a jsou na tom sporťáku oprvdu super :palec: Užší sedačky se neboj, malej ti v ní bude pěkně sedět a nebude ,,sjíždět,,. Hlavně polohování jde pěkně do lehu i do sedu a bouda se dá náklápět dle potřeby - oceníš ve větru nebo naopak v létě :wink: Váha je o něco víc než u předchozího Slalomu, ale tenhle má zas - podle mě - lepší stabilitu. Tak uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
6.8.10 13:01

Denny, takže bys šla radši do toho Reversu? A ty ho máš? Respektive měla jsi možnost reálně porovnat oba?
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.8.10 14:06

DENNY, cos stihla mít za kočárky? taky jsem jich už pár prošla, až se na mně asi okolí divně dívá :lol: Ale alespoň jsou zkušenosti, že :mrgreen: Trochu jsi mě teď šokovala s těmi kolečky, snad to je jen nějaká vyjímka a bude to ok. Plánuju jej totiž koupit na naše druhé dítko, sice času na přemýšlení ještě trocha je, ale úplně jsem se zbláznila do toho modrého, co máš Ty. :roll: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
6.8.10 17:43

Ahojte holky, tak jsme se vrátili z dovče, až bude trochu času, tak si pohraju s fotkama a ukážeme se. Prcek úplně v pohodě, všechny výlety absolvoval klidně v kočárku, spal dobře i cesta autem mu nevadila. Slalom musím opět pochválit, zvládli jsme s ním veškerý terén-brutální kočičí hlavy v Hradci na náměstí, cestu na Landštejn i věčně upatlané ruce. Měla jsem strach, že někde píchneme, ale já mám na kola štěstí. „Ťuk, ťuk, ťuk“. Ani neuchází, jen občas jemně píská kotoučovka a já jsem líná jít koupit sprej. To, že je těžší je daň za stabilitu, která je u nás 100%. Ani těžké výmoly s ním nezacloumaly.
Konečně jsem potkala v Hradci „spoluslalomačky“ - jednou ten stejný sporťák, co mám já a jednou jsem zahlídla s Transporterem nějakým červeným, asi taky Molten Red. Jinak starších Slalomů hodně, hodně Speedi, S4 a potom takové ty časté polské. Zahlídla jsem i Concord Neo celý černý, že by Carbon Neo?

Jinak holky, fotky pěkné, kočárky jsou všechny moc pěkné. Konečně vidím i Anis. Maláho…, malému to v něm moc sluší, našla jsi konečně kočárek svého srdce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.8.10 22:18

Perulko, mám nový Revers, ale zatím jezdím s hl.korbou.
Na první dítko jsem měla myslím 4 kočárky, než jsem našla ten pravý :wink: Jen doufám, že teď s Ondrou zůstanem u jednoho a pak třeba jen golfky. I když, ze začátku jsme měla nutkání tenhle prodata a koupit si Espiro GTX, oproti Slalomu je krásně odpružený, což je pro mě jediné velké mínus tohodle kočárku. jenže jak Ondra roste, přestává to myslím vadit nám oběma takže do sporťáku už to vydržíme a jako spor|ťák je myslím tenhle nový Slalom bezkonkurenční. Kdybych měla třetí mimi, tak si prostě pořídím do půl roka klasiku houpací hl.kočárek a pak tenhle sporťáček :wink: :wink: :wink: Jinak opravdu doporučuji a taky doufám, že to s těmi kolečky je jen nějaká vyjímka :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
7.8.10 20:52

Tak jsem to asi s těma kolečkama zakřikla.Uchází nám stále pravé kolo,už třikrát jsme dofoukávali a nebo je píchlé :-? Taky bych se chtěla zeptat jestli některá z vás používá tu pumpičku co je ke kočárku neb mně to s ní vůbec nejde.Takže hustíme přes kompresor.Denny tady zmínila,že by si objednala nové kolečko.Já o tom taky silně uvažuji.Takže po víkendu zkusím Handy a uvidíme na kolik by to vyšlo nebo jestli se to takhle dá zvlášť objednat.Jinak kočárek je suprovej.Jezdíme stále v terénu a fakt drží :palec:
Bianco vítám tě zpátky z dovolenky :mavam: :mavam: :mavam: Doufám,že si pořádně zapřáhla mužíčka a ty jsi odpočívala a nabírala nové síly.Počásko na cestování jste měli ideální tak doufám,že jste si to celá rodinka užili.Už se moc těším na fotečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.8.10 14:38

Ali, zajeď si do nějakého cykloservisu ať se ti na to podívají. třeba to bude v nejlepším případě píchlé. A jestli to bude vydným ventýlkem, tak by si s tím možná taky poradili. Já se tam chystám v pondělí a kadyž mi řeknou, že to spravit neumí, chystám se na reklamaci nebo ještě ten servis jané, co je v Praze někde na ,,jižňáku,,. Fungují prý i na domluvu a mohli by nám to spravit na počkání - jak nám řekla pani ve Špuntíkovi. Do reklamace se mi teda moc nechce, páč odevzdat kočár a mít nějaký náhradní na bůhví kdy se mi teda nechce :roll: Tak uvidíme, písni, jak jsi pořídila ju.

Jinak dofukuju originál pumpičkou a jde nám to v pohodě. Je sice taková ,,nic moc,, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
8.8.10 20:22

Ahojte holky, Ali, počasí nám vyšlo super, jen jeden den pršelo, za to teď ty povodně - děs běs. Chudáci lidi! Manžílka jsem samo že zapřáhla, ale nemusela jsem používat hrubou sílu, docela sám a dobrovolně se angažoval a věnoval se dětem, to bylo super, že jsem nemusela vařit a nic poklízet. Ale že bych si nějak odpočinula, to taky ne. Pořád jsme lítali někde po výletech, ale večer jsem chodila na bazén a do vířivky, dala jsem si masáž.
Tady pár fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
8.8.10 20:24

Starší brácha a v pozadí Vajgar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
8.8.10 20:29

A tady je zřejmé, že nám kočárek nedělal problémy v žádném terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.8.10 13:58

Bianco, koukám, že jste si to užili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie