Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
19.7.10 11:32

Tak už na to přišel a docela se mu to líbí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.7.10 12:30

Jééé, tak to je těžká pohodička. :palec: A ještě to vypadá, že k tomu vegetpolehu Ondrášek něco moc chytrého povídá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.7.10 19:09

no jo, už mívá pěkně rozkecáno, hlavně po ránu :lol: a tohle je focené ráno hned po probuzení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
20.7.10 20:47

Ahojky holky,tak jsem doma i se svým tolik vytouženým uzlíčkem.Jmenuje se Michálek a narodil se 16.7.2010 1 hodinu po půlnoci - míry 3,75kg a 53 cm.Nevím co víc napsat,jsem plná emocí a nesmírně šťastná :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.7.10 21:12

ali 8-o tak to byl teda fofr :dance: :dance: :dance: moc moc moc moc gratuluju. Je to pěknej kousek ......štěstí :srdce: :-D
Tak vám přeju hodně zdravíčka, mlíčka a do života jen samé štěstí :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
20.7.10 21:40

Alimra - moc gratuluji :dance: :dance: :dance: To je krásná zprávička, tak konečně si se dočkala a už můžete testovat i kočárek :pankac: Michálek je krásňoučký miminko :kytka:

Já stále nic :think: zítra jdu na kontrolu, tak jsem moc zvědavá na nové informace. Už se toho drobečka nemůžu dočkat :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.7.10 08:17

…ali, úplně jsi mi připoměla ty chvilky, když jsme si toho drobka přinesli domů :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
21.7.10 19:49

Ali, taky se přidávám s gratulací, Michálek je moc krásný, přeji mu do života hodně zdraví a lásky. Blahopřeji. :kytka:
A samozřejmě přeji i příjemné poježděníčko se Slalomem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.7.10 22:44

Děvčátka děkuji vám všem za gratulace :kytka: Vždycky jsem tvrdila,že miminko je zázrak,ale teď je to snad ještě něco víc.Ten malý prďolka je mezi námi pár dnů a už nás má obmotané kolem prstů.Jsme z něj všichni paf :hug:
NUTKANI-moc přeju ať ti to čekání na drobečka co nejrychleji uteče a můžeš být šťastnou maminkou stejně jako já :srdce:
DENY-Ondrášek dělá neuvěřitelné pokroky já jen zírám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.7.10 13:59

Ali, to je jasný, že si vás všechny tahle srágorka malinká ochočí :srdce: :-D Užívej si to, houpej, chovej, mazli, ber si ho do postele…prostě dělej všechno co chceš a kašli na ostatní :wink: Na tohle budeš přeci jednou vzpomínat :wink: :srdce:

Ondrášek mi dělá radost, měla jsem strach, že bude nějak po zadu, ale opravdu to dohání a na bříšku vydrží dýl a dýl :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.7.10 22:33

Denny je to přesně jak si psala.Mazlíme se :hug: ,spinkáme spolu zkrátka si to užíváme.Mám pocit,že nic jiného neexistuje.Vím,že se to nebude opakovat takže domácnost a tak trochu i manžílek jdou stranou :lol: Ale bere to statečně :wink:
Kdo mě nepřestává udivovat je starší syn,který tak ochotně a hlavně dobrovolně pomáhá s péčí o Michálka.
Nesmím zapomenout že jsme už vyrazili s novým kočárkem a jsem maximálně spokojená a Míša očividně taky.I přes nerovný terén dokážu kočárek ovládat jednou rukou, je velice stabilní,když zabrzdím kočárek opravdu stojí na místě no myslím že časem přibudou ještě další pozitiva.Zrovna dneska se u nás sešlo část příbuzenstva a nemohli spustit oči z kočárku.Teda až po Míšovi :-) I moje mamka,která byla z trojkolky dost v rozpacích je nadšená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.7.10 22:52

Ali, tak to je super, že jsi spokojená s kočárkem a že se líbí.
Je nádherné malé miminečko a mazlení se s tím malým křehkým tvorečkem, krásná doba! Ale každá má něco do sebe. My už začínáme dělat sami první kroky, dnes už ke mně sám přišel, asi 4 kroky. Mazlení ho teď nějak nebere, vemu ho do náruče a chci se s ním mazlit a on se vysmykne a hned na zem lozit a vozit autíčko, ale jakmile se něčeho lekne, hned je u mě. Musíme si užívat každou chvilku, dokud je máme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.7.10 22:56

Ali tak to je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.7.10 10:08

Tak dávám ftku naší larvičky. Takhle ho zamotám - do čehokoliv - a pak usne ve vteřině :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.7.10 11:29

Jé Denny to je ale překrásná larvička :kytka:
Taky posílám svoje dvě larvičky :srdce:
Bianco-vy už budete chodit?Tak to je prďous šikula.Tyhle začátky jsou kouzelný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí