Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMajo, to je mi líto. Já měla za to, že tyhle potahy už to dělat nebudou
Zkus zavolat tam, kde jsi ho koupila
![]()
Jinak já nástup v pondělí do motola, spirometrie 44%, což je dost děsný
trochu jsem se tam z toho panu doktorovi složila, tak špatný jsem to nečekala…vzhledem k těm depresím, co mám už dýl jsem si odvezla i recept na antidepresiva, protože už to sama nezvládam a přiznávám to…
Denny co to tady čtu
Věřila jsem,že to zvládneš.Moc mě to mrzí.S kým si tady budu psát
Nevím co napsat,ale budu držet palečky ať jseš brzo fit ![]()
Jedno ale napsat musím.To,že sis přiznala,že to nezvládáš a vyfasovala jsi antidepresiva,tak to je první krok k uzdravení.To je děsná úleva a věř,že vím o čem mluvím.Nemůžeš být na to sama a i přes veškerou péči milující rodiny to není tak jednoduché.To není zlomená noha,která se zahojí a je to dobrý.Dušička bolí a bolí a nikdo neví co s ní a to je potom věc.Denny už si někdy slyšela o kineziologii.Ta mě zachránila jinak bych prý asi byla v Bohnicích.Zkus se u vás pozeptat jestli to někdo v okolí nedělá.Bohužel ti nemůžu víc pomoc.Myslím na tebe a věřím,že jsi silná a zvládneš to ![]()
![]()
Ahoj holky, Denny, to je mi líto, že se ti přitížilo. Je jasné, že ti bude bez kluků smutno, ale dají tě tam v Motole zase do kupy a bude dobře. S těmi antidepresivy - připadne mi, že se dneska už není za co stydět, protože jak to tak postupně slýchám, tak je užívá kde kdo, i já beru Argofan (venlafaxin) a musím říct, že bez něj bych jinak nemohla normálně fungovat. Držím palečky, aby bylo zase co nejdřív dobře.
Alimro, o té kineziologii už mi říkalo více lidí, tak si říkám, že bych to zkusila, ale kde narazit na dobrého kineziologa? A co to přesně je? U nás dělá jedna paní (byla jsem u ní asi před 2 lety) taková cvičení, podle cviků si něco naťukala do počítače a potom mi dala soustavu takových cviků, něco jako jóga spíš na dýchání, to je ono? Pamatuju si, že mi to před tím celkem pomohlo, mám totiž problémy s páteří a pořád mě bolí hlava a do toho ty deprese!
Teď bych to potřebovala jako sůl, není mi moc dobře a do toho bojujeme s tatínkovou nemocí. ![]()
Tak holky, držme se, jsme přece silné, my to zvládneme.
![]()
Ahoj,
moc vám děkuju holky. Já se to snažim brát z té lepší stránky…jako všechno, jinak bych se asi už zbláznila. Odpočinu si tam a hlavně vyspim, takže se už vlastně docela těšim ![]()
Jinak já služby psycholožky využívám už co se mi narodil Kuba - ona je to vlastně moje kamarádka a zná tuhle nemoc, dělá hlavně psycholožku pro děti s CF. Takže je to pro mě lehčí, vlastně si jakoby povídám s kamarádkou.....
Ahoj
,
BIANCO já jezdím na kineziologii už asi pět let.Ne všude je to stejné.Já vždycyky přijedu a paní se mě zeptá jak se mám,co v rodině a co mě trápí.Snaží se pochopit můj problém a dává mi vysvětlení proč se to tak všechno děje.Dokáže mě zbavit takového vnitřního tlaku a to tím,že mi přikládá svoji dlaň na moje čelo.Pokaždé cítím strašný tlak v hlavě a hučí mi v uších.Prý je to tak správně.Taky dostávám do sklenky vody bylinné kapičky,které tam vypiju,a když už je toho hodně moc tak dostanu i pár kapiček pod jazyk.Taky pracuje s mojema rukama a přeříkává různé věci,ale to jí nerozumím,protože to říká strašně rychle.Vysvětlovala mi to,ale to už si bohužel nepamatuju.Odcházím od ním minimálně o polovinu lehčí a se šílenou bolestí hlavy,která za dva až tři dny přejde.Až přestane bolet hlava cítím velikou úlevu po celém těle a mám zase na nějakou dobu klid.Byla jsem tam i se starším synem a taky nám to zabralo.Je to lepší než prášky,ale někdy to nejde ani bez těch prášků.i když co chodím na kinezi zvládám to bez nich ![]()
DENNY určitě je to těžké,ale je dobře, že k tomu přistupuješ z té lepší stránky.Odpočineš si,nabereš nové síly a budeš zase jako čiperka.Myslím na tebe
![]()
.....já jsem na mrtvici
V úterý tu byli tchánovci a ve středu nám volali, že tchán má chřiplku či co a jak je nám.....? Tak včera to chitlo Michala a dnešní noc jsem trpěla já a dneska jsem zas tam, kde jsme byla
sotva dýchám, chrchlám a mám zas ucpaný nos
…bych jako chtěla vědět, jestli tchán na sobě něco necítil, že mu není dobře nebo tak něco a přeci k nám šli. Teď se modlím, aby to nechytl Ondra nebo Kuba…
Denny, ať žije ohleduplnost!
Ale to zase bude dobrý. V tom Motole se dáš do kupy a odpočineš si. Říkám si, že bych taky potřebovala na chvilku někam vypadnout, třeba aspoň na jeden den. Starší syn donesl ze školy nějakou virozu, včera jsem to dostala já i malý. V noci nespal, pořád vysáváme soplíky, má i teplotu, brečí. Dnes přes den vůbec nespal a jen kňourá, mně se asi rozletí hlava. A manžel dneska měl zase hodně práce a přijel před chvílí. ![]()
Ale vedle je klid, tak snad už se mu podařilo usnout. To zase bude noc! ![]()
Denny,Bianco já jsem na tom podobně.Volala ségra,že potřebuje pohlídat kluky,no co si myslíte,ten mladší chrchlal jako blázen.Myslela jsem,že jí trefím,když mi je dovezla.Starší synátor kašle a má rýmu už od pondělí,to samé manža a já se fakt modlím ať to nechytnu já nebo nedejbůh Míša,i když ten občas taky zakašle a včera v noci z něj vylítly takový nudle no hnus,ale jinak mu z nosánku nic neteče,tak snad bude v poho.Jenže ono je to všude takže si nepomůžu.Volala kamarádka a sousedka,že se za námi staví,ale radši jsem je odmítla,protože mám z těch nemocí opravdu strach.A proč toho malýho píďánka zbytečně vystavovat nemocem.
Holky přeji vám klidnou a ničím nerušenou noc plnou sladkého spánku a hlavně ať jste vy i vaše děťátka zdravé.
Denny neboj co nevidět si odpočneš a bude to v poho ![]()
Bianco nevím jestli tě to uklidní,ale můj manža přijel 21.30 a odjížděl ve 3 ráno a takhle to táhne už skoro celý týden.To mi rozum nebere ![]()
já sem spokojená s kočárkem
Příspěvek upraven 01.10.10 v 07:27
Ahoj holky,jak válčíte s nemocemi?Doufám,že to není nic vážného nebo jste se tomu úspěšně vyhly.Já to samo chytla od synátora a od manžela, do toho se mi přidaly žaludeční potíže a ledviny.Včera to bylo šílené a myslela jsem,že si budu muset zajet k lékaři,ale na radu kamarádky jsem vydržela a zůstala doma v pelechu a dnes se cítím lépe
Nemám ráda tohle období a obzvlášť,když teď máme doma malýho prcka to se člověk bojí dvojnásob.No musíme to nějako vydržet ![]()
caute slalomacky,
necitala som celu tuto diskusiu ale predsa by som vas chcela poprosit o radu. Babatko sa nam narodi v decembri a ja stojim pred rozhodnutim ci kupit slalom 2010 alebo 2009. chcela by som celu trojkombinaciu aj s vanickou aj s autosedackou. viem, ze vanicka aj sportova sedacka su uzsie ako na 2009, je to az taky problem? mne sa sedacia cast 2009 zda az prilis siroka a to mi trosku vadi. niekolkokrat som videla 2009 aj 2010 nazivo ale stale sa neviem rozhodnut. Tak prosiiiim poradte. Je tu niekto kto mal aj slalom 2009 aj slalom 2010? je nejaky rozdiel medzi jazdenim, s ktorym sa lepsie manipuluje, alebo v niecom inom? Mne osobne sa veeeeelmi paci novy slalom 2010 ale som rozhodnuta zmierit sa aj s 2009 ak je lepsia. Za kazdu reakciu vopred dakujem PS: v zime nevidim problem, lebo my byvame po tatrami a tu sa chodi v zime v sankach a nie v kociari, a ak v kociari tak len velmi zriedka ![]()
Ali, my jsme nachlazení všichni čtyři. Adámek měl i horečky a dnes už má jen rýmu. Ale hroznou. Pořád vysáváme, špatně jí, špatně spí, je otrávený, kňourá, nechce si nos nechat ani otřít, úplně mi to připomnělo naše dětské léta, jak jsme měli neustále zelenou nudli u nosu.
Ve čtvrtek máme jít na očkování, tak musím zavolat doktorce a přeobjednat se.
Tino, já mám jen 2010 a jenom sporťák a nemůžu srovnat se staršími modely. Ale někde uprostřed diskuze Katka srovnává myslím 2008 s 2010. Ale ty jsi oba modely viděla a víš, jaké jsou jejich přednosti - u 2009 širší sezení a u 2010 otočné sezení a komfortní polohování, tak teď už jen vybrat podle toho, čemu dáváš přednost a podle pocitu. Vezmi ten, ke kterému tě srdce víc táhne. Já jsem s kočárkem stále moc spokojená a neměnila bych a dokonce jsem ještě ani nepíchla, čemuž se teda dost divím vzhledem k tomu, čím vším jsem už projela.
Bianco tak to přeju brzké uzdravení.My už jen frkáme i Miškovi sem tam něco vyleze z nosu a zakašle,ale jinak je fit,tak snad to nezakřiknu
Vzpoměla jsem si na Denny jak asi bojuje,ale určitě to bude mít takhle lepší,větší klid a odpočine si.Snad to doma kluci zvládnou,no každopádně držím palec všem ![]()
Tino já se taky rozhodovala mezi 2009 nebo 2010 a to z důvodu lůžka.Ta starší je o něco širší a jelikož se nám prcek narodil v červenci,tak jsem se bála,že to v nové kolekci neodjezdím.Jenže dneska už vím,že to neodvozím ani v té staré takže mám na zimu náhradní hluboký kočár.Jinak abych upřesnila ze staré kolekce mám hlubokou korbu a autosedačku a z nové kolekce zase jen sporťák,protože o ten mi šlo.To otočné sezení a perfektní polohování jak píšou holky jednoznačně vyhrálo.Já sama ozkouším až příští rok
Jak psala Bianca zvaž co je pro tebe důležité a dej na pocity.Pak máš jistý výběr na 100% ![]()
Ahojte
Tino, mne osobne se mooooc libi cela nova kolekce, vcetne hl. luzka i autosedacky.
Cekat miminko v zime, jdu do ni…
Co se tyce jizdnich vlastnosti… nebudu ti nalhavat, nove jane je tezsi- je to znat, se starym janeckem jsem jezdila s prstem v nose, zase nove je o neco vice stabilnejsi