Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
19.2.11 12:37

ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.2.11 12:38

a tady posílám fotečku s novou kapsou na pláštěnku (mezi koly) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.2.11 12:50

Ahojky, Sharis, co by ses vtírala? Dyť sem patříš mezi nás Slalomářky. :hug: Moc pěkná deka, taková hleďavá. A ta podložka je šitá na míru? Že tam pěkně sedne. Tys oddendala tu origoš zelenou, nelíbila se ti? No jo, já mít holčičku, tak budu chtít taky někde kytičku. No co už! Mám dva kluky.
Denny, Concord se mi taky moc líbil. Ale nechybělo by ti otočné sezení? Prdíska máš ještě malého. :think: Jdi do Unlimitu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.2.11 13:01

Sharis, nakoukla jsem do toho tvého odkazu na Pinkie a líbí se mi ty sedací vaky. http://www.pinkie.cz/…ed-cars.html. Nemáte ho některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.2.11 13:07

ahoj Bianco to je od Tebe moc hezké :kytka:
Ta podložka je univerzální, takže sedí (nebo by aspoň měla) do všech kočárků. Na těch fotečkách to není moc vidět, ale v tom sedáku je o něco širší, ale ničemu to nevadí. Jinak zelená je taky v poho, máme to na střídačku :wink:
Jinak ten sedací pytel ještě nemáme, ale půjdem do toho zelenýho. Malá bude mít růžovo-zelený pokoj a já už to úplně vidím, jak to tam bude. Budu objednávat takovou sadičku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.2.11 13:44

Na holčičky mají hezčí barvy. Ta zelená s růžovou jsou pěkné. Ale my jsme ulítlí na auta, tak bysme šli po tom autíčkovém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.2.11 20:43

Sharis, moooc pěkný :wink: Je to decentní a moc hezký pro holčičku😉 Já budu chtít taky tu kapsu dolů…jen nevím,jestli si mě tu necháte,když se mi povedlo tohle..... :dance: :dance: :dance: už nebudu Slalomářka,nebo jen na půl :lol:

Bianco, pořád jsem ještě nerozvážná,bojuju mezi šířkou sedáku + pro Concord nebo otočné sezení + pro Unlimit. Ale já asi půjdu do toho Unlimitu,když už se mi povedlo ukecat jednoho prodejce na výměnu té sedačky a budu takmít svojí milovanou barvičku… a hlavně,ten Concord má pěkně blbej košík, nedala bych do něj skoro nic,kam se hrabe na Slalom :roll:
Bylijsmedneskaještě jednou vMalvíkovi s mužem. Z Concordu odvařenej nebyl,jsmeprostě zvyklí na tu pevnou zádovou opěrku a tu boudičku, ta je prostě bezva.U Concordu se dá taky dobře polohovat, ale jen v sedě. jak dáš záda do lehu,stáhne se s lůžkem a prakticky je jen do půlky :roll: Prostě ta modrá varianta byla náhradou za to,kdybych nikoho neukecala do té výměny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
19.2.11 21:08

Ahojky děvčátka :mavam: , tak koukám, že nám to tady Denny konečně pěkně rozhejbala :mrgreen:
Denny jak jsem psala kočárkům vůbec nerozumím a to, že mám slaloma je díky vám tady :kytka: :kytka: :kytka: , ale dávám hlas pro unlimit.
Sharis kočárek s tou dečkou a podložkou vypadá nádherně a i já jsem si od pinkie objednala fusak, tak se nemůžu dočkat až přijde, ale hlavně ať už se udělá trošku hezky a můžeme poprvé do sporťáku :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.2.11 21:21

Denny, to víš, že si tě tu necháme, vždyť to zase taková změna není. Jedno kolo navíc, no. :mrgreen:
Ali, taky už chcu pěkné počasí! Toto je za trest, už z toho chytám depku. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.2.11 22:36

Tak to jsem ráda Bianco :wink: jojo,budu bmít o jedno kolečko navíc chichi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.2.11 11:31

Denny tak to jsem ráda i za Tebe, že jsi to nakonec dokázala udělat tak, aby jsi měla přeně to, co chceš. Já to měla podobně a ta úleva byla obrovská :lol: :dance:
Jinak Vám holky moc děkuju za pochvalu, taky jsem spokojená a souhlasím s Vámi, už ať je venku léééééééto, protože tohle se fakt už nedá :zed:
Když jsem s malou venku, tak si odpočinu víc, než když jsme doma :nevim: …možná toho doma i víc nachodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.2.11 12:02

Sharis, já jen pořád řeším,o kolik bude jízda s Unlimitem tvrdší než sse Slalomem :nevim:
Už jsemz toho přemýšlení dost hotová…a už jsem normálně ve stavu, že si nechám Slaloma, protože nevím, pro co se rozhodnout :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
20.2.11 17:26

to jsou dilema…taky jsem to strašně řešila a málem jsem už ten fusion taky koupila. Jen o té stříšce, jak jsi Denny psala, že se špatně polohuje, když je kočárek v lehu. Tak jsem na diskuzi na modrým koníku četla, že se polohuje v pohodě, jen se musí někde odepnout nějaké pásky, které poutají tu střechu ke konstrukci či co. Každopádně, kdyby sis ho nakonec koupila, tak si pročti tu diskuzi na koníkovi, je tam o fusionu hodně tipů a maminky jsou z něj nadšený. Pro mě bylo jediné minus ta váha a pak jsem si říkala, že když už mít tak těžký kočár, tak alespoň s dobrýma velkýma kolama (jako slalom nebo i unlimit) protože ty kolečka u fusionu ve předu jsou fakt malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
20.2.11 17:31

vecičky z pinkie jsou fakt bomba, taky plánuju něco objednat, ale až budu mít vyřešený kočárek, slaloma už na jaře prodám…takže už taky asi nebudu v klubu:)) Čekám na novou kolekci toho buggstera. Někdo psal, že má blbý ty rukojeti, ale jezdila jsem s ním na prodejně a jednou rukou se ovládal daleko lépe, než těžký slalom. a i maminky v diskuzích chválí ovladatelnost. No, jsem zvědavá, jak budu spokojená. Oproti slalomu to bude velká změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.2.11 17:50

marro,my to na prodejně zkoušeli s fusionem a s tou boudičkou, ale stejně,jak bylo lůžko v lehu tak boudička byla sotva v půlce. Přesky tam jsou, ale těma je připnuté to lůžko ke konstrukci. Boudička je k lůžku připnutá zipem…teda aspoň já jsem tam nic jiného nenašla :nevim: . Ale každopádně díky, kouknu do diskuze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí