Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Prohttp://www.detskydum.cz/…erse-280501/#… vyděli ste 2011 to je děs za mě a to máš jane 2010 tu klasiku
http://www.4mimi.cz/detail.php?… tak tady je maj za supr cenu aji s nánožníkem
Denny píše:
Z mě Slalom Reverse, opět by vyhrál
Koupila ho ode mě paní, co má 5měsíční holčičku. Do korbičky se už s fusakem a oblečená nevejde a nechce jí vozit směrem ven. Ráda by, aby na ní ještě pořád mohla koukat a to vzájemě.....úplně jí chápu. 5 měsíců, to je prostě ještě miminečko a nevidět mámu, ten jediný známý obličej,to mi přijde dost drastický - toť můj názor. Hlavně mi přijde, že miminka takhle mnohem klidněji v kočárku usínají.Kamarádka měla na obě holčičky sporťáky už cca od 7měsíce směrem ven a obě jí to spaní prořvaly… Mě kluci usínali krásně, a mě vždycky na mě párkrát mrkli, jestli tam jsem a pak usnuli
Přesně tohle jsem řešila nedávno, když jsem prodala korbičku Capazo a malou jsem dala do sporťáku (mám SLalom 2009) a zrazu jsme na sebe neviděli, no bylo to divný, takže jsem chvíli sháněla nový sporťák otočný a mrzelo mě, že nemám Slalom 2010 Reverse. Nakonec za dva dny se to srovnalo, malý to teda nevadilo asi tak jako mě, za nějakých 5-10minut venku usne, spíš já byla z toho nesvá. Ale už jsem si zvykla, i když ji pořád zvrchu kontroluju.
Jelikož nemůžu mít doma kočáry tři, tak ten otočný sporťák už nesháním, ale sháním lepší golfky na cestování a asi to budou taky Cybex Callisto.
Sorry, že jsem se takhle rozepsala, ale nedalo mi to ![]()
Katko, mně připadne, že jsi Slalom prodala ještě za dobrou cenu. Byl to jen sporťák, ne? Není nic zvláštního, když skoro rok ježděný kočár spadne na polovinu pořizovací ceny. Já chci příští týden taky koupit golfky, tak jsem zvědavá, jak moc budeme jezdit se Slalomem, jestli ho taky radši už neprodám. Ale náš malý se velmi rád vozí. V kočárku tráví i několik hodin a neprotestuje. A to má už taky přes 1.5 roku.
Majo, ten rozdíl v ceně je v modelech - otočná a neotočná sedačka.
Denny, přesně jak píšeš. Já bych Slalom otočný koupila znovu. U mě splnil všechno, co jsem od kočárku potřebovala. Sice je kontroverzní kvůli své šířce, ale třeba Callisto má uváděných taky 30 cm a tolik povyku se kolem toho nedělá. Ty můžeš srovnat.
přesně, jané reverse je stejně široký jako většina golfek, které se prodávají pro starší děti a nikdo to neřeší. pak jen zůží zbytečně široký jané a spousta lidí odsoudí celý kočár aniž by ocenili všechny ty výhody a vylepšení.
co se týká nové kolekce, tak mě se strašně líbí ta barva retro. Tu bych chtěla vidět naživo.
tak ten retro sa paci aj mne a kedze ja mam dievcatko tak aj ten fialovo-ruzovy ale na tej stranke su tie farby take ostre, na malvikovi to vyzera uplne inak http://www.malvik.sk/…Reverse-2011 a najlepsie je, ze kazdy kritizoval tu sirku a oni vydali kolekciu 2011 presne taku istu, no asi sa im predava dobre inak by s tym nieco urobili, ci nie? Ja mam aj korbicku Transporter, od ktorej ma vsetci odhovarali a mame tri mesiace a stale dost miesta a som rada, ze som sa nenechala odhovorit, pretoze vyzera super, mne sa paci ovela viac ako tie starsie, takze by som to urcite lutovala ![]()
Tak mě se ty nové barvy moc nelíbí, to už jsem psala. nejvíc ta District a nějaká výrazná modrá mi tam prostě chybí.
Jinak k těm šířkám sedáku - pořád se to probírá
Teutonia má 33cm, Hoco má 31, ostatní se pohybují tak nějak stejně 33/34 cm. Plostrování, materiál a propracování sedačky Jané u mě vyhrává na 100%
Dneska mi sousedka půjčila Xlander, jediné + co jsem na něm viděla je právě ta šířka sedačky. Oproti Jané si tam teda Ondra hověl. Ovšem to ostatní…dost mě zklamal. Velká přední kola špatně ovladatelná a díky placatým profilům gum se pořád zasekávala a otočit se na místě jako se Slalomem - nemožné! S láskou jsme vzpomínala na Slalomka a jen pevně doufám, že Concord mě nezklame ![]()
Denny a kdypak bude doma? Už se těším na fotky. Denny a jak se jezdí s Callistem? Já pořád študuju golfky, už bych je taky chtěla mít vybrané a mít pokoj. ![]()
Mě ty barvy u nového Slalomu taky moc neuchvátily. Pořád se mi nejvíc líbí Molten Red. To Retro vypadá zajímavě, ale tak odvážná nejsem. Na mě už je ta kombinace červeno-modré a ještě s potiskem dost divoká.
Bianco, tak snad už by měl být zítra…pošta mě pořád nepřestává udivovvat
![]()
Neboj, hned nafotím a sdělím dojmy ![]()
No ty barvičky, čekala jsem teda nějakou větší a radikálnější změnu…to Retro se mi teda nelíbí vůbec, ještě tak s tou žlutou boudou, ale to bych zas nevzala z praktického důvodu a jedna jediná, co se mi opravdu líbí a viděla jsem jí i na živo je právě ta kávová District, je krásná, fakt
![]()
Jinak Callisto jsou fajn, teď jezdíme ( ty kratší procházky nebo na nákup ) a nestěžuju si. Bouda dobře chrání, lůžko je celkem dlouhé a Ondra je tam i s fusakem. No a jízdní vlastnosti…ty jsou prostě na jedničku. Kolečka jsou totiž celkem velká a zvládnou klasický chodníkový terén…a ten je kolikrát hrozný
![]()
Ahoj vsem,
muzu mit mozna pro znalkyne hloupej dotaz? ![]()
Jane Slalom Pro 475 Styron (2009) je barva černa nebo tmave modra?
Diky!
PS: Ahoj Denny! ![]()
Ahoj Márty,
není to Stylon?
Myslím, že by měl být černý ne
![]()
http://www.kocarek.cz/…on-2105.html
Jasne, ze Stylon
, ale ta kolekce 2009. Tak to by bylo supr, kdyby byl cernej ![]()
…ještě ne, čekám na balík. Měl by být dneska v rozvozu, jenže my nemáme dole zvonek. Volala jsme na poštu a prosila je, aby mě řidič jen prozvonil že už je dole a já mu zavolám zpátky - no, ale vzhledem k tomu, že máme poštu dva bloky od baráku, vyjeli v děvět a je čtvrt na jednu…asi se na to vy…
Takže si tam odpoledne budu muset dojít. Opravdu mě ta Pošta vytáčí. Zvonek nemáme ,ale kaslík ano a na něm napsáno 7.patro. Myslíte, že vyjednou výtahem nahoru a tam na mě zazvoní??? Ne, dají mi oznámení do kaslíku a odjedou
Ale když je doporučené psaní, to mi ho nahoru dovezou…
tak to já znám já bydlím v rodinném žádné schody a když mi vezou takový to balík jen zatroubí at jim du pomoci přitom tam sou 2 no člověk si to zaplatí a ještě nejsou schopni to dodat to zlatá ppl a naše poštačky maj vždy nějaký proslov co furt kupuji tak velkého no není to zas tak často ale sem tam no člověk není pořád spokojen ale co jim je potom