Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro..majo, přesně tak. Když si vezmu, že česká pošta je veřejná služba financovaná z našich daní…
at ochota že ![]()
Márty píše:
Ahoj vsem,muzu mit mozna pro znalkyne hloupej dotaz?
Jane Slalom Pro 475 Styron (2009) je barva černa nebo tmave modra?
Diky!
STYLON je tmavě modrý!!! hodně tmavý.
PS: Ahoj Denny!
Márty píše:
Jasne, ze Stylon, ale ta kolekce 2009. Tak to by bylo supr, kdyby byl cernej
tak se mi to v posledním přízpěvku nějak divně zobrazilo
STYLON je tmavě modrý, na 100%
Tak Concord dorazil, je moc hezký. Barva v reálu mě teda překvapila. je to vlastně ta petrolejová, co je Calm Blue. Potah je jiný, na léto mi přijde dost příjemější a ne tak drsný… jen ta bouda, to je děs
Vůbec nevím, co mám dělat. jestli to nějak zkousnout nebo ho prodat… na léto mám slunečník, ale pořád s ním jezdit nechci
ach jo, já se zblázním!!!
tak já osobně slunečník nesnáším malej sním pořád clouma takže stejně nestini a to mu bylo 9m a to letos by asi urval a včem je bouda naprd že nejde naklápět?to jane měl tedy vychytané na 100% to my také bude vadit na slunko a vítr to je sup a nakonec ho dodali domů?štve mě že sme ty podvozky neprohodil a bylo by to vpohodě
Příspěvek upraven 01.03.11 v 16:12
a jaký má ten košík? ten je dobrý měla si zněho strach a marro ty ho zatím teda nebudeš prodávat nebo už ho nabízíš?
Ahoj, tak jsem si řekla, že prostě vyjedem a uvidím…
Takže dojmy z Concordu?
Košík obstál na
Přístup v pohodě a dokonce jsme tam k mému překvapení dala i tašku s nákupem a naše bundy, takže tohle je v pohodě.
Jízda super, je lehký a manipulace je taky dobrá…zvlášť po včerejších dojmech z Xlanderu
Madlo je dobře tvarované do ruky a kulatý profil je oproti Janéčku hrozně pohodlný do ruky. Polohování lůžka taky fajn…tedy až na to, že na spaní se snad nedá ani mluvit o pololehu ale spíš o hodně sklopeném sedu
no nic, to se pak dají ještě uvolnit pásky, na kterých je upevněno to lůžko a dosáhne se lehu. No, ale ta bouda…to je teda věc, kdo tohle vymyslel
přitom by stačilo udělat o jeden vějíř té boudy navíc, uvolńovací třeba zipem, když se dá lůžko do lehu. No nevím, jestli tohle zkousnu. A navíc, po stranách boudy jsou dost velké fuky. Ještě, že jsme k tomu měli ten nánožník a ještě, že není zima před náma…
A je teda super a z čeho jsem úplně odvařená je velikost a šířka lůžka. Ondra je tam s i fusakem a přes to tam má ještě místo a leží si tam jako král
V tomhle je teda Fusion super ![]()
majo, máš pravdu, kdyby jsme to udělali hned, měla bych po starostech! Hlavně teda chci tobě a maře poděkovat, že jste počkali až jak se rozhodnu…
Akci kulový blesk tímto odvolávám a ještě jednou DÍKY
Buď si nechám tenhle a nebo kouknu po jiném. Každopádně s takhle nebo aspoň podobně širokou sedačkou. To Jané by už pro nás bylo do budoucn prostě úzké ![]()
V pátek má Michal volno, takže se pojedeme podívat na tenhle:
http://www.detskyraj.cz/…partner-plus
a uvidíme
![]()
Má nafukovací aspoň ty zadní kola, super boudu, pevnou, prostornou, otočnou sedačku, a vychytávky jako kapsa na zadní straně sedačky + na boudě, zapínací nákupní košík a už modernší brzdu - ta u Concordu je teda děs ![]()
maja1919 píše:
tak já osobně slunečník nesnáším malej sním pořád clouma takže stejně nestini a to mu bylo 9m a to letos by asi urval a včem je bouda naprd že nejde naklápět?to jane měl tedy vychytané na 100% to my také bude vadit na slunko a vítr to je sup a nakonec ho dodali domů?štve mě že sme ty podvozky neprohodil a bylo by to vpohodě…přesně Majo. Já slunečník nebo sluneční clonu beru jako řešení na léto a ne aby se Ondra normálně vyspal
Denny, do toho landeru bych nesla ani omylem - pres 15 kilo!!!! I Janecko bylo docela tezke a to melo 13,9
…já už fakt nevim…
jsem tak otrávená, že nevim
No katko, to máš pravdu, 15kg
to už nechci ani omylem. No, nebo že by jsme nakonec udělali s holkama ten kulový blesk
já se fakt už odtřelim
já vim, že žádný kočár není dokonalý, to je mi jasný,ale ta bouda je fakt strašná…pro mě samozřejmě ![]()
Denny, je nááádhernej. Ten xlander fakt neeee. Potkala jsem ho nedávno a fakt vypadá děsně. To je oproti jané či concordu hodně skok dolů. jak kdybys chtěla měnit superba za favorita ![]()
co se týká té střechy, četla jsi tu diskuzi na modrymkoníkovi? tam to fakt maminy řešily, že se to dá překlápět. Zkus oddělat ty pásky, které jsou omotané okolo konstrukce. Myslím, že tak to popisovaly.
tak ted mi psala paní na unlimit že se rozhodne a představ si denny má concord a řeší to samé jako ty tak su zvědavá jak to dopadne má ho prý měsíc níkdo prostě nedí spokojen ![]()
Holky prosím kamarádka shání jané slalom 2010, kdybyste prodávaly kolem 7000,– dejte mi prosím vědět.
Denny a co PP GT3. Nedám na něj dopustit, ale na tebe bude asi těžký, že??
Jo Denny a proč jsi prodala nakonec kočárek??Je fakt tak pidi??? Moc děkuji.
pokud si ho paní neveme vymněním i podvozek za slalomový kdyby někdo měl zájem