Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Prono nejraději bych ho prodala za 1000 je uplně nový co ty myslíš
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a tu tašku prodává tady paní ale příde mi ta cena jak v obchodě
dík,
jak jsem psala v SZ,klidně bych i použitou. Tahle je už na mě moc drahá ![]()
a kdy ti kočárek dojde pak dej fotky su zvědavá jak budeš spokojená nejhorší je že člověk není skoro nikdy spokojen dlouho
a chlapi to nesou těžce ![]()
Denny, tak jsi tedy Concord zavrhla nakonec? Jané je fakt lepší:))) Takže budeš mít unlimit? jakou barvu? Nějak jsem se asi ztratila v tom tvém celém měnění…
Já ti tak závidím! Taky už chci změnu. I když tento týden jsme zavřený doma kvůli nemoci,člověku se do těch mrazů ale stejně nechce. Je to děs, já už chci JARO!!!
Takže, nakonec Concord.....na Unlimit v té požadované barvě bych čekala hrozně dlouho ![]()
UF
a už mi dejte s kočárkama pokoj chichichi ![]()
No s tou barvou CalmBlue by prý byl tak za 3týdny
Jinak standartní barvy jsou do pěti dnů. Nevim, neřešim,už mám klid a Concord by měl dorazit možná v sobotu nebo v pondělí pštou ![]()
a budeš mít tedy nový concord jo to sou změny no já se snad také dočkám nového kočárku ![]()
Nový není,je to ten za 8.600,– a paní mi ho nechá i s fusakem za tuhle cenu…aby mi to ladilo
![]()
Můžu sem za váma chodit i když nebudu Slalomářka? ![]()
Ahojky Denny popravdě už v tom mám zmatek
Takže nakonec vyhrál Concord?A Slaloma už máš prodanýho?Můžeš mi hodit odkaz abych měla představu jak ten Concord vypadá?
A jinak tady s tebou určitě počítáme ať máš jaký chceš kočárek páč už tady máš něco odsezeno a napsáno
![]()
Alr, dám fotku, až Concord dorazí. Hned nafotím,neboj ![]()
Jinak Slaloma jsme dneska v 10h prodala…loučila jsme se s ním těžce, ale na druhou stranu jsem věděla,že Ondra poroste a to širší lůžko ( hlavně na léto a vedra ) se bude hodit. Slalůmek splnil to, co jsmehrozně chtěla - vozit miminko proti sobě i když ho vyndám z korbičky a to splnil na jedničku. Už jenom proto na něj budu vzpomínat ráda. Je fakt, že už v něm byl jak sardinka. Je mu 11měsíců a stejně už chche koukat ven.upřímě,co mě bude chybět je ten košík, to vím dopředu. Ale každý kočár má svoje mouchy a je potřeba si z něj vzít zas ta pozitiva
Slalom bude pořád v mém srdíčku
A změna je život… ![]()