Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
23.2.11 11:43

no nejraději bych ho prodala za 1000 je uplně nový co ty myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.2.11 12:07

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a tu tašku prodává tady paní ale příde mi ta cena jak v obchodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.2.11 12:37

:wink: dík,
jak jsem psala v SZ,klidně bych i použitou. Tahle je už na mě moc drahá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.2.11 12:44

a kdy ti kočárek dojde pak dej fotky su zvědavá jak budeš spokojená nejhorší je že člověk není skoro nikdy spokojen dlouho :lol: a chlapi to nesou těžce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.2.11 13:06

Ten můj už rezignoval. Je rád,že nehučím a mám co chci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.2.11 14:19

nebo může mrknout na mmb mé ID 116417 tam je vyfocený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.2.11 15:39

Denny, tak jsi tedy Concord zavrhla nakonec? Jané je fakt lepší:))) Takže budeš mít unlimit? jakou barvu? Nějak jsem se asi ztratila v tom tvém celém měnění… :)))) Já ti tak závidím! Taky už chci změnu. I když tento týden jsme zavřený doma kvůli nemoci,člověku se do těch mrazů ale stejně nechce. Je to děs, já už chci JARO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.2.11 19:30

Takže, nakonec Concord.....na Unlimit v té požadované barvě bych čekala hrozně dlouho :roll:

UF 8-o a už mi dejte s kočárkama pokoj chichichi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.2.11 19:55

tak to je teda něco!!!! jaká je čekací doba na unlimit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.2.11 20:25

No s tou barvou CalmBlue by prý byl tak za 3týdny :roll: Jinak standartní barvy jsou do pěti dnů. Nevim, neřešim,už mám klid a Concord by měl dorazit možná v sobotu nebo v pondělí pštou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.2.11 20:30

a budeš mít tedy nový concord jo to sou změny no já se snad také dočkám nového kočárku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.2.11 22:06

Nový není,je to ten za 8.600,– a paní mi ho nechá i s fusakem za tuhle cenu…aby mi to ladilo :wink: :palec:

Můžu sem za váma chodit i když nebudu Slalomářka? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.2.11 10:29

Ahojky Denny popravdě už v tom mám zmatek :mrgreen: Takže nakonec vyhrál Concord?A Slaloma už máš prodanýho?Můžeš mi hodit odkaz abych měla představu jak ten Concord vypadá?
A jinak tady s tebou určitě počítáme ať máš jaký chceš kočárek páč už tady máš něco odsezeno a napsáno :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.2.11 12:18

Alr, dám fotku, až Concord dorazí. Hned nafotím,neboj :wink:
Jinak Slaloma jsme dneska v 10h prodala…loučila jsme se s ním těžce, ale na druhou stranu jsem věděla,že Ondra poroste a to širší lůžko ( hlavně na léto a vedra ) se bude hodit. Slalůmek splnil to, co jsmehrozně chtěla - vozit miminko proti sobě i když ho vyndám z korbičky a to splnil na jedničku. Už jenom proto na něj budu vzpomínat ráda. Je fakt, že už v něm byl jak sardinka. Je mu 11měsíců a stejně už chche koukat ven.upřímě,co mě bude chybět je ten košík, to vím dopředu. Ale každý kočár má svoje mouchy a je potřeba si z něj vzít zas ta pozitiva :wink: Slalom bude pořád v mém srdíčku :srdce: :wink: A změna je život… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.2.11 12:19

…a díky, že si mě tu necháte :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie