Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
2.3.11 07:26

tak si představ paní ho chce pro 20m dítě že ho vyděla a moc se jí líbí ted záleží na tatínkov :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 07:43

8-o Pro tak velké? No, tak to mš docela překvapuje… Paní ho asi neviděla v reálu si myslím.....
Ty tam máš ty nafukovací kola ze Slalomu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
2.3.11 08:07

ted už ne no má mi napsat do 10 hodin jak se rozhodla no prý ho vyděla v reálu právě psala že každý řeší šířku ale golfky mají průměrně na sezení 30 cm a rodiče jekupují větším dětem no su zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 08:19

No má pravdu, ale v golfkách dítě netráví tolik času že a tak drahé ,,golfky,, pro 20m dítě???

Já včera počkala na Michala, Concord se mu hrozně líbí i když tu boudu taky nechápe a co nám oběma vadí asi nejvíc je, že to nejde do nějakého rozumného lehu… On si ho chce nechat i přes to, a já zas ne…takže jsme tam, kde jsme byli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
2.3.11 08:27

ten concord se mi líbí ale je dělán bych řekla pro větší děti které už toho v kočárku moc nenaspí třeba náš malej v kočárku nespí asi od půl roku vůbec jen v postýlce takže nám by to nevadilo ale cera mi spávala jenom v kočáru tak do 2,5 záleží na dítěti ale je to těžké říct když ho nemáš v ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 08:40

…no to já si taky říkám s tím spaním - i když mi tam Ondra usnul, spal nanejvíš stejně jen hodinu a to spíš míň. Nejlíp spí doma, takže když nemusím, jdememven až po spaní :think:
Asi to nebudu prostě tak řešit. Vím, že děti jsou schopné usnout jakkoliv a kdekoliv a těch 45minut v tom pololehu mu nijak neublíží …si myslím.
Teď když jsem ven, kouká a baví ho to jak je směrem proti jízdě a zas při sedu ta bouda chrání celkem dobře :wink: Já si ho asi nechám, už jen proto, že jsem fakt už z toho unaven :wink: á a kdybych ho teď měnila a kupovala jiný, budu už za blázna pro všechny :roll: tak to prostě nějak zkousnu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
2.3.11 09:11

tak ted mi paní psala že si ho neveme kvůli plastovým kolům že myslela že sou nafukovací ale nějaký zvláštní rozdíl vnich není takže pokud má někdo zájem je volný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 09:29

…mě to teda u Concordu vůbec nevadí :wink: Jsou dost velká, takže je to v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
2.3.11 10:48

mě to také nevadilo akorát ted už potřebuji jen něco na cestování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 14:21

…tak jsem otevřenost boudy porovnala s Quinny speedy, je to úplně stejné. Já jsme prostě jen zvyklá na tu Jané a teď mi to přijde divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.11 18:36

právě, na většině kočárkách to tak je jako na concordu, i na starym jané!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 18:42

hmm, to máš vlastně pravdu…a ty děti to do te´d taky přežili že :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.3.11 20:24

Denny to je hotová kočárkománie a vůbec ti jí nezávidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kočárek je moc pěkný a ta barvička :huban: Škoda jen, že člověk nebude nikdy s ničím spokojený a vždycky se najde nějaká ta chybička :roll:
Uvidíš nech to chvíli uležet a pak se to vyřeší samo :wink:
Bianco a co ty, už seš pevně rozhodnutá pro nějaké ty golfky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.3.11 20:46

Ahojte holky. Ali, golfky mám v úzkém výběru - Cybex Callisto nebo topaz, Silver Cross Pop, Maclaren Quest, PP Sí Classico, Jané Nanuq. Abych je všechny najednou viděla, musím do Brna a to je už na celý den. Manžel má neschopenku, tak budeme moct nejdřív příští týden. Uvidíme, co zjistím v reálu, třeba z toho bude něco úplně jiného. Ale zase až tak moc to neřeším, jako sporťák, protože si říkám, že my už dlouho jezdit nebudeme a když ta jízda s golfkama nebude „ono“, tak si ještě ponechám Slalom. My máme tu výhodu, že s velikostí nemáme problém.
Denny, souhlasím s Alimrou, taky bych to nechala chvíli uležet. Šak Concorda už máš doma, tak není potřeba nikam pospíchat. Třeba zjistíš, že ta boudička je jen o zvyku, protože jinak kočárek nemá chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
2.3.11 21:01

ahojte
:mavam:
chtela bych se jen zeptat jak dlouho se vlastne jezdi se sportakem…ted jej vyuzivam pro 10mes. dceru,mam jane slalom pro a vlastne me ani tak netoci to,ze ji nevidim,ale to jak ten sed proste neni sed a ona porad klouze…leze mi to dost na nervy :pocitac:
kocar byl darek..trojkombinace,se sedackou i korbou jsem byla spokojena,tak prodavat nechci. Jde to nejak vyresit???
Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4