Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Protak si představ paní ho chce pro 20m dítě že ho vyděla a moc se jí líbí ted záleží na tatínkov ![]()
Pro tak velké? No, tak to mš docela překvapuje… Paní ho asi neviděla v reálu si myslím.....
Ty tam máš ty nafukovací kola ze Slalomu???
ted už ne no má mi napsat do 10 hodin jak se rozhodla no prý ho vyděla v reálu právě psala že každý řeší šířku ale golfky mají průměrně na sezení 30 cm a rodiče jekupují větším dětem no su zvědavá
No má pravdu, ale v golfkách dítě netráví tolik času že a tak drahé ,,golfky,, pro 20m dítě???
Já včera počkala na Michala, Concord se mu hrozně líbí i když tu boudu taky nechápe a co nám oběma vadí asi nejvíc je, že to nejde do nějakého rozumného lehu… On si ho chce nechat i přes to, a já zas ne…takže jsme tam, kde jsme byli ![]()
ten concord se mi líbí ale je dělán bych řekla pro větší děti které už toho v kočárku moc nenaspí třeba náš malej v kočárku nespí asi od půl roku vůbec jen v postýlce takže nám by to nevadilo ale cera mi spávala jenom v kočáru tak do 2,5 záleží na dítěti ale je to těžké říct když ho nemáš v ruce
…no to já si taky říkám s tím spaním - i když mi tam Ondra usnul, spal nanejvíš stejně jen hodinu a to spíš míň. Nejlíp spí doma, takže když nemusím, jdememven až po spaní ![]()
Asi to nebudu prostě tak řešit. Vím, že děti jsou schopné usnout jakkoliv a kdekoliv a těch 45minut v tom pololehu mu nijak neublíží …si myslím.
Teď když jsem ven, kouká a baví ho to jak je směrem proti jízdě a zas při sedu ta bouda chrání celkem dobře
Já si ho asi nechám, už jen proto, že jsem fakt už z toho unaven
á a kdybych ho teď měnila a kupovala jiný, budu už za blázna pro všechny
tak to prostě nějak zkousnu ![]()
tak ted mi paní psala že si ho neveme kvůli plastovým kolům že myslela že sou nafukovací ale nějaký zvláštní rozdíl vnich není takže pokud má někdo zájem je volný
…mě to teda u Concordu vůbec nevadí
Jsou dost velká, takže je to v pohodě…
mě to také nevadilo akorát ted už potřebuji jen něco na cestování
…tak jsem otevřenost boudy porovnala s Quinny speedy, je to úplně stejné. Já jsme prostě jen zvyklá na tu Jané a teď mi to přijde divný…
právě, na většině kočárkách to tak je jako na concordu, i na starym jané!
hmm, to máš vlastně pravdu…a ty děti to do te´d taky přežili že ![]()
Denny to je hotová kočárkománie a vůbec ti jí nezávidím
![]()
Kočárek je moc pěkný a ta barvička
Škoda jen, že člověk nebude nikdy s ničím spokojený a vždycky se najde nějaká ta chybička ![]()
Uvidíš nech to chvíli uležet a pak se to vyřeší samo ![]()
Bianco a co ty, už seš pevně rozhodnutá pro nějaké ty golfky?
Ahojte holky. Ali, golfky mám v úzkém výběru - Cybex Callisto nebo topaz, Silver Cross Pop, Maclaren Quest, PP Sí Classico, Jané Nanuq. Abych je všechny najednou viděla, musím do Brna a to je už na celý den. Manžel má neschopenku, tak budeme moct nejdřív příští týden. Uvidíme, co zjistím v reálu, třeba z toho bude něco úplně jiného. Ale zase až tak moc to neřeším, jako sporťák, protože si říkám, že my už dlouho jezdit nebudeme a když ta jízda s golfkama nebude „ono“, tak si ještě ponechám Slalom. My máme tu výhodu, že s velikostí nemáme problém.
Denny, souhlasím s Alimrou, taky bych to nechala chvíli uležet. Šak Concorda už máš doma, tak není potřeba nikam pospíchat. Třeba zjistíš, že ta boudička je jen o zvyku, protože jinak kočárek nemá chybu.
ahojte
![]()
chtela bych se jen zeptat jak dlouho se vlastne jezdi se sportakem…ted jej vyuzivam pro 10mes. dceru,mam jane slalom pro a vlastne me ani tak netoci to,ze ji nevidim,ale to jak ten sed proste neni sed a ona porad klouze…leze mi to dost na nervy ![]()
kocar byl darek..trojkombinace,se sedackou i korbou jsem byla spokojena,tak prodavat nechci. Jde to nejak vyresit???
Diky ![]()