Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
9.3.11 13:55

Denny, ano z polska, unlimity nvé za 7000,– :wink:
Mám green valley.Malý má oblečko laděné z PP do zelena, líbil se mi i ten modrý, ale tento je kráásný.Teď jsem zkusila i protisměr a paráda.A bouda je taky super, sice je více otevřená než u PP,ale zato se lépe polohuje.:-)No škoda, že jsou děcka nemocné, hned bych vyrazila. :-)
Dokonce jsem objevila přebalovací podložku v tašce, takže už jsem ji použila, bude z ní nánožník. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.11 15:35

…týjo, tak je škoda, že jsem to nevěděla dřív…jsem mohla mít nový za tu cenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
9.3.11 17:33

Kačko, tak to blahopřeju a jsem ráda, že jsi spokojená. Zajímavá změna. Spíš mamky mění Slalom R za větší a ty jsi šla do menšího. A s PP jsi nebyla spokojená nebo máš jen ráda změnu? Pro to mám plné pochopení. Slalom miluju, ale už se tááák těším na nové golfky. :dance:
Je pravda, že jsou sporťáky i prostornější, ale tento je ve velikosti golfek, takže děcko se tam dá. Jen už nemá moc místa na rejdění. A pokud se dáte teď, tak v létě to bude úplná pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.3.11 18:32

Bianko PP je báječné-je to něco jiného než janéčko.
Holky je menší, ale není to vůbec tak hrozné, jsem prostě nadšená. A malý ještě více.Pořád nalízá, vylízá a zacvakává maýlko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.11 18:42

…Kačko, tak to je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
9.3.11 19:42

Já to říkám furt, že kočárek nemá chybu. Od boudičky přes materiál až po madlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.3.11 19:49

Kupodivu ani manža nebrble a obdivuje kotoučovku. :mrgreen: No jsem zvědavá na procházku. Váhově ale necítím žádný rozdíl mězi gt a jané. :mrgreen:

Holky musím Vám napsat, že jsem si ho ráno poskládala, naložila malého a zavolala mamku at se jde podívat, ale byl to děs, vůbec nejezdil, obtížně točil no hrůza…tak jsem si říkala, bože co to je… a mamka-ty nevím- ale asi nemáš nafoukané kola. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak jsem zabojovala s pumpou a nádhera, ovládá se o malilinko lépe než PP.

A ještě prosím, ta bouda je fakt nepromok? Může se prát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.11 20:41

bouda je opravdu nepromokavá, kapky krásně stečou, ta střecha byla super…asi se mi stýská…

jen můj názor, PP je asi praktické a všichni ho chválí, ale teda můj šálek kávy to není, mě to přijde šílený tank. kamarádka ho má a je s ním spokojená, ale já bych si ho v životě nekoupila. Když to viděl manžel, který teda nějak vyloženě kočárky nevnímá, tak z něj byl taky v šoku, že to je šílenost. Hrozně oplastované a dostal mě držák na pití…jako má to být luxusní kočárek, ale teda.....to slalom je proti tomu fakt 1000× lepší (na pohled), takže gratuluji k výměně. Ale každému se samozřejmě líbí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.3.11 22:55

Ještě, že s enám ženským líbí každé něco jiného. :mrgreen:
Ale držáku se musím zastat, super vychytávka. No těším se až testnu slaloma v přírodě, jako velké plus je to odpružené přední kolo- fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.3.11 14:51

Kačko, já mám držák na pití - nepoužitý - ke Slalomu. jenže jsme ho nestačila ani využít. Tak kdybys ho chtěla, nechám ti ho za nějakou rozumnou cenu :?: Mám totiž za to, že na Unlimitu ten čudlík na straně není…ať koukám, jak koukám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.3.11 15:53

Denny děkuji, já kouknu, co to vůbec je. :-):-)
Dneska jsem objednala nějakou kapsičku na pláštěnku. :-) Nakoupila deky do barvy.
Denny, a co unlimit? Už je doma? Ukaž fotečky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
10.3.11 16:49

deny ten čudlík na unlimitu je také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.3.11 18:14

Ještě ne, dorazí zítra až někdy odpoledne…

Jinak jsem si nechala ušít kapsu na zadní starnu sedačky. Docela mi to chybí na takové ty drobnosti, když nechci vyjíždět s taškou…inspiroval mě ten nový Xlander XQ, jak jsme ho byli okouknout :wink: Tak mi psala paní, že to vymyslela - bude černá, zavírací nahoře na zip a velká 20×25cm. Připevní se na ten polohovací mechanismus, zadek sedačky je stejně černý, tak jsem na to zvědavá :-D . Pak hned nafotím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.3.11 20:32

holkýýý
tak to vypadá, že mám asi kupce na Concord :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.3.11 21:20