Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDenny, ano z polska, unlimity nvé za 7000,– ![]()
Mám green valley.Malý má oblečko laděné z PP do zelena, líbil se mi i ten modrý, ale tento je kráásný.Teď jsem zkusila i protisměr a paráda.A bouda je taky super, sice je více otevřená než u PP,ale zato se lépe polohuje.:-)No škoda, že jsou děcka nemocné, hned bych vyrazila. ![]()
Dokonce jsem objevila přebalovací podložku v tašce, takže už jsem ji použila, bude z ní nánožník. ![]()
…týjo, tak je škoda, že jsem to nevěděla dřív…jsem mohla mít nový za tu cenu ![]()
Kačko, tak to blahopřeju a jsem ráda, že jsi spokojená. Zajímavá změna. Spíš mamky mění Slalom R za větší a ty jsi šla do menšího. A s PP jsi nebyla spokojená nebo máš jen ráda změnu? Pro to mám plné pochopení. Slalom miluju, ale už se tááák těším na nové golfky. ![]()
Je pravda, že jsou sporťáky i prostornější, ale tento je ve velikosti golfek, takže děcko se tam dá. Jen už nemá moc místa na rejdění. A pokud se dáte teď, tak v létě to bude úplná pohoda.
Bianko PP je báječné-je to něco jiného než janéčko.
Holky je menší, ale není to vůbec tak hrozné, jsem prostě nadšená. A malý ještě více.Pořád nalízá, vylízá a zacvakává maýlko. ![]()
Já to říkám furt, že kočárek nemá chybu. Od boudičky přes materiál až po madlo. ![]()
Kupodivu ani manža nebrble a obdivuje kotoučovku.
No jsem zvědavá na procházku. Váhově ale necítím žádný rozdíl mězi gt a jané. ![]()
Holky musím Vám napsat, že jsem si ho ráno poskládala, naložila malého a zavolala mamku at se jde podívat, ale byl to děs, vůbec nejezdil, obtížně točil no hrůza…tak jsem si říkala, bože co to je… a mamka-ty nevím- ale asi nemáš nafoukané kola.
Tak jsem zabojovala s pumpou a nádhera, ovládá se o malilinko lépe než PP.
A ještě prosím, ta bouda je fakt nepromok? Může se prát?
bouda je opravdu nepromokavá, kapky krásně stečou, ta střecha byla super…asi se mi stýská…
jen můj názor, PP je asi praktické a všichni ho chválí, ale teda můj šálek kávy to není, mě to přijde šílený tank. kamarádka ho má a je s ním spokojená, ale já bych si ho v životě nekoupila. Když to viděl manžel, který teda nějak vyloženě kočárky nevnímá, tak z něj byl taky v šoku, že to je šílenost. Hrozně oplastované a dostal mě držák na pití…jako má to být luxusní kočárek, ale teda.....to slalom je proti tomu fakt 1000× lepší (na pohled), takže gratuluji k výměně. Ale každému se samozřejmě líbí něco jiného.
Ještě, že s enám ženským líbí každé něco jiného. ![]()
Ale držáku se musím zastat, super vychytávka. No těším se až testnu slaloma v přírodě, jako velké plus je to odpružené přední kolo- fakt super.
Kačko, já mám držák na pití - nepoužitý - ke Slalomu. jenže jsme ho nestačila ani využít. Tak kdybys ho chtěla, nechám ti ho za nějakou rozumnou cenu
Mám totiž za to, že na Unlimitu ten čudlík na straně není…ať koukám, jak koukám ![]()
Denny děkuji, já kouknu, co to vůbec je. ![]()
![]()
Dneska jsem objednala nějakou kapsičku na pláštěnku.
Nakoupila deky do barvy.
Denny, a co unlimit? Už je doma? Ukaž fotečky. ![]()
Ještě ne, dorazí zítra až někdy odpoledne…
Jinak jsem si nechala ušít kapsu na zadní starnu sedačky. Docela mi to chybí na takové ty drobnosti, když nechci vyjíždět s taškou…inspiroval mě ten nový Xlander XQ, jak jsme ho byli okouknout
Tak mi psala paní, že to vymyslela - bude černá, zavírací nahoře na zip a velká 20×25cm. Připevní se na ten polohovací mechanismus, zadek sedačky je stejně černý, tak jsem na to zvědavá
. Pak hned nafotím ![]()