Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProCrispina omlouvám se,že píšu až teď,ale naše dítko mi dává pořádně zabrat a já nemám moc čas, a když už je čas tak nemám chuť a sílu cokoliv podniknout.Jinak k tvé otázce ti velice správně odpověděla už Denny.Taky jsem měla strach ze šířky sedačky,když jsem viděla jak malý přibírá(teď máme 8měsíců a 9kg měl před měsícem tudíž počítám,že nějaký to dečko zase nabral
),ale je to vlastně výhoda.Malej tam padne jak ulitej,nikde se nekroutí,nesjíždí prostě sedí a hotovo,tak buď úplně v klidu ty naši capartíci mají tak luxusní posezeníčko, o kterým se nám ani nezdá ![]()
HOLKY a teď otázka pro vás všechny co máte ke kočárku i origoš nánožník.Abych řekla pravdu mně se tedy vůbec nezamlouvá.Chybí mi tam aspoň nějaká šňůrka na stažení takhle mi přijde,že přichycení jen za konstrukci těmi suchými zipy není nic moc.Jak se to jeví vám???Díky za názory ![]()
Ještě jsem zapoměla
Co se týče toho skládání taky oddělávám stříšku.Za prvé mám sezení dané samozřejmě proti směru a jak píšou v návodu měla by se stříška při takto dané sedačce oddělávat.No a za druhé je škoda jí ničit,když je to vlastně chlouba kočárku a oddělání stříšky je moment.Zbytek konstrukce už je pohoda jen jak psala Denny každý si musí zvyknout a najít si ten svůj grif
Můj manžel je z toho skládání vždycky úplně zoufalý takže já vždycky složím a on dává kočárek do kufru.Jsme jak Pat a Mat ![]()
Almira díky za info, my jsme asi menší, máme necelých 7m a necelých 8 kg - no to vlastně asi budeme jako vy
Zatím nesedíme, jezdíme v korbě, kam se vejdeme, přes léto to asi řešit nebudu, na podzim zkusím s fusakem a uvidí se
Na Jane si nestěžuji, ale tu Teutonku jsem si osahala v Brně a celkem se mi líbila, ale já jsem asi marnivá ![]()
Nánožník máme od Emitexu, zatím jsem ho ani nevybalila, tak s dotazem neporadím.
alimra6 píše:
Crispina omlouvám se,že píšu až teď,ale naše dítko mi dává pořádně zabrat a já nemám moc čas, a když už je čas tak nemám chuť a sílu cokoliv podniknout.Jinak k tvé otázce ti velice správně odpověděla už Denny.Taky jsem měla strach ze šířky sedačky,když jsem viděla jak malý přibírá(teď máme 8měsíců a 9kg měl před měsícem tudíž počítám,že nějaký to dečko zase nabral),ale je to vlastně výhoda.Malej tam padne jak ulitej,nikde se nekroutí,nesjíždí prostě sedí a hotovo,tak buď úplně v klidu ty naši capartíci mají tak luxusní posezeníčko, o kterým se nám ani nezdá
HOLKY a teď otázka pro vás všechny co máte ke kočárku i origoš nánožník.Abych řekla pravdu mně se tedy vůbec nezamlouvá.Chybí mi tam aspoň nějaká šňůrka na stažení takhle mi přijde,že přichycení jen za konstrukci těmi suchými zipy není nic moc.Jak se to jeví vám???Díky za názory
Ahojky holky. Tak já pořád nemám golfky, ne a ne se dostat do Brna. Už jsem celá načatá je objednat naslepo přes net. Jen ještě stopro nevím jaké. ![]()
Ali, já jsem s nánožníkem spokojená. Možná jsou na jiné kočárky lepší, ale nemohu posoudit, nemám jiné zkušenosti. Já ty sucháče zapnu natěsno co nejdál na konstrukci a nánožník kopíruje tvar sedačky, tak nemám pocit, že by podfukovalo. Ale vím, co myslíš. Není to úplně natěsno, trochu je na kočárku navolno. Není vyteplený, takže já pod něj dávám ještě flísovou deku, tak Adam je fakt v teple a nánožník dělá na kočárku parádu. Jen já bych na něm udělala delší ty zipy, protože když nandávám prcka, musím nánožník na jedné straně oddělat, mám strach, abych ho neurvala.
Ale když dnes vidím, že bude venku krásně, tak doufám,že jaro přišlo nejenom kalendářně a brzo už nánožník nebude potřeba. Huráá! Já se tak těším na teplo. ![]()
Ali, já jsem teda s nánožníkem spokojená 100%.
V zimě s fusakem to sedlo parádně, nikde nic volného. A teď jezdíme jen s flízovým fusáčkem ale i tak to sedí teda pěkně. Na ty suché zipy mě to přijde fajn, můžeš si to uchytit prakticky kamkoliv a jak ti to vyhovuje. Já teda vozím proti sobě a suchí zipy dávám až za ty boční, černé plasty - na stříbrnou konstrukci. Když Ondra sedí, máme nánožník rozepnutý a ohnutý dovnitř, pak si tu vůli rozepnití a zapnutí preguluju jak chci - buď ohrnu úplně, nebo ho víc vytáhnu k Ondrovi a zipy dopnu. Pak to sedí hezky a nikde nic neplandá
no a když ondra usne, nánožník vytáhnu, zapnu a postavím ten kšilt. já to zítra nafotím ju ![]()
Ahoj.U koho si si dala usit ten nanoznik, prosim hod mi link… vyzera super… ![]()
No já té paní napsala krz tu boudičku, odepsala mi jednou, ale už se víc neozvala…tak ti nevím Kačko
Jaká je, je v pohodě???
Holky, šíleně mi rachtá zadní kolečko u jane. Myslíte, že je důvod na reklamaci nebo to jen vystříkat? Zní to jako by se tam něcouvolnilo a to jsem s kočárkem vyjeli dvakrát. Tomu se říká pech. Pěkný kočár a takový zvuk.
![]()
Denny, no s emnou komunikovala dá se říct pořád, ale jakmile nánožník odeslala, psala jsem jí ještě tak potom už ne, tak nevím, zda třeba nemá nemocné děti,nebo tak něco. Jinak já mám ten nánožník fajn, udělala mi ho delší, ale trochu to popletla a je o 4cm širší, ale i tak sedí pěkně, nechávám tam madlo.
Kolečko, já bych zkusila teflonový sprej, vytáhnout, otřít do sucha a nastřákat.
Máš dobře odbržděno? Mě kolečko cvrliká, když nedostatečně odbrzdím.
jebek, jí to občas prostříkla olejem - koupila jsme ho v cyklipotřebách s takovám aplikačním brčkem ![]()
Kačko, no já z ní nějak moc dobrý pocit nemá…jednak už jak paní píše, neměla jsme sice z ČJ jedničku, ale…
a pak, ptala jsem se na cenu a tak nějak jak to provedem a už s emi neozvala
tak nevím. Asi si koupím ten originál potah ![]()
Denny, to máš pravdu, píše hrozně, ale zase kdyby měla dobré známky, nebude švadlena.
Být tebou, taky si koupím novou. Já jsem si včera koupila držák. Moc se mi líbí.
Kacko, máš to ale vytuněný
. Zelená je moc pěkná. Dnes jsem ho viděla v Brně, byla jsem obhlížet golfky. Z těch třech, co mám v úzkém výběru, měli na prodejně jen jedny, takže jsem nevyzkoušela Cybexy ani PP Sí. Oboje jsem ale potom viděla jezdit po obchodňáku a jsou oboje vážně moc hezké. Takže vlastně pořád nevím, ale je jisté, že se do zítřka rozhodnu a v pondělí objednávám.