Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
1.4.11 21:47

…no mě se to taky moc nelíbí, ale ještě mě napadlo, že bych ty ráfky nechala přestříkat, aby to bylo stejné…ale já nevím. jde mi prostě o to, že s nafukovačkama je to měkčí jízda. Ale zas si říkám, oproti Concordu je to jízda nesrovnatelně lepší, Ondrovi je rok, už skoro chodí a jestli to prostě zbytečně moc neřeším… :nevim: :roll: Asi se na to vyprdnu, kdyby šlo o to, že nych to měla vozit s hlubokou korbičkou - to už bych radši zas toho Slaloma, ale na takhle velký dítě už je to jedno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.4.11 21:47

…nebo, co myslíte vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.4.11 07:10

Denny, pokud nejezdíš nějak po terénu, ale spíše město, já bych to asi nechala. I když tě úplně chápu, pokud dostanu nějaký nápad, co se týče zlepšení kočáru, jdu s tou myšlenkou spát a ráno vztávám, a trvá to tak dlouho dokud to není podle mého.(škoda, že to tak nemám třeba se žehlením :-))
Pokud by byly obě černé, tak by to bylo hezčí, ale…co když se ti to nepovede nastříkat, zkazíš i přední a budeš nakonec kupovat i přední, protože se ti nebudou lébit třeba se stékamci od barvy. :-) :-) :_)
Já bych to asi tak nechala, ta stříbrná kola tomu umlimitu sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.4.11 08:48

Já souhlasím s Kackou, nemohla bych mít dvě kola stříbrná a dvě černá, je jasné, že je to kočkopes a ne origoš. Do přestříkání bych nešla, bála bych se, že to nebude ono, bude se to šoupat nebo tak něco. Nechala bych to, jak to je. A nemyslím si, že by to byl až takový velký rozdíl - nafukovačky x nenafukovačky. Nebo je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.4.11 09:33

…no je, proto to řeším :roll: ale co, Ondra už to vydrží. Vždyť spousta maminek vozí miminka bez nafukovaček od narození - viz.třeba Concord že :nevim: Já už jsem magor, řeším všechno do puntíku…někdy bych sama sebe zabila :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.4.11 11:27

Deny já mám teutonii sprinta a ty kola jsou právě super :-D , jsou lehoučké nedělají rachot,krásně se s nima manipuluje a čistěj se na 1. Ve sněhu se chovají 100% líp než nafukovačky. Já měla před Teutonkou(náš 3tí kočár) Casualplay a to byl rachot :cry: 2× za sebou íjsem píchla a na výletě se těžko opravuje.Sníh se na ně lepí. To se ti teď už nestane, nemusíš se bát. Já ty kola mám z měkčeného plasts gumou a jsou fakt tichoučké, jsem s nima maximálně spokojená. Jde jen o zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.4.11 12:00

fortnum, díky :wink: Je teda fakt, že i prodavač v Dětském Ráji říkal, že tyhle kola už jsou z úplně jiného materiálu, než má Concord a že rozhodně víc vydrží… No nevim, každopádně když to nejde, tak to nejde. je to sice škoda, ale lámat přes koleno to nebudu. jen kdybych prostě před tím neměla toho Slaloma že :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.4.11 12:34

Denny, přesně tak. Nestresuje se tím! Ondra už má rok a spoustu takhle starých dětí jezdí v golfkách a ty taky nemají nafukovačky. Jako nebudem si tu vykládat, že jsou lepší kola než nafukovačky, to nejsou! Ale sama můžeš posoudit, že ten rozdíl není až tak hrozný. Jóóó, Slalom je Slalom a my jsme se moc rozmlsaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.4.11 13:01

Denny, taky bych to nechala asi tak. Jen nechápu, že na ty unlimití ráfky nejde dát nafukovačky.Ale jak píše Bianca, plno dobrých kočárů má nenafukovačky.

Tady je fotka s tou taštičkou na pláštěnu, je super, vůbec nepřekáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.4.11 15:12

Bianco, to jo, namlsal mě pěkně :lol:

Kačko, je to škoda, proč to prostě nedělají tak, aby se ty nafukovačky daly standartně dokoupit :nevim: Já to nechápu, většina maminek by to brala.
No mě ani nevadí, jak to vypadá…černých plastů je tam spousta a stříbrné taky, na Slalomu je zas na přední brzdě ten stříbrný kotouč a ten stříbrný držák kola, takže kolo budí dojem černostříbrného…to je mi i celkem jedno.
Muž vyjel s klukama do lesa a prý objektivně vyzkouší tvrdost, páč já jsem prý hysterická blondýna :zed: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.4.11 19:33

Ahoj, tak jsem konečně prodala Concorda :dance: sice za 6.000,– 8-o ale prodala :wink:
Jo a taky jsme prodala Cybexy a obratem koupila Síčka :dance: :lol: jsou úúúúžasné a o hodně lepší než Cybexy Callisto - podle mě. peg Perego má kočárky prostě vymazlené, propracované a takové do maličkostí vymyšlené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.4.11 19:33

A dneska ve vychru a slunku bouda obstála na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.4.11 19:35

Jinak to samé…v modrém hihi včera s Unlimitem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.4.11 19:35
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.4.11 19:36

a dnesak přišla kapsička na zadní stranu sedačky. Je super a vypadá to podle mě dobře :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí