Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
29.4.11 20:15

My koupili v Cyklopotřebách olej ve spreji s aplikátorem, prostříkli přímo do třených ploch - pozor, nesmíš kotoučovou brzdu, jinak ti to nebude brzdit :wink: No a měli jsme klid.

Holky, jinak já jsem s Unlimitem spokojená čím dál víc. Sice mě na chvíli uchvátil gesslein Future tím, jaké má krásné odpružení - dokonce jsem uvažovala, že si ho koupím.....ale ta přední náprava, jak tam trčí ty tyče a ty kolečka :roll: no děsný :-?
Já nastavila na Unlimitu měkčí pérování a jak Ondru vozím už proti směru, váha je na těch zadních kolecha anějak to víc priží či co :think: Co my s ním projedem a najedem :potlesk: a nesmím zapomenout na to, že na něj každý zírá, co je to za kočárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
29.4.11 21:17

holky a nezačne mi vibrovat kolo. Natřikali mi něco v polsku u casualu a kolečko začolo tak vibrovat, že to bylo šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
29.4.11 21:36

…nemělo by. Musíš mít olej s aplikátorem a nastříkat to přímo na ty třené plochy, to pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.5.11 10:45

Tak holky co pořád děláte???Já mám po dlouhé době chviličku pro sebe :roll: Roustou nám zoubky k tomu vysoké teploty tak to není nic moc a spaní v noci no ani nemluvím :-? Dneska nám od rána svítí sluníčko a i Míša měl docela dobrou náladu přes všechny ty jeho problémy tak snad už bude líp :kytka:
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.5.11 12:37

Ahojky po delší době. :mavam: :mavam: U nás, Ali, něco jako u vás. Sice ne zoubky, ale nachlazení, nějaké stafylokokové zelené, kašel, nervozita a do toho zánět předkožky, tak jsme dnes byli na urologii na tom fujtajblovém zákroku a vyfásli ATB do nosa i do pinďuly. Sama se pomalu dostávám z chřipky, či co za virozu na mě skočilo, měla jsem horečky a byla jsem slabá jako mucha. Děsné období. Ale snad už to bude lepší.
Objednala jsem nám bolestné, čekáme na golfky. Protože jsem kupovala novou autosedajdu, tak už jsem se u golfek musela držet při zemi. Po mých výborných zkušenostech s Jané jsem objednala z MMB po jednom prckovi Energy. Já se Slalomu jen tak nevzdám, takže Energy budou jen tak do auta. Anebo se mi budou tak líbit, že budu jezdit jen s nima. Uvidíme, ale už se těším.
Tak snad už bude hezké počasí a bude líp. Mějte se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.5.11 12:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.5.11 21:45

Bianco chudáček maličký takový nemoci :cry: tak přeju ať je brzo čipera a ty taky.Neboj určitě už bude líp :kytka:
Ale krásné bolestné si vám objednala a to si určitě zasloužíte :pankac:
A jakou si vybrala autosedačku pro Áďu?
My chceme taky kupovat.Já už to tedy říkám hodně dlouho, ale místo sedačky jsme sehnali větší vajíčko.Jenže Míša roste jako z vody, už máme přes dest kilo :pankac: , takže sedačka je nutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.5.11 10:42

Ahoj holky :mavam:
teda vy si to jaro užíváte :roll:
No nás teda si čeká taky druhá zubní vlna, dlouho byl klid a už vidím v pusince, jak se to tam napíná a Ondra něja špatně papaá - což je u něja první znamení.

Bianco, bolestné jste vybrali hezky :palec:
Já te´d jezdím jeno se Síčkama - vypadla mi totiž z předního kolečka u Unlimitu matka 8-o Dost mě to naštvalao, volala jsem do Handy a prý mám přijet…jenže to je beznzín, čas :roll: jsem z toho otrávená! Tak muž koupil samojistící matky a dneska mi to namontuje. Ale stejně, nadáváme oba, takových peněz ten kočárek stojí a vypadne matka..... :-?
NO ale Síčka jsou teda bájo, polohování je jako u Jané, plostrování nemá chybu - taky jako u Jané, hlavně ty bočnice, pásy a jejich systém jsou teda mnohem lepší než u Janéčka a co je ještě hodně dobré, to je odpružení :palec: normálně jedem třeba po panelce nebo po nějaké lesní cestičce a ta zadní náprava se jakoby zhoupne :palec: jsou prostě měké, žádné řehtačky jako byly callisto. Docela jsem uvažovala, že Unlimit prodám a budu jezdit jen se Síčky.....tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
6.5.11 12:02

Denny, teda s těma Síčkama mě nedráždi. :mrgreen: Z finančních důvodů jsem je vzdala a jeté za rozumnou cenu jsem nesehnala a to jsem číhala dost dlouho. Ještě jsem vyhlížela Maclareny Quest a Silver cross Pop a nakonec se mi dostaly pod ruku Energy. Už jsou prý na cestě, tak snad v pondělí už tu budou. Byly za 2600 kolekce 2009. Vzhledově sice pro mě nebyly TOP, ale zase se na ně pěje všude óda až do nebes, tak pak dám vědět.
Ali, autosedajdu máme Romerku King plus 9-18 kg tu bezisofixovou. Ani nevím, jestli má naše Oktávka 2005 isofix, ale tato je srovnatelná s těmi isofixovými, co se bezpečnosti týká. Měli jsme ještě po Davidovi starou 10 let.
Já jsem si taky pořídila bolestné, objednala jsem si dvoje kalhoty :oops: , peníze jsem poslala, tak snad dojdou. Prý půjdou dnes do pošty.
U nás už dnes docela hezky, jen mám strach, jestli mi nepomrzly lilie, které už vykukovaly ven. Zapoměla jsem je zahrabat. :zed:
Tak holky, užívejte sluníčka, už má být hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.5.11 10:19

Bianco :lol: plomiň. Ne to já je jen musela popsat, to je jasný ne :wink: A váš prcek je hlavně už větší, tak mu Energi bude statčit - a co jsem tak slyšela a četla, spokojenost je s nima velká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.5.11 21:23

Bianco nemůžu se dočkat až sem hodíš foto s novým kočárkem a Áďou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.5.11 21:37

Já taky, ty energy vypadají nádherně. A síčka byly taky super!!!
Dneska jsem poprvé otáčla sedačku do protisměru, svítilo moc sluníčko do očí, a byla to naprostá pohodička i s 12kg nákladem. :-) Navíc se mi mnohem lépe jelo,nevím jak to,všechny píšete, že se jezdí hůře, ale mi se konečně jelo suprově. Já to jané miluju čím dál více.

Holky prosím kdyby jste někde viděli origo tašku anis na prodej dejte mi prosím vědět, i použitou. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.5.11 22:20

Kačko i mně přijde, když mám sedačku danou proti směru, že se mi jezdí líp.Teda my tak jezdí skoro pořád, protože jsem malého nechtěla nechávat aby mu foukal vítr do obličeje, a že u nás to fičí pořádně.Pokud jsem sedačku otočila po směru, tak mi přišlo,že celá váha kočárku a prcka byla na rukojeti kočárku, ale to je jen můj dojem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.5.11 12:42

Ahojky, tak už jsme testovali Energy. A mé dojmy? Nejdřív si do nich Adam vůbec nechtěl sednout. Plakal a pořád vlézal do Slalomu. Pak jsem ho ukecala a nasedl do Energy. Jede se s nima dobře i jednou rukou, jsou hodně lehké a dobře se skládají. Sedačka je úzká jako u Slalomu, není tak polstrovaná a vymakaná. Berany jsou poměrně vysoko, mám 170 cm a pro mě tak akorát. Nezvyk jsou ty kolečka, jak jsem nohatá a rychle chodím, občas do nich kopnu. Při najíždění na větší hrany musím na zadních kolech nazvednout, to u Slalomu není potřeba. Ale tak to je jasné, když jsou kolečka menší. Vzhledově se mi moc líbí, materiál a provedení je dobré. Kolečka nerachtají, polohování do lehu jednou rukou, stříška nemá sluneční kšiltík. Za ty prachy jsem spokojená. Co bych taky mohla od golfek chtít víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.5.11 12:46

A tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie