Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJediný, co mě na GT3 vadí je, že když jedu po nějakém drncavém terénu, to přední kolo dost jako klepe - nebo ten plast. U Slalomu je to kolo řešene trochu jinak, takže to takový randál nedělalao,tady to prostě rezonuje do toho plastu - měla jsi to taky??? Řeším, jestli to tak má být nebo ne.....
No ale vzhledem k tomu, že Slaom/unlimit mi v terénu drnčel celý, jak byl tuhý, tak tohle zas ta k hrozné není - vzhledem k super odpružení ![]()
Denny, to tak dělá, je tomu jednoduchá omoc z gumy-jako duše vystřihneš kolečko, jakoby těsnění, vycvakneš kolo a narazíš na tu osku a silou docvakneš, dáš teflonový sprej a je to. ![]()
hmmm, tak já teď přišla na mnohem horší věc. Mě už fakt vomejou! Za prvý : pani mi jaksi zapoměla říct, že vlevo zespoda na rukojeti je díra jako kráva.....já samozřejmě koukala při prohlídce kočárku jen na madlo zeshora
a pak.....viz první fotka ![]()
Už jsem jí volala, prý že o té díře mi zapoměla říct a o té křivosti nic neví.....hm, dobrý co. Já se toho, že kočárek je křivý všimla až po půl hodině, co jsme s ním včera jela. přišlo mi pořád něco divnýho…
Jak tak koukám, tak málokdo tu u Jané zůstává, dnes jsem si ho byla pořádně prohlédnout a je objednaný, tak doufám, že mi nadšení vydrží.
Tak Denny to je tedy síla,já si jedu pro ten svůj za 4500 a je teda úplně v pohodě. Musím říct, že bych jí to tedy vrátila, protože to je zatajovaná vada a máš na to právo. promiň, ale ten kočár jí musel někde šíleně spadnout, nebo bouračka v kufru…nevím, já měla 2 gtčka a je to bytelný kočár, tohle snad na něm nejde ani udělat, nebo ať ti dá alespoň 2000,–zpět, je fakt děsně křivý, to jsem ještě neviděla.
Denny ještě mě napadlo, nemáš na každém kolu jinak odpružení? Ale že by to sedlo až tak??? ![]()
Nau: neboj slalom je božský kočár, kdybych čekala mimi jdu do něj, alespoň do těch dvou let!!!!!pořád váhám,stejně se hned tak neprodá, tak do zimy budu s ním jezdit a pak gt3.
Jasně
já vím, včera mě přesvědčil, má vše co chci, barva super, tak nevím co by muselo být aby mě zklamal.
Kačko, já jsem z toho na mrtvici čím dál víc. Pani mi řekla, ať jí ho přivezu, že mi dá peníze. Jenže já řeším, jak se do té Prahy vůbec dostat.....Michal se učí na státnice, já tam samam netrefim, v týdnu je to úplně na prd…ach jo. A navíc, dneska jsem s ní mluvila, jestli by prostě pro něj nemohla přijet. Ona že ne, že je to moje věc, že můžu být ráda, že mi ho vezme zpátky. A že má na něj kupce. Tak jsme se jí ptala, jestli té pani řekla, že kočár je nakřivo a ona, že to ví a že jí to nevadí. že je to známá z Náchoda, odkud pochází i ona a kde kočár kupovali a že si ho tam dá na reklamaci a dají jí tam zatím náhradní… Takže, podle mě o té křivosti musela vědět! Jsem nas…! a taky znechucená. Já bych si tohle nedovolila. Když jsme prodávala Slaloma i Unlimita, všechny škrábance, poškození jsem hlásila narovinu. No, sehnala jsem paní z Prahy 9, má měsíc používaný GT3
http://deti.bazos.cz/…eto-2010.php
a když bych si pro něj dneska přijela, dá mi přednost před paní, která má zítra kočár přijet okouknout. Takže, do Prahy jedem dneska večer - jen musíme vymyslet, kdo nám pohlídá děti
no to je zas akce. Ještě teda kouknu na to dpružení, ale celkově tam na jedné straně nesedí na sebe plasty - na té, co je to madlo výš. Jinak kačko děkuju za pomoc a rady, fakt ![]()
Teda Denny s tebou se člověk opravdu nenudí
![]()
Mrzí mě, že ti to první pp vůbec nevyšlo, ale podle obrázku to druhé vypadá opravdu krásně, tak snad už to bude tutovka na 100% ![]()
…takže, abych tu smůlu měla ECHT, tak ta druhá pani mi to červené GT3 zrušila asi hodinu než jsme vyrážei do Prahy. Takže můj mrtviční stav stoupnul do kritické výšky ![]()
Kočár jsme teda aspoň vrátili, já pani řekla ( to co mi tu psala Kačka ) že jí musel od někud spadnout, nebo něco na něj, protože je i prasklý plast na madle a celá ta levá starna je prostě hmutá. A že tohle jim na reklamaci rozhodně nevezmou. Celou dobu byla klidná a tvářila se , jak když o nic nejde, že já moc přehánim a jak když má na každém prstě deste dalších kupců…je mi to jedno, ať si to pak řeší ona.
A já jsem se rozhodla, že si koupím nový. Ojetých mám dost, ty nervy…jsem vyléčená. Takže jsem na MMB našla poslední kus GT3 2010 za 8.849,– s poštovným a ve středu ho mám. Dneska mi dobírkou přišly peníze za Unlimita 7.250,. takže si přidám cca 1.500,– a mám to bez nervů a starostí
UF…to byla zas akce ![]()
Ten červený se mi cise líbil víc, ale za na léto mi přijde tahle světejší barva lepší a hoooodně mi připomíná Slalom jaký má Ali - hnědo/oranžová
Ten s emi tenkrát na krámě taky moc líbil. Jinak ta pláštěnka holky, to je vychytávka
Upevní se zipem na boudu, takže žádný obr stan, ale skladná pláštěnka ![]()
Denny, tak to je tedy maso.
Ale jak píšeš, máš lepší nový. A ta oranžová je pěkná.Jen pláštěnku u té 2010 budeš mít ještě skladnější a zip tam nebude, jen ji dáš za ohyb boudy.
Tak se těším na foto. ![]()
Mmch: teď jsem si dovezla to cedro za 4500,–ale nezdá se mi až o tolik větší než jané, dokonce janéčko má vyšší zádovku, jen je tedy fakt širší!!!Tak zas nevím. S cenou dolů zatím nepůjdu, budu jezdit s janéčkem a když tak ho prodám až na podzim, kdy gtčko bude super. Pak dám taky fotky.
No mě se ta barva Cedro líbila víc, ale jestli není na boudě už u té oranžové ten zip, tak jsem radši, bude to vypadat líp
Už se těším, až dorazí. Dneska jsem potkala maminku s GT3 kolekce 2011 v zelené barvě, taky je moc pěkná ![]()