Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1586
8.6.11 09:24

Všechno jsem objednala u Malv- je to tenhle http://www.malvik.cz/…Unlimit-2011 Sice píšou 2011, ale v konstrukci myslím změny nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.6.11 10:06

Díky :wink: známá se po něm shání…

Tak dámy, jen jestli se chctete zasmát - já opravdu nemůžu mít nic normálně a kdyby mi dneska to Pp GT3 opravdu přišlo, už to by bylo v mém případě nenormální!
Psala mi paní, u které jsem dělala objednávku, že mi zapoměla k částce připočíst 100,– dopravu a firma, která má kočárek vyexpedovat ze skadu nejdříve požaduje částku poslat a pak kočárek pošle..... Stačí Vám to??! Mě teda rozhodně. Už to, že dneska je běžné při částce nad 3.000,– doprava zdarma :roll: No nic, to jsem prostě já a moje smůla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
8.6.11 10:54

To je fakt pech a trochu nechápu-ty jsi platila předem? A i kdyby, jestli to byla její chyba tak by pro jednou tu 100 oželela :nevim: . Hodně štěstí ať ho máš brzo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.6.11 12:59

No jasně, že předem - právě ptoto, abych ho mohla mít už ve středu. Taky mě dost zaráží, že kvůli 100,– ho nechtějí poslat, ale co jsme vyrozuměla, paní je asi jen prodavačka a platba jde přímo do toho skladu, odkud ho posílají :think: Nevím, ale ani mě to nepřekvapuje… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.6.11 08:39

Denny, tak to je teda maso, to jsem snad ještě neslyšela, taky ti to mohli poslat na dobírku, dala by jso jim stovku při převzetí. Ty máš prostě smůlu. :cry: Přeji ti, ať ti ten kočár dorazí co nejdříve.
Mě se zítra přijde podívat na slaloma paní, tak si jej snad vezme.Kdyby se vešel do feliny bez sundávání koleček tak si ho snad asi nechám.
Včera mi konečnš přišly nové golfky, takže za cenu janéčka mám golfky a PP. Prostě jsem asi vyžrala to štěstí i tobě Denny. Doufám, že tohle už jsou moje poslední kočáry. :-) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.6.11 09:16

Kačko, já to mám takhle pořád, takže se už nějak nevzrušuju…myslím, že jsem prostě rezignovala. Ovšem, čeho je moc, toho je příliš že :roll: Kočárek by měl přijít dneska, tak jsem zvědavá kdy??? Posílali to službou GLS a paní jsem psala, aby mi poslala číslo balíku, že si vyhledám stav zásliky na stránkách GLS.....ale paní mi už od včerejška neodpovídá na email…hihihi, že by zas nějaký zádrhel :?: Néééé, to mě se přeci nemůže stát že :lol: :lol: :lol: Až budu mít očár doma,tak bouchnu šampaňské :pankac: No já jsem pak už radši koupila nový, když vidím, že rok staré GT3 se prodávají za 7/8.000,– tak ho příští rok na jaře prodám ještě slušně třeba za 7.000,– a teď jsem si přidala rostě 1.800,– které si s GT3 projezdíme :wink: Tak držím palce, ať Slalomka prodáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.6.11 12:29

Jojo Denny, máš pravdu, a tak pak hned napiš, uvidím jestli prodám, dneska se mi ozvala další paní, on je ten slalom fakt jak nový. :-) A mám hodně doplňků. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.11 13:13

Tak snad to vyjde, ať je brzo doma, zas kdo by si něco takového vymýšlel. Já si teď po tom co jsem odřekla ten z MMB-dělili by přečetla recenze na Malvíka… Tak doufám, že budu z těch šťastnějších komu PPL bez varování zavolá zatím mám vlastně jen aut. potvrzení objednávky. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.6.11 13:16

chcete se zasmát?!!! Oni mě poslali GT3 ale pro dvě děti s tím velkým košíkem! Je tohle normální???? Já už jsem fakt hotová!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.11 13:30

Tak to se povedlo :kytka: když se daří tak se daří. Jde to kdyžtak nějak oddělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.6.11 17:29

Denny, tak to už je snad na mašli!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.6.11 19:26

Ahoj,
tak jsem se trochu uklidnila, ale můžu vám říct, že když jsem dala kočárek dohromady a na konec šla na košík - myslela jsem, že mě fakt raní mrtvice! nejdřív jsem tomu nechtěla věřit, ale pak jsem se podívala na krabici a tam bylo: GT3 for two
Podívala jsem se na objednávku - ta byla v pořádku, na fakturu - ta byla v pořádku, takže chybu udělali soudruzi přímo někde u zdroje. Volala jsem hned do té firmy a tam mi to potvrdili. na dodáku a všude mají normální GT3 a nikdo si nevšiml, že na krabici je ( nápisem jako kráva ) for two :zed: Ptala jsem se pána, jestli nejde vyměnit jen ten košík a hned jsem ho upozornila, že kočár už rozmontovávat a balit nebudu, ať jestli chtějí si pro něj přijedou a rovnou mi přivezou jiný, jeslti nejde ta výměna košíků. pán mě uklidnil, že to vyměnit půjde aže mi to službou GLS dorazí v pondělí a ..... HA HA HA, se směju, až z toho málem brečim :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.11 20:35

To tam mají pěkný bordel nebo tam neumí číst taky nechápu. Tak ať to v pondělí dobře dopadne, doufám, že si nesedím na vedení a mění se jen koš a zatím můžeš vyrazit bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.6.11 21:02

Denny já asi špatně čtu či co.Promiňte za ten výraz, ale doprdele tady v té naší republice je takový bordel až to hezký není :pocitac: Chápu člověk není neomylný, ale tohle je už trošku moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.6.11 21:12

…no ten zadní díl košíku se nacvakává do konstrukce, tak předpokládám, že systém nacvakávání bude pro oba košíky stejný, jen ta konstrukce pro sourozenecký kočár je prostě větší a nemá tu možnost sklopení.

Ali, ten bordel si vyžeru já, vy buďte v klidu :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4