Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTý jo jsi dobrá, jak píšeš oběma jazyky. GT3 se vleze i do pidi výtahu, a i s díttem, ale chlapa už tam nedáš. Koš je sklopný, asi jako u jediného kočáru jsem to ocenila. I když je poloha v leže sklopíš a skvěle tam dáš nákup.
Tady pro srovnání. ![]()
Ne ne, já su spokojená čím dál víc ![]()
A jak mám tu clonu, tak je to super.
Slunečník jsem si dala na golfky, takže ho nemusím pořád přendavat. Jo a ta ledvinka mi jde hezky i na golfky, takže mi to teda pěkně ladí a nemusím si ty věci pořád přendavat
…už mám vyměněný ten košík a jestli se chceš zasmát, tak jsem při jeho nasazování přišla na to, že ze spoda na sedačce je přidělaná pumpička
Nebyla v popisu, tak jsme to neřešila..i když mi bylo divný, že u tak drahého kočárku není v příslušenství… a koupila si v cyklopotřebách obyč pumpičku. Ani jsem to mužovi neříkala
![]()
Denny, jojo, je tam, měla jsi se zeptat, já na ni přišla po měsíci.
držáky na pití už jsi pochopila???Na ty jsem přišla si po 3 měsících. ![]()
hihihi, tak to jsi ještě lepší než já
No držáky jsem teda pochopila hned, heč
![]()
Teda Denny normálně jsi úplně GT3ačka ![]()
Ale četla jsem tvůj sáhodlouhý výklad a přistihla jsem se jaký mám blažený výraz
Tak mi blesklo hlavou, že bych odjezdila se slalomem hezky léto a na zimu pořídila GT3 aby měl malý pohodlí jak píšeš.Jen bych musela vyzkoušet jestli mi vleze do auta a vchodové dveře apod.
Jseš hrozná
vždycky mě nakazíš ![]()
Pekny vecer prajem
Denny, tvoje slová mi vlievaju do žíl optimizmus
náš výťah tiez maju rekonštruovať, ale doteraz som si myslela, ze bude menší! Nejako mi nenapadlo, ze by spravili vacsi výťah:-) Inac, presne tak ako si opísala, lezieme do výťahu aj my. Jasné, ze nečakam,ze by sa vošiel aj muz, to sa nevojde ani so Slalomom.
Kacko, to su perfektne fotky k porovnaniu! Ten Revers je fakt o dost menší nez GT3, to je zaujímavé, lebo pri tom mojom Slalome Pro 2009 som mala pocit, ze su s GT3 skoro narovnako. Inac mas krasne obidva kočíky!!
Ali…jsem čekala nějakou podobnou reakci chichi. Vchodové dveře jsou myslím v pohodě, má standartní rozkol kol…zítra poměřím, ale do výtahu vjíždíme stejně
No a s tou zimou, tak nějak jsem uvažovala i já
Možná to bude jen horší s autem - ale GT3 má úplně úžasně bleskové sundavání a nasazování toho předního kola, zmáčkneš jeden čudlík a kolo je dole. Chtělo by to asi odchytit nějakou maminu a složit si cvičně kočár do kufru
![]()
Slalomačko, taky jsem to nechápala, že se výtah spíš zvětšil ale k nadšení všech je to tak. Sousedka má Xlandera a musela sundat jedno kolo aby vůbec vjela na šířku do výtahu. Teď vjede bez sundání. No a na dýlku - se Slalomem jsme tam přeci jen měli o píď místa navíc, nemusela jsem ho přizdvihnout. Ale i tak si myslím, že s přizdvihnutím to není tak hrozný. no a po dobu rekonstrukce jsme měli kočárky dole v kočárkárně, tak uvidíš ![]()
Denny, ja som zvedavá, jak nám urobia ten výťah, vraj tam majú dať vnútorné dvere, tak preto sa bojím, že sa nezmestíme..
Na druhej strane, v našom vchode sa všetko strašne vlečie, tak možno až ten výtah budú rekonštruovať, tak už kočárek nebudeme potrebovať ![]()
Denny a pozerala som tie fotky, kde máš svojho chlapčeka v GT3 spinkajúceho a otočeného k tebe - jak máš prehodenú tú striešku, no to je super vychytávka!!!! ![]()
Já takto podobne prehadzujem strechu tiež, lenže naša strecha nie je taká pevná, proste to tak dobre nedrží. Niekedy tak jazdíme, že malá stojí alebo sedí, keď nechám nasadené madlo a vystužím to ešte nejakou zmotanou dekou.
A je vidieť, čo všetko vláčime v kočíku a to sme ani nešli s nákupom.. no myslím, že taký GT3 by mi velmi vyhovoval z hľadiska úložných priestorov ![]()
Jjj jseš strašná
![]()
Pořád mi to brouzdá v hlavě.No znáš to takový nutkavý pocit, že musíš něco udělat.
Docela by mě zajímala reakce manžela ten by už asi nemohl ![]()
Výtah nemáme to řešit nemusím a pokud jde o vchodové dveře tak podle tebe by to mělo být dobrý.No ještě zjistit to skládání do auta a můžu jít na nákup ![]()
I když mám v srdíčku stále ještě slaloma a prodat ho to bude srdceryvná záležitost.
No uvidíme nechám to koňovi ten má větší hlavu ![]()
alimra6 píše:
Jjj jseš strašná![]()
![]()
Pořád mi to brouzdá v hlavě.No znáš to takový nutkavý pocit, že musíš něco udělat.
Docela by mě zajímala reakce manžela ten by už asi nemohl
Výtah nemáme to řešit nemusím a pokud jde o vchodové dveře tak podle tebe by to mělo být dobrý.No ještě zjistit to skládání do auta a můžu jít na nákup
I když mám v srdíčku stále ještě slaloma a prodat ho to bude srdceryvná záležitost.
No uvidíme nechám to koňovi ten má větší hlavu
jej já jsem zvědavá, jak se rozhodneš ![]()
Já dneska ve Varech na fesťáku jsem se podle mého muže chovala naprosto iracionálně, místo herců jsem okukávala kočárky, úplné žně to byli, protože tolik druhů a typů, no to se hned tak nevidí
Hlavně ty GT3 sporťáky jsem si pozorně prohlížela a mají opravdu moc vychytávek, které bych velmi ocenila, ty držáky na nápoje a obrovitý koš a to polstrování pro dítě, no perfektní ![]()
Jenomže velký dost i těžký… ![]()
Stejně nevím, jestli prodám Slaloma ![]()