Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
4.7.11 12:07

Tý jo jsi dobrá, jak píšeš oběma jazyky. GT3 se vleze i do pidi výtahu, a i s díttem, ale chlapa už tam nedáš. Koš je sklopný, asi jako u jediného kočáru jsem to ocenila. I když je poloha v leže sklopíš a skvěle tam dáš nákup.
Tady pro srovnání. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.7.11 12:08
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.7.11 12:09

Denny a ty jsi pořád spokojená???nebo už uvažuješ o jiném. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.7.11 12:25

Ne ne, já su spokojená čím dál víc :pankac:
A jak mám tu clonu, tak je to super.
Slunečník jsem si dala na golfky, takže ho nemusím pořád přendavat. Jo a ta ledvinka mi jde hezky i na golfky, takže mi to teda pěkně ladí a nemusím si ty věci pořád přendavat :palec: …už mám vyměněný ten košík a jestli se chceš zasmát, tak jsem při jeho nasazování přišla na to, že ze spoda na sedačce je přidělaná pumpička 8-o Nebyla v popisu, tak jsme to neřešila..i když mi bylo divný, že u tak drahého kočárku není v příslušenství… a koupila si v cyklopotřebách obyč pumpičku. Ani jsem to mužovi neříkala :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.7.11 12:36

Denny, jojo, je tam, měla jsi se zeptat, já na ni přišla po měsíci. :-) držáky na pití už jsi pochopila???Na ty jsem přišla si po 3 měsících. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.7.11 14:36

hihihi, tak to jsi ještě lepší než já :lol: No držáky jsem teda pochopila hned, heč :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.7.11 21:40

Teda Denny normálně jsi úplně GT3ačka :mrgreen:
Ale četla jsem tvůj sáhodlouhý výklad a přistihla jsem se jaký mám blažený výraz :lol: Tak mi blesklo hlavou, že bych odjezdila se slalomem hezky léto a na zimu pořídila GT3 aby měl malý pohodlí jak píšeš.Jen bych musela vyzkoušet jestli mi vleze do auta a vchodové dveře apod.
Jseš hrozná :pocitac: :pocitac: :pocitac: vždycky mě nakazíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
4.7.11 21:41

Pekny vecer prajem :-) Denny, tvoje slová mi vlievaju do žíl optimizmus :-D náš výťah tiez maju rekonštruovať, ale doteraz som si myslela, ze bude menší! Nejako mi nenapadlo, ze by spravili vacsi výťah:-) Inac, presne tak ako si opísala, lezieme do výťahu aj my. Jasné, ze nečakam,ze by sa vošiel aj muz, to sa nevojde ani so Slalomom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
4.7.11 21:59

Kacko, to su perfektne fotky k porovnaniu! Ten Revers je fakt o dost menší nez GT3, to je zaujímavé, lebo pri tom mojom Slalome Pro 2009 som mala pocit, ze su s GT3 skoro narovnako. Inac mas krasne obidva kočíky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.7.11 22:14

Ali…jsem čekala nějakou podobnou reakci chichi. Vchodové dveře jsou myslím v pohodě, má standartní rozkol kol…zítra poměřím, ale do výtahu vjíždíme stejně :wink: No a s tou zimou, tak nějak jsem uvažovala i já :wink: Možná to bude jen horší s autem - ale GT3 má úplně úžasně bleskové sundavání a nasazování toho předního kola, zmáčkneš jeden čudlík a kolo je dole. Chtělo by to asi odchytit nějakou maminu a složit si cvičně kočár do kufru :wink: :-D

Slalomačko, taky jsem to nechápala, že se výtah spíš zvětšil ale k nadšení všech je to tak. Sousedka má Xlandera a musela sundat jedno kolo aby vůbec vjela na šířku do výtahu. Teď vjede bez sundání. No a na dýlku - se Slalomem jsme tam přeci jen měli o píď místa navíc, nemusela jsem ho přizdvihnout. Ale i tak si myslím, že s přizdvihnutím to není tak hrozný. no a po dobu rekonstrukce jsme měli kočárky dole v kočárkárně, tak uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
5.7.11 10:37

Denny, ja som zvedavá, jak nám urobia ten výťah, vraj tam majú dať vnútorné dvere, tak preto sa bojím, že sa nezmestíme..
Na druhej strane, v našom vchode sa všetko strašne vlečie, tak možno až ten výtah budú rekonštruovať, tak už kočárek nebudeme potrebovať :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
5.7.11 10:48

Denny a pozerala som tie fotky, kde máš svojho chlapčeka v GT3 spinkajúceho a otočeného k tebe - jak máš prehodenú tú striešku, no to je super vychytávka!!!! :palec:
Já takto podobne prehadzujem strechu tiež, lenže naša strecha nie je taká pevná, proste to tak dobre nedrží. Niekedy tak jazdíme, že malá stojí alebo sedí, keď nechám nasadené madlo a vystužím to ešte nejakou zmotanou dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
5.7.11 10:50

A je vidieť, čo všetko vláčime v kočíku a to sme ani nešli s nákupom.. no myslím, že taký GT3 by mi velmi vyhovoval z hľadiska úložných priestorov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.7.11 21:44

Jjj jseš strašná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pořád mi to brouzdá v hlavě.No znáš to takový nutkavý pocit, že musíš něco udělat.
Docela by mě zajímala reakce manžela ten by už asi nemohl 8-o
Výtah nemáme to řešit nemusím a pokud jde o vchodové dveře tak podle tebe by to mělo být dobrý.No ještě zjistit to skládání do auta a můžu jít na nákup :dance:
I když mám v srdíčku stále ještě slaloma a prodat ho to bude srdceryvná záležitost.
No uvidíme nechám to koňovi ten má větší hlavu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
6.7.11 22:07
alimra6 píše:
Jjj jseš strašná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pořád mi to brouzdá v hlavě.No znáš to takový nutkavý pocit, že musíš něco udělat.
Docela by mě zajímala reakce manžela ten by už asi nemohl 8-o
Výtah nemáme to řešit nemusím a pokud jde o vchodové dveře tak podle tebe by to mělo být dobrý.No ještě zjistit to skládání do auta a můžu jít na nákup :dance:
I když mám v srdíčku stále ještě slaloma a prodat ho to bude srdceryvná záležitost.
No uvidíme nechám to koňovi ten má větší hlavu :pankac:

jej já jsem zvědavá, jak se rozhodneš :lol:

Já dneska ve Varech na fesťáku jsem se podle mého muže chovala naprosto iracionálně, místo herců jsem okukávala kočárky, úplné žně to byli, protože tolik druhů a typů, no to se hned tak nevidí :pankac: Hlavně ty GT3 sporťáky jsem si pozorně prohlížela a mají opravdu moc vychytávek, které bych velmi ocenila, ty držáky na nápoje a obrovitý koš a to polstrování pro dítě, no perfektní :palec:
Jenomže velký dost i těžký… :nevim:
Stejně nevím, jestli prodám Slaloma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí