Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
24.11.11 07:38
tak s tím ti bohužel neporadím :think: já mám sice nového slaloma,ale korbičku jsem si koupila Capazo a tam to je bez problémů :nevim: tak snad někdo další poradí,nebo mrkni na diskusi Jané 2011
Marcela-tif píše:
Ahoj holky. Chtěla bych se vás jen na něco zeptat. Včera mi přišla Jane slolom 2010 - komplet. A na hlubokém lůžku - Transporter má stříška vůly. Prostě nejde napnout úplně. Je to normální? A ještě když je autosedačka na podvozku má jakoby vůly. Moc děkuji za rady a zkušenosti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.11.11 09:21

a kupovala si nový alebo z druhej ruky? lebo ak je nový tak strieška by mala byť napnutá, ja to takto mám, ale ak je z druhej ruky, tak možno majiteľka dávala často niečo na striešku a natiahla ju, a preto vyzerá akoby nebola napnutá no a pri tej autosedačke, je tam vôľa, ale má to takto veľa kočíkov a aj staré Jané a určite aj Concord (lebo som to skúšala), tam sa tuším kýve aj vanička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.11.11 09:44

Máme kočárek Jané matrix.Je nádhernej a celkem praktickej.jen ta korba ze které lze udělat autosedačku je strašně těžká.Já ji neunesu :-( Ale jinak jezdí suprově a hlavně nádherně vypadá,je jinej než všechny ostatní.Ale pozor korbička se mi zdá malá,nyní v ní máme 5 týdenního synka a mám pocit že v lednu se mi tam už špatně vejde i s fusakem.Je to ve hvězdách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
1.12.11 11:01
k.a.c.k.a.1 píše:
Slalomacko, eleu, jsem teď viděla prodávat na MMB, a hned jsem si na tebe vzpomněla, jestli to třeba nejsi ty. :) Vypadá totiž luxusně. A děkuji za pochvalu. :-) :-)
A do sněhu bude určitě slalom super. No my už letos využijem jen boby, škoda, moje kočárování je u konce. :-(

Ahojky :mavam: Ne, ne, já Eleu neprodávám, myslím, že si ji nechám, dokud z ní dcerka úplně nevyroste :D
A co tak pořídit si další miminko, abys mohla opět kočárkovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
1.12.11 11:02

Ivulik123, koukám, že to máš už za pár (termín porodu), tak držím palce, ať všechno dobře dopadne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.12.11 13:55
jj,za pár to je :dance:,ale dneska sem už zprdla i manžela,každý den volá z práce a první věta co mi řekne tak co budeme dneska rodit :pocitac: no zabít fakt málo
Slalomacka píše:
Ivulik123, koukám, že to máš už za pár (termín porodu), tak držím palce, ať všechno dobře dopadne! :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
8.12.11 19:59
ivulik123 píše:
jj,za pár to je :dance:,ale dneska sem už zprdla i manžela,každý den volá z práce a první věta co mi řekne tak co budeme dneska rodit :pocitac: no zabít fakt málo
Slalomacka píše:
Ivulik123, koukám, že to máš už za pár (termín porodu), tak držím palce, ať všechno dobře dopadne! :)

Ivulik, tak snad už to máš každou chvíli šťastně za sebou a budeš moci vytáhnout krásný nový kočárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
9.12.11 16:30
haha ještě sem pořád tu :lol: 2v1
Slalomacka píše:
ivulik123 píše:
Slalomacka píše:
Ivulik, tak snad už to máš každou chvíli šťastně za sebou a budeš moci vytáhnout krásný nový kočárek :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
9.12.11 20:06

Tak už musíš mít toho čekání plný zuby, ach jo to znám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.12.11 12:41
jj,to máš pravdu,ale první dcera se narodila 6 den po termínu tak nějak počítám že to bude asi stejné ;)
Slalomacka píše:
Tak už musíš mít toho čekání plný zuby, ach jo to znám..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.12 22:20

Ahoj holky, jdu si k Vám zkušenějším pro radu :-)ú))
Už jsem skoro objednávala Jané slalom revers 2010 a ještě předtím opět početla diskusi - ta diskuse mě odradí snad od každého kočárku :-))) No každopádně Jané snad splňuje většinu kritérií, pro mě také otočnou sedačku. Měla jsem PP GT3 a právě kvůli otočnosti jsem jej poslala zase o dům dal. Dalším horkým favoritem je tenhle reversík, teď navíc za super cenu. Opravdu je tak úzký, jak se v některých diskusích píše? Náš malý má 73cm, 8.77kg a je mu 8 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.1.12 12:17

Viki, já jsem tu psala už hodněkrát, taky jsem přesedlala z PP GT3 na reverse, a to měl malý dva roky.
prvotní šok byl madlo, oproti gt3 je jinak dělané a působí pidi, další je bouda v lehu, je docela nízko nad hlavou, tedy oproti pegu, měla jsem i buzze a ten to měl stejné. A podle mě NEEE!!!není tak úzký, je užší, ale mi se po dvou měsících vytlačil na 33-34cm, což je naprostá pohoda, malý si v něm liboval. Třeba gtčko mělo dole v ohbí jen 26cm a nikdo to neřeší, a bertini od kámošky má 30cm a uvádějí to do 4 let věku. Pokud si nekoupíš fusak emitex, který je fakt šíleně tlustý, tak tam malého podle mě dáš i ve 3 letech. Já jsem měla kaiser iglu termo flees, má asi tak 5mm tloušťku a super hřál. Dokonce jsem slyšela i názory, že má nízkou boudu oproti PP, ale není to pravda, zádovku má ještě dokonce vyšší než PP a bouda je vysoko stejně tuším 52cm od sedátka. jen to tak působí opticky, protože samotný sedák je níže. Subjektivně se s ním jezdí o pidi hůře, než s PP, ale ta skladnost, lehkost je podle mě tootžná s PP, a hlavně otočná sedačka…kdybych měla další dítě, asi by byl jedním, který bych si pořídila(tedy hned po baby jogger city elite.. :-) :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.12 21:44
k.a.c.k.a.1 píše:
Viki, já jsem tu psala už hodněkrát, taky jsem přesedlala z PP GT3 na reverse, a to měl malý dva roky.
prvotní šok byl madlo, oproti gt3 je jinak dělané a působí pidi, další je bouda v lehu, je docela nízko nad hlavou, tedy oproti pegu, měla jsem i buzze a ten to měl stejné. A podle mě NEEE!!!není tak úzký, je užší, ale mi se po dvou měsících vytlačil na 33-34cm, což je naprostá pohoda, malý si v něm liboval. Třeba gtčko mělo dole v ohbí jen 26cm a nikdo to neřeší, a bertini od kámošky má 30cm a uvádějí to do 4 let věku. Pokud si nekoupíš fusak emitex, který je fakt šíleně tlustý, tak tam malého podle mě dáš i ve 3 letech. Já jsem měla kaiser iglu termo flees, má asi tak 5mm tloušťku a super hřál. Dokonce jsem slyšela i názory, že má nízkou boudu oproti PP, ale není to pravda, zádovku má ještě dokonce vyšší než PP a bouda je vysoko stejně tuším 52cm od sedátka. jen to tak působí opticky, protože samotný sedák je níže. Subjektivně se s ním jezdí o pidi hůře, než s PP, ale ta skladnost, lehkost je podle mě tootžná s PP, a hlavně otočná sedačka…kdybych měla další dítě, asi by byl jedním, který bych si pořídila(tedy hned po baby jogger city elite.. :-) :-))
K.a.c.k.o, moc děkuji za odpověď… O tom „vysezení“ jsem někde četla, možná to byl i Tvůj příspěvek. Každopádně Ti děkuji za objasnění. No, fusak emitex mám, ale nevadí :-) Mám do našeho sporťáku, který není nic moc :-((( Ale vozíme ještě v hluboké, tak to snad ještě chvilku vydrží a pak šup do sporťáčku a tak na 90% to ten reversík zvítězí, ještě jsem se rozhodovala pro concorda a mutsynu, protože jsou mi 4 kolky sympatické, ale po všech diskusích mi stále vychází jako další volba ten reversík. Ještě jsem tedy koukala na BJ, aktuálně jsem jej viděla v krásné černobélé barvě a ten se mi taky zamlouvá, ale trošku mě klame to polohování zad. Ale někde jsem četla, že se v tom dítko jakoby houpe a neposkakuje :! Asi mi pod rukou ještě pár kočárků projde, než objevím mojí pravou lásku :-))) A přitom s hlubokou jsem u svého kočárku táááák spokojená. Že oni nemohou udělat na sto procent i sporťák. :zed: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.1.12 08:09

Jasně. :-) Jen ten elite je mezi janéčkem a peregem luxus nad luxus- i ta bouda, někomu může vadit měkká záda, ale jsou fakt hodně pevná, to píší vždycky maminky, které jej neměly v ruce, dá se to řešit i uříznutím sololitové desky tak za 50kč a oni tam mají připravenou kapsu na zádech na suchý zip a tam se to vsune a je z toho klasika kočár. :-) Vyber, co ti sedne nejlépe do ruky.
Jo a fusiona jsem měla taky- ten straší typ, byl fajn, ale z těch, co uvádíš tak je na posledním místě, ty gumové kolečka jsou fakt rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
8.1.12 19:32

Ahoj holky, potřebovala bych od vás, zkušenějších majitelek Jané zjistit, jak tento kočárek obstojí v terénu - a tím myslím, opravdu terén (pole, louky, les - i mimo cesty, štěrk aj.), jak moc je kočárek odpružený, jak pohodlný pro mimčo apod. Uvažuji o koupi Jané slalom reverse, tak se mi hodí vaše poznatky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí