Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTak to já jsem na tom stejně.V zoo místo abych koukala na zvířátka tak koukám na kdejaký kočárek.No hotová deformace.Byc přísahala, že ještě před deseti lety by se mi to stát nemohlo ![]()
No prodat slaloma bude hodně těžké, ale zatím nic nepodnikám ![]()
alimra6 píše:
Tak to já jsem na tom stejně.V zoo místo abych koukala na zvířátka tak koukám na kdejaký kočárek.No hotová deformace.Byc přísahala, že ještě před deseti lety by se mi to stát nemohlo
No prodat slaloma bude hodně těžké, ale zatím nic nepodnikám
já viděla i Reverse a říkala jsem si, že sice už mám skoro roční dítko, ale přece jenom bych asi ještě ocenila, kdybychom se na sebe koukaly…
Slalomacka píše:alimra6 píše:já viděla i Reverse a říkala jsem si, že sice už mám skoro roční dítko, ale přece jenom bych asi ještě ocenila, kdybychom se na sebe koukaly…
Tak to já jsem na tom stejně.V zoo místo abych koukala na zvířátka tak koukám na kdejaký kočárek.No hotová deformace.Byc přísahala, že ještě před deseti lety by se mi to stát nemohlo
čím chci říct, že rozumím, že se ti tohoto kočárku nechce zbavovat ![]()
No to je fakt věc, která je k nezaplacení.Když je hezky, tak malýho otočím ať kouká, když chce, ale pokud je ošklivo a hlavně větrno otočím ho na sebe a myslím, že je tak hodně chráněný před vším možným.
Slaloma jsem pořídila ve věku 1rok naší malé, Reverse jsem pořizovala (úplnou náhodou) ve věku 1 rok a 1 měsíc
Nelitovala jsem ani minutu, je o moc lepší. I když se mi původně líbila víc kulatá bouda klasického Slaloma, ten kšilt a jeho možnosti u Reverse je prostě pecka.
PS: dneska na hřišti známá brblala, že se jí Reverse hrozně líbí, ale že je úzký. Má 2,5r staré a buclatější dítko. Zkusila ho tam dát a nevěřila vlastním očím, vešlo se s přehledem, na šířku i délku. On se totiž nahoru rozšiřuje a jak dítě roste, má pořád dost místa. V případě potřeby je možné vyndat polstr. A na délku je delší než klasický Slalom.
Slalomacka píše:Slalomacka píše:čím chci říct, že rozumím, že se ti tohoto kočárku nechce zbavovatalimra6 píše:já viděla i Reverse a říkala jsem si, že sice už mám skoro roční dítko, ale přece jenom bych asi ještě ocenila, kdybychom se na sebe koukaly…
Jo, přesně
A otočím i za jízdy, postavím dítko ke kočárku, udělám cvak cvak a je otočeno. Nikde nehrozí, že bych jí tam přiskřípla prsty, vše pod plastem a chráněné. Třeba Roan nebo Mutsy se otáčejí určitě ne špatně, ale přece jen trochu hůř.
A ještě jedna taková šikovná pitomůstka: klasický Slalom byl problém naklonit jednou rukou přes přední kolečko a vyklepat od rohlíku. Otočený Reverse jen přitlačím za madlo a klepu. Navíc ho může malá tlačit za břišní madlo a miluje to. Dneska tlačila celou cestu na hřiště
jsem myslela, že mě klepne z tý mega rychlosti ![]()
alimra6 píše:
No to je fakt věc, která je k nezaplacení.Když je hezky, tak malýho otočím ať kouká, když chce, ale pokud je ošklivo a hlavně větrno otočím ho na sebe a myslím, že je tak hodně chráněný před vším možným.
Slalomačko, šířka dveří by se určitě zmenšit neměla. My jsme to tady tenkrát rozebírali s těma výtahářema a říkali, že jak spíš se kabiny o něco zvětší
Tak uvidíš
A o zas tolik ten GT3 větší není. Spíš to dělá ten dojem robustní konstrukce a hlavně ta bouda jak je vyšší. Když si vzpomenu na váhu a jak jsem do kufru tahala Slaloma R, moc velký rozdíl to zas není
možná tak kilo…
No a to otáčení, využívala jsem to tak do roka a to když třeba blbě svítílo slunko - to jsem teda uměla za jízdy
. Jinak malýmu jsem byla doslova ukradená a opravdu chtěl koukat ven a mít výhled bez zaclánějící maminky. Tak jsem prostě pro klid používala slunečník a teď mám tu clonu ![]()
Ale je fakt, že na zimu by tam byl Ondra jak sardinka. Už z jara tam byl akorát a v zimě bych mu musela sundat to madlo před ním, nebo nevím. Ale hlavně v tom GT3 je víc takový schovaný a to i v nánožníku. U toho jde zvednout ten límec a připnout na boudě, takže tam není tak ,,na ráně,, ![]()
Ali, já ty kočárky okukuju pořád, už mě muž i hlídá, že prý jsem nebezpečná a vyhlížím si další
No jako ten nákupní koš je teda bezkonkurenční. V pondělí jsme courali se sznámou, co jsem jí prodala Slaloma ( Bárou
) a ona se nad tím košem teda rozplývala
![]()
tak to som rada, ze su tu opat kladne recenzie na slalom reverse, uz sa tu zacinalo nanho zabudat
my sme zatial z reversa nadseny, mame sice len 7 mesiacov, ale mala v nom pekne sedi a nesmyka sa. je stale otocena smerom ku mne (a asi aj dlho bude), lebo ked ma nevidi, hned zacne ma-ma-ma-ma-ma, jooooj taka je zlata. inak ja si to ani neviem predstavit pri takom malom babatku, aby bola otocena odo mna, ja som dost zatazena na rozne ergo nosice a babyvaky a pri tychto veciach sa vobec neodporuca nosit babatko smerom od maminy, pretoze babatko je velmi vnimave a zbiera vela podnetov a ked sa nimi presyti tak by sa malo vediet pri mamke ukryt, pripadne treba ocny kontakt.
a este aby som nezabudla tak pre nas ma kociarik este jedno plus, ked je mala uz nervozna, tak ju dam do lahu na brusko a ona pozera von cez to male okienko na strieske a ma z toho straaaasne velku radost ![]()
Ahoj, doporučila mi tě kacka, chci kupovat PP GT3 a mám jeden vyhlídnutej, ale kacka psala, že sho možná kupovala ty a byl vadnej a vracela jsi ho. Je to tento, prosím? Paní byl je z Měchenic západ od Prahy.
http://deti.bazos.cz/…to-cedro.php
Díky moc…
Pro Deeny je ta předchozí pzáva, jsem tu nová a neumím to ještě…:)Lili
Pro Denny: obě předchozí zpávay… jsem fakt jouda, od někoho chci radu a ani neumím správně napsat jeho jméno…
Háta_x píše:
Slaloma jsem pořídila ve věku 1rok naší malé, Reverse jsem pořizovala (úplnou náhodou) ve věku 1 rok a 1 měsícNelitovala jsem ani minutu, je o moc lepší. I když se mi původně líbila víc kulatá bouda klasického Slaloma, ten kšilt a jeho možnosti u Reverse je prostě pecka.
No…takto… ráda bych dopadla jako ty, Háto!
Pořád o těch kočárcích přemýšlím a v neděli jsem snad na to kápla, že co vlastně chci, teda co chce moje srdce
A to je vidět na malou, čiže otočnou sedačku!
V neděli jsme tak jezdily, že seděla ke mně (sedačka do lehu, stříška přetočená k madlu), ale umíte si představit, že to nebylo moc bezpečné a pohodlné..
Ale já byla šťastná, znáte ten vnitřní pocit, to bylo prostě ono!
No tak ale nevím, Jané Slalom Pro jsem zatím neprodala, i když už aspoň nevrže (to mazadlo WD40 nakonec zabralo!!!).
Asi bych ráda brala Reverse, nejradší krááááásnýýýý anýýýýzový, no cenově mi to jaksi nevychází.. pokud neprodám starý Slalom, můžu si pískat..
Tak jsem koukala na jedněch stránkách na Icoo Pocco City, je otočná sedačka, je to už používaný kočárek a za 3799,– Kč, mohla bych ho koupit za tu cenu hned, no ale není to taková srdcovka na první pohled…
Takže takhle jsme na tom, řekla bych, špatně ![]()
Jj, jak je to srdeční záležitost, to je konečná
To znám. Taky jsem koumala, jak to udělat a jestli nejdem blázen (v kolárně jsem v tu dobu měla Croozera, 2 kočárky i se sporťákem + klasický Slalom
) Koupila jsem nejdřív Reverse ve vybrané barvičce, zrovna se naskytl za super cenu. Ale jakmile jsem zadala inzerát na ten původní Slalom Pro, byl hned ten den prodaný! Tak třeba se poštěstí i tobě
Podařilo se mi takhle hned prodat i další kočárek. Ještě budu prodávat ten poslední a už mi zůstane jen vozík a Reverse.
PS: a skrz to zadní miniokýnko Reversu vidím na malou i když mi usne čelem dopředu
i když takhle otočená sedačka u nás nebývá často ![]()
Slalomacka píše:Háta_x píše:No…takto… ráda bych dopadla jako ty, Háto!
Slaloma jsem pořídila ve věku 1rok naší malé, Reverse jsem pořizovala (úplnou náhodou) ve věku 1 rok a 1 měsícNelitovala jsem ani minutu, je o moc lepší. I když se mi původně líbila víc kulatá bouda klasického Slaloma, ten kšilt a jeho možnosti u Reverse je prostě pecka.
Pořád o těch kočárcích přemýšlím a v neděli jsem snad na to kápla, že co vlastně chci, teda co chce moje srdceA to je vidět na malou, čiže otočnou sedačku!
V neděli jsme tak jezdily, že seděla ke mně (sedačka do lehu, stříška přetočená k madlu), ale umíte si představit, že to nebylo moc bezpečné a pohodlné..
Ale já byla šťastná, znáte ten vnitřní pocit, to bylo prostě ono!
No tak ale nevím, Jané Slalom Pro jsem zatím neprodala, i když už aspoň nevrže (to mazadlo WD40 nakonec zabralo!!!).
Asi bych ráda brala Reverse, nejradší krááááásnýýýý anýýýýzový, no cenově mi to jaksi nevychází.. pokud neprodám starý Slalom, můžu si pískat..
Tak jsem koukala na jedněch stránkách na Icoo Pocco City, je otočná sedačka, je to už používaný kočárek a za 3799,– Kč, mohla bych ho koupit za tu cenu hned, no ale není to taková srdcovka na první pohled…
Takže takhle jsme na tom, řekla bych, špatně
Háta_x píše:
Jj, jak je to srdeční záležitost, to je konečnáTo znám. Taky jsem koumala, jak to udělat a jestli nejdem blázen (v kolárně jsem v tu dobu měla Croozera, 2 kočárky i se sporťákem + klasický Slalom
![]()
![]()
) Koupila jsem nejdřív Reverse ve vybrané barvičce, zrovna se naskytl za super cenu. Ale jakmile jsem zadala inzerát na ten původní Slalom Pro, byl hned ten den prodaný! Tak třeba se poštěstí i tobě
Podařilo se mi takhle hned prodat i další kočárek. Ještě budu prodávat ten poslední a už mi zůstane jen vozík a Reverse.
PS: a skrz to zadní miniokýnko Reversu vidím na malou i když mi usne čelem dopředui když takhle otočená sedačka u nás nebývá často
Háto, hezky si to měnila
Řekni mi, jestli jsem se nezbláznila, nadchlo mě toto:
http://www.mall.cz/…-golfky-elea?…
Sice není to sporťák, ale golfky.. Viděla jsem je ve Varech na fesťáku a naživo se mi taky moc líbily
vlastně naživo se mi líbily ještě víc než na fotke!
Já bych totiž potřebovala i nový golfky ![]()