Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Prok.a.c.k.a.1 píše:
Jasně.Jen ten elite je mezi janéčkem a peregem luxus nad luxus- i ta bouda, někomu může vadit měkká záda, ale jsou fakt hodně pevná, to píší vždycky maminky, které jej neměly v ruce, dá se to řešit i uříznutím sololitové desky tak za 50kč a oni tam mají připravenou kapsu na zádech na suchý zip a tam se to vsune a je z toho klasika kočár.
Vyber, co ti sedne nejlépe do ruky.
Jo a fusiona jsem měla taky- ten straší typ, byl fajn, ale z těch, co uvádíš tak je na posledním místě, ty gumové kolečka jsou fakt rozdíl.
taky jsem jezdila s BJ elite a je do terénu opravdu super. jedinou chybku má, a to je neexistence ruční brzdy..
ta záda měkčí jsou, to bez pochyb. ale BJ má dokonce i originální desku na zpevnění. vozila jsem od 6m a nevadilo mi to, naopak, super je ta síťka vzadu, takže mladej jezdil na bříšku a koukal na mě a na bráchu, kočár je luxusně velký, v pohodě si lehne i 110cm vysoký kluk.
v terénu, když je v lehu, se dítě opravdu houpe. tzn., že nedrncá, neposkakuje, krásně ho to uspí, opravdu dokonalé
tomu se žádné odpružení nevyrovná..
pep píše:
Ahoj holky, potřebovala bych od vás, zkušenějších majitelek Jané zjistit, jak tento kočárek obstojí v terénu - a tím myslím, opravdu terén (pole, louky, les - i mimo cesty, štěrk aj.), jak moc je kočárek odpružený, jak pohodlný pro mimčo apod. Uvažuji o koupi Jané slalom reverse, tak se mi hodí vaše poznatky. Děkuji
Je celkem tvrdý, když srovnám s Teutonií např. Ale já jsem s reversem odjezdila dost polních cest a v pohodě. Na terén do lesa a na louku bych si nekupovala normální kočár, ale turistický vozík, který k tomu je uzpůsobený. Normální kočáry asi nemůžou konstruovat na běžné ježdění a zároveň na takový terén.
Apina píše:Je celkem tvrdý, když srovnám s Teutonií např. Ale já jsem s reversem odjezdila dost polních cest a v pohodě. Na terén do lesa a na louku bych si nekupovala normální kočár, ale turistický vozík, který k tomu je uzpůsobený. Normální kočáry asi nemůžou konstruovat na běžné ježdění a zároveň na takový terén.
Děkuji za odpověď. Já momentálně jezdím s Mutsy Urban Riderem a s podvozkem jsem maximálně spokojená, projede opravdu všude. Jen mně vadí ta sedačka a hlavně ta příšerná boudička, tak se zkouším dívat po jiném kočárku… ![]()
Janečka bych se nebála, jak jsem psala, po polní jsem s ním jezdila běžně. Jezdila jsem pomalu
vycházkovým krokem. S tím odpružením nevím co je lepší, mám pocit, že mi tužší Jane drndalo stejně jako Teutonka houpe, tak to vyjde na stejno.
maminky prosím vás mohla byste mi některá změřit jak daleko jsou od sebe kolečka? k nám jezdí pidi bus a má vzadu malé dveře s x landrem sem se tam nevešla tak ted už raději měřím abych se tam vešla ![]()
Ahoj holky,
je mi jasný, že už to tu na těch 160 stránkách někde padlo,ale asi by mi trvalo hodně dlouho to najít..proto prosím..,mám jané slalom reverse a chtěla bych na další mimi co největší korbu. rozměry na internetus se rozchází…víte někdo?
a ty korby od concordu jsou větší než od jané? a co sleeper?
concord sleeper je rovnaka ako jane transporter, aj na pohlad aj co sa tyka velkosti
Ahoj holky můžete mi poradit jsem majitelkou
jané slalom 2011 a sháním nějakou dobrou sluneční clonu na sporták a nějakou dobře padnoucí vložku do kočárku poradíte jakou? Nehci vložku od Pinkie. Jaké jsou vložky ty od emitexu myslím ty oboustranné máte některá zkušenost? Díky
@Renitko píše:
Ahoj holky můžete mi poradit jsem majitelkoujané slalom 2011 a sháním nějakou dobrou sluneční clonu na sporták a nějakou dobře padnoucí vložku do kočárku poradíte jakou? Nehci vložku od Pinkie. Jaké jsou vložky ty od emitexu myslím ty oboustranné máte některá zkušenost? Díky
Ahojky já si nechávala šít vše na zakázku na MMB,ušijí ti vše podle tebe tak mrkni…
Holky potřebovala bych poradit,měla jsem Slaloma 09,a ted jsme koupili Unlimita 10.dozvěděla jsem se,že se na něj dají dát dozadu nafukovačky z Reverska nevíte kde se dají sehnat? ![]()