Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj,
potřebovala bych poradit budu kupovat jané z roku 2007 bude na něj pasovat hluboká korba z roku 2009?
děkuji za odpověĎ
@winnyfred píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit budu kupovat jané z roku 2007 bude na něj pasovat hluboká korba z roku 2009?
děkuji za odpověĎ
ano bude pokud je to bezadaptérová verze ![]()
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu chtěla bych si koupit kočárek unlimit 2010 zajímalo by mě jaký je a jak je velká korbička? děkuji moooc
@terykt korbička je na všecky janéčka stejná, buď transporter, capazo nebo micro. transporter je staršně malinkej, největší je asi micro. sezení stejný jako u reverse a co se týče podvozku, tak nevím ![]()
@aničkakytička tak to si mě moc neporadila, já kočár od jané nikdy neměla takže nevím rozměry aNI sEZENÍ NO PROSTĚ NIC… ale díky ![]()
@terykt sezení má na šířku fous přes 30 cm, celková délka sedačky je něco kolem 90 cm. já měla 13 kočárků a až reverse uspokojil moje potřeby, jsem strašně spokojená. ten podvozek jsem nezkoušela a ni s ním nikho neviděla ![]()
@terykt ano. v handy mi říkali, že na unlimit a reverse nejlépe pasuje ta micro, je tam ještě nějakej pásek, či co. a le jinak na to pasují všecky korby od jané a tuším i od concordu. já čekám mimčo a budu si kupovat asi capazo.
Ahaaa já mám 2.5m holčičku a chci novej kočár a zamilovala jsem se do unlimit a do muum 2012.tak to jako budu muset koupit jeste jinou korbu jo, no to mám radost
@terykt jak jinou korbu, na co? vždy´t píšu, že n ato pasují všecky korby.
Ano ale ten transporter nám bude už malej, takže musím koupit ještě jednu korbu aby v ní mohla jezdit
![]()
@terykt a ty máš te´dka transporter? nebo proč kupovat jinou korbu? jinka muum mám doma taky ![]()
Zatím nemám, ale chtěla jsem přesně tento typ..no ale tak jsme se s manželem rozhodli, že koupíme tu kombinaci muum..jaká je? mě se hrozně líbí jak jsem ji viděla tak jsem se do ní zamilovala
a je super že ta korba se dá tak suprově složit do auta na delší cestu ideál
@terykt mě přijde unlimit jako lepší volba. má větší kola a lepší tu sedačku, jiank je to fajn kočár, hodně lehoučký kočár. já pořád jen nechápu, proč budeš muset kupovat další korbu, když žádnou ještě nemáš, sem asi tupší ![]()